local-stats-pixel fb-conv-api

Vācu valdība no mājām izliek māti ar bērniņu uz rokām, lai izmitinātu bēgļus!106

1322 9

Iedomājieties situāciju: Jūs esat maksājis godīgi desmitiem gadu par savu dzīvokli, hipotekārais kredīts nāk jau beigām un liekas, ka beidzot jau varēsiet uzelpot. Bet tad vienā jaukā dienā Jūs saņemat paziņojumu, ka Jums līdz 2016.gada maijam ir jāizvācas no sava dzīvokļa, lai atbrīvotu vietu bēgļiem! Liekas neticami, taču Vācijā jau pavisam drīz šādi notikumi var kļūt par realitāti!



1322 9 106 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 106

0/2000
Vācieši ir aptrakuši.Tas ir genocīds pret pamatnāciju.
13 2 atbildēt
Zjeel, ka Aadolfa onkulis vairs nav starp dziivajiem, vinjsh te ievestu kaartiibu, vaarda tieshajaa noziimee!!!...
10 0 atbildēt
Hitlers noteikti zarkā griežas otradak...
9 0 atbildēt
Tas jau ir stulbi, un ko lai dara cilvēki, kurus izlika uz ielas? Lai bēgļi paši meklē sev mājas. Sanāks, ka bēgļi dzīvos kā karaļi Vācijā, a vietējie iedzīvotāji uz ielas.
9 0 atbildēt
Mums vajag Hitleru!
9 0 atbildēt

Krievijai bija taisnība! Eiropas demokrātija ir puvusi!  emotion  

8 0 atbildēt

ceru ka mūsu prezidents neliks pārvākties. emotion

10 2 atbildēt

Patiesībā viņiem bija tā, ka valsts nevarēja Tevi izmest no dzīvokļa, ja vien nav arkārtas situācija, vai ari tu nemaksā. Bet tik un tā šādas darbības nav zolīdas.

8 0 atbildēt

Latvijā tā nebūs, jo vienīgie kam te ir pa divām mājām, un trim dzīvokļiem tie, kuri tur bezdē mīkstajos krēslos. Un ja arī kādam no mums tā ir, tad tas ir retais un sakritības pēc, tad diemžēl arī tevis man ir žēl emotion

7 0 atbildēt

nepietrūkst. vienkārši cilvēkiem patīk dzīvot mierīgi. un friči ir pieraduši pie mierīgas dzīves, galīgi nefano par kaut kādu kašķēšanos un ālēšanos. bet ja nu galīgi sabesīsies, tad pus pasaulei iedos pa rīkli....kā tas jau notika  nesenajos 'četrdesmitajos".

7 0 atbildēt

Vēl pāris tādi idiotismi un uzradīsies kāds, kurš sāks veidot 4to reihu. Nu prātiņ nāc mājās, ko vēl stulbāku var izdarīt?! Neko laikam, ja nu vienīgi uzreiz tiem musļimiem iedot pilsonību, kā sacīt nointegrēt uzreiz un pasē ierakstīt ka vācietis.

7 0 atbildēt
Hitlers zārkā jau polku dejo
7 0 atbildēt
Rokas trīc, pēdas svilst - iekšas vārās.
7 0 atbildēt

Pi*ģec! Merkeli un visus viņas sekotājus jāsoda ar lēnu mokošu nāvi. Es pieņemtu bēgļus no Ukrainas. Taču ne jau arābus. Lai arābu bēgļus uzņem AAE, Saūda Arābija un tamlīdzīgas valstis. emotion  

9 2 atbildēt

In the same building, a single mother with two children has been given until August 2016 to move out of her apartment, also to make room for migrants. Initially, she had been ordered to vacate the property by November 2015, but her eviction was delayed to allow her daughter to finish the school year without interruption.

http://www.gatestoneinstitute.org/6583/germany-migrants-housing

Vēl viens, kurš lasīt nemāk.

6 0 atbildēt

Ka tik beigās nav propoganda

5 0 atbildēt

Nu tagad skaidri redzams ka visiem , kamēr bēgļi bija maz i prātā nebija doma , ko darīt kad būs nepieciešams ar viņiem stradāt, vai izmitināt. Tagad uz fikso kaut ko izdomā un savā veidā sačakarē abu pušu attieksmi vienam pret otru. Bet gan jau vis būs labi un 1 miljons-5milj. bēgļu uz 500 milj. eiropiešu neko neizmainīs. Vai arī kā jau komentāros sāk runāt, ņem noslauka valstis no kurienes bēg bēgļi no zemes virsas ar visiem bēgļiem, nav bēgļu nav problēmu.

5 0 atbildēt

Žēl ka man nav pārdabiskas cilvēkiem neraksturīgas spējas   emotion  Tas tā humoram emotion  Bet ja reāli cilvēkiem pašiem vairs nav tiesību - valdība to valdība šito, pieņemsim šādu likumu ,jo mums gribās utt. Bet parastie cilvēki - nepakļausies uzmetīsim vēl kādu sodu apcietināsim. Sadomājušies visi baigie kungi, bet uz zemes mums tiesībām jābūt vienlīdzīgām un tautiešiem labvēlīgām. 

5 0 atbildēt

nelieši 

5 0 atbildēt

šitas jau gan varētu būt uz dezinformācijas robežas.. gan jau detaļās viss ir citādāk.

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »