local-stats-pixel fb-conv-api

Vai Fīrers izdarīja pašnāvību, kā mums skolā mācīja?58

587 9

Šajā rakstā ir neliels info par nesen atslepenotajiem CIA dokumentiem par Ādolfa Hitlera reālajām gaitām kad krievi sāka pietuvoties Berlīnei pārāk tuvu. Mēs visi esam dzirdējuši par to kā Fīrers neredzot izeju veica pašnāvību iešaujot galvā lodi... Taču tikai 1 no 50 to apšaubīja domājot, ka Fīrers aizlaidās uz Argentīnu zem cita vārda līdzīgi kā nacistu zinātnieki devās darbā uz ASV. Un jā, šiem 1/50 bija taisnība Ādolfs Hitler tiešām devās uz dienvidameriku, Argentīnu zem pseidovārda Adolph Schuttelmayer. Un jā ,tas ka krieviem nekad nav bijušas Hitlera mirstīgās atliekas pierādijās 2009.gadā kad "Fīrera"galvaskauss izrādijās sievoetes vecumā no 20-40gadiem nevis vīrieša 56 gadu vecumā.

Cimelody-3 - CIA ierēdnis eiropā

Citroen - Cimelody-3 uzticams padotais dienvidamerikā.

587 9 58 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 58

0/2000

Tēma ir laba, bet raksta apjoms ir tāds, ka es to par rakstu nesauktu.

51 0 atbildēt

Lai arī skaitās ka ir atslepenot visi dokument, tomēr ir daļa, kurus nekad mēs neredzēsim. Nekad mēs neuzzināsim, kas patiesībā notika, varbūt pēc 1000 gadiem. Nebūsim naivi.

31 0 atbildēt
Hitlers veiksmīgi ar zemūdeni aizbēga uz Argentīnu!!!
27 1 atbildēt

Ādols mūsu sirdīs vienmēr dzīvs!

24 2 atbildēt

CIA latviski būtu Centrālā Izlūkošanas Pārvalde

13 0 atbildēt

Viens no spekulējošiem rakstiem ko mūžīgi cenšās cilāt, iespējams, lai Hitleru pataisītu par gļēvuli vai tamlīdzīgi. Hitlers izdarija pašnāvību, un tie bija arī saprotami iemesli, jo viņš zaudēja savu valsti un cilvēkus, kurus mīlēja un bija attīstījis līdz vel nebijušai attīstībai pasaulē, kā arī sieva un bērni, kuri izdarija pašnāvību slēpjoties bunkuros, kamēr saucamie sabidrotie ar komunistu boļševvikiem visu Berlīni izpostija un zivaroja. Tās bija šausmīgas nacionalajai Vācijai un nacionāli domājušajiem.  Pēdējā atvadu vēstulē, kuru bija viņš uzrakstījis pirms nāves skanēja šādi (tulkots angļu valodā) "It is necessary that I should die for my people, but my spirit will rise from the grave and the whole world will know that I was right"  

12 1 atbildēt

Aizbēga vai nošāvās, kāda šodien starpība - tāpat jau viņš ir miris ja ne savādāk, tad savā nāvē.

11 0 atbildēt

Raksts labs.Man personīgi Hitlers un pašnāvība kaut kā nerīmējas kopā, viņš tomēr bija pārāk spēcīga persona, lai šādi aizietu no pasaules. Ķer +

11 1 atbildēt

Man skolā pašnāvību nemācīja !!!  emotion 

8 0 atbildēt

ko jus visi te njematies,visiem sen zinams,ka Hitlers ir dziivs un dziivo meness otraa pusee un kopaa ar staljinu tagad kombinee,kaa appist Trampu,skjeeli un triis zviedrus,tobish svensonu,karlsonu un appisonu

8 0 atbildēt

bija pat atrasta māja, kurā dzīvoja - tuvumā ūdens, pirts māja pie ūdens, kalnā augšā dzīvojamā māja.

ne velti Simpsonos jau bija multene, kad Bārts zvanīja visai pasaulei, un izdevās arī sazvanīt fīrera mersī iebūvēto autotelefonu.

https://www.youtube.com/watch?v=P-y99R4WvGk

8 1 atbildēt
Reali kas notika mes nekad neuzzinasim.Asv nekad neatslepeno dokumentus kas viniem nav izdevigibun var traucet.Ari tos dokumentus var mierigi noviltot un manipulet.Ka Asv to dara mes labi zinam.Ta ka tam ticet galigi nevar.Bet to ka visi nacisti skreja uz Latinameriku un Asv un dazi ari palidzeja veidot tadas organizacijas ka Nato vai Izraelai tad iespejams ka amerikani Hitleram vnk palidzejusi begt.
7 0 atbildēt

Otrās daļas tulkojums beidzot tiks augšupielādēts rītdien!

5 0 atbildēt

Obligāti papildini!

4 0 atbildēt

ko tik cilvēki neizdomā emotion  emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Pat ja kāds arī zin patiesību par Hitleru kas un kā notika,diezvai arī drīkstētu visai pasaulei to visu stāstīt. Un pierādījumi uz papīra neko daudz nenozīmē.

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt