local-stats-pixel fb-conv-api

Vai Tu atceries šos cigarešu iepakojumus?44

537 3

Skolā bija iespēja apskatīt, aptaustīt dažus cigarešu iepakojumus, dažus iepakojumus spēju atcerēties, bet lielāko daļu vispār pirmo reizi mūžā redzu.

Kādi bija tie iepakojumi? Skatāmies!

« 1  2  3 »
537 3 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

Tās bija labas cigaretes.Ne tie mēsli kas ir tagad.

19 0 atbildēt

Tak vēl daudz vajadzēja būt, kā More, Prima/Astra, bij vēl arī melnas garas cīgas - kaut kāds skeletgalva virsū vai vesels skelets(tās bij vēl trakākas nekā sarkanais marļiks tajos laikos)  Vēl tak Barclay(tik šitās nez kāpēc negāja iekšā, kā papīpēja, tā pa visu muti skudriņas skraidīja - līdzīgi tirpšanai), kuras tagad saucās Kent. Kas tik nebij pīpots štābiņos.

15 0 atbildēt

Veči noeikti atcerasemotionriboj,Armeiskije,Mahoročnije,Belomor-kanal,Prima,Astra,Šipka,Solnce, Sever,Severnije, Drug,Junost,Kazbek,Sojuznije,Ligeros,Portagos,bija jau  vēl,bet uz sitiena nenāk galvā.

14 0 atbildēt

Ehh, atmiņas, kad baroju vēzīti ar dažiem no šiem emotion

12 0 atbildēt

Elita. Pieņemu, ka tās ir sieviešu cigaretes. .. Nekāda sakara ar sieviešu cigaretēm viena no izplatītākajām markām Latvijā, maksāja 40kap.. un dabūt praktiski nevarēja, jo bija vislabākā cena/kvalitāte attiecība ( lētākās filtra cigaretes).

Kosmoss. Laikam latviešu cigaretes ar filtru.

Kosmos bija VISISĀS PSRS republikās, un katrā bija rakstīts savā valodā, otrā pusē Krievu..tika redžets pat kautkādā "arābu"...

11 0 atbildēt

Kas par atmiņām-pirmās cigaretes,pirmie aliņi,pirmie protokoli! revolucionārā jaunība!

11 0 atbildēt
Bija vēl cīgas "Jūrmala" un "Klaipēda"
10 0 atbildēt

Vēl atceros Opal, Zolotoje runo, Zefir (mentola), More

8 0 atbildēt

Prīmu nemaniju, vai kautkā paslīdēju garām.  Kamēr puģeļi bijām striļijām Quattro  emotion 

7 0 atbildēt

Elitu,Kosmosu un Diplomātu sīks būdams aiz šķūņa esmu kūpinājis

7 0 atbildēt
Man patīk skatīties kā bomži musaros meklē cigarešu beņčikus un pēc tam tos ļuļķē uz vella paraušanu!!!Bomžam marka ir vienaldzīga!!!
7 0 atbildēt

Marlboro emotion  emotion 

6 0 atbildēt

Nostalgija,Man shtaba rakstvezi psrs armija par paris pacinjam ,,Rigas,, un melnas ,,Elitas,, tadu atvaljinajuma marshrutu uztaisija ,ka iznaca 11 sutkas majas pabut ,parasto 10 vieta.Ar  pasazieru vilcienu braucot,ne  ar lidmashinu lidojot,ka no talam vietam.

6 0 atbildēt

Quattro emotion  bērnībā pāris reizes uzvilku

6 0 atbildēt

par to mums atkal  emotion 

6 0 atbildēt

Visas šīs paciņas ir tikušas pirktas ne agrāk kā deviņdesmito gadu beigās. Rīgas paciņa šādā izskatā bija ļoti neilgu laiku un praktiski tās vairs nebija galīgi baudāmas.  Hollivuda bija viena no  populārākajām deviņdesmitajos, vēl tikai Bond bija pieprasītāks par viņām.  Par kamieli jāsaka ka laikam neesi angļu valodas pratējs jo uz paciņas zils uz dzeltena stāv rakstīts ka šitie pīpji izgatavoti Reinoldsa onkuļa tabakas kompānijā kas atrodas Vinston - Salemas pilsētā Ziemļkarolīnā. (Winston - Salem, N.C. U.S.A.  - Winston-Salem, North Carolina, United States of America) Bet made in Amerika ir zināms pat krieviem kuri neprot nevienu citu valodu izņemot savu. Tā pat uz šīs paciņas stāv rakstīts ka cigaretēs pildīta tabaka no īpaši izvēlētām amerikāņu un turku tabakas šķirnēm.

6 0 atbildēt

Visas ir kūpinātas

6 0 atbildēt

Dažas ir redzētas. emotion

5 0 atbildēt

Šur tur neprecizitātes..''Elita'' maksāja 30 kap.Un,jā...-''Rīga'',''Elita'' ar angliskiem tekstiem...pie tam ''Elita'' light un cietā paciņā...Hmmm...Laikam,kāds eksporta variants,jo Latvijā ''uz letes'' tādu nebija..

5 0 atbildēt

Tie laiki, kad Bonds maksája 32 santímus....

5 0 atbildēt