local-stats-pixel fb-conv-api

Uzmanību:Problēmas Spoki.lv Nereģistrētie Spoki !35

179 56

Sveiki !!!

Es tā šovakar pamanīju kad ļoti daudzi Spoki Apd**š manu draudzeni !!! Ziniet kāpēc tā ir ?! Jo puse vienkārši nav reģistrēti Spoki un viņi zina ka nevarēs viņus atrast un nosodīt un vienkārši citus aizvaino !!! Un uz viņu profiliem uzspiest nevar un bildes arī nav, pat medaļu nav - parasti katram Spokam kas reģistrējās iedod kādu medaļu kaut vai par pirmo rakstu, bet tiem lielajiem runātājiem pat medaļu nav !!! Lai nokrāsotu niku citā krāsā vajaga lielu līmeni, proti rakstu esi publicējis un medaļu saņēmis, bet viņu niks ir citā krāsā, jo viņi nav reģistrēti !!! Tā nu tas ir !!!

Uzmanieties !

Un neņemat vērā ko tie nereģistrētie Spoki raksta, viņi ir vienkārši cilvēki kuri grib kādu pakaitināt, aizvanot vai ar viņiem kautkas nav kārtībā !!!

šie cilvēki vēlās gūt baudu no tā kad kādu aizvaino, lielāko aizvainotāju sauc lol un viņš nav reģistrēts... Kā viņi to dara ?! - Draugiem.lv ierauga rakstu kurš ir ieteikts un uzspiež, kad tas izdarīts viņi saprot kad var rakstīt ko grib un viņu profilus tāpat nezinās, tad uzskricelē kaut ko un viss lieta darīta !!! Viņi nav sodīti jo neviens nezina kā īstenībā kā viņus sauc un tā arī viņi laimīgi iefiltrējās reģistrētajos Spokos. !!! Liels paldies lisa s par jautājumu par šiem spokiem un ar viņas palīdzibu realizēju šo rakstu !!!

Jauku dienu un liekat plusiņus ! Un neuzķeraties un šiem aizvainotājiem, viņi grib kādu aizvainot vai novest līdz nervu sabrukumam !emotion

179 56 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

Īsti neizpratu jēgu šim rakstam. Visi zina, ka heiteri ir, bija un būs. Nevajag lieki dramatizēt par nervu sabrukumu.

49 1 atbildēt

tev ir draudzene?  emotion

33 2 atbildēt

Pilnība piekritu, un esu par noņemšanu komentet nereģistrētiem. 

 

Ja ar ko pasaki, tad ar atbildi pa saviem vārdiem. 

 

P.S. atrast  Jūs anonimos tapat var emotion

21 2 atbildēt
Par ko te būtu jāliek plusi?
12 1 atbildēt

Pieļauju domu, ka arī daudzi reģistrētie lietotāji iziet no konta, lai varētu iekomentēt anonīmi.

9 0 atbildēt
Tas ir aktuāli ne tikai spokos, bet arī citos tīklos emotion
8 0 atbildēt

Nu bet padomā pats, anonimitāte tādu varu dod, tik turies, visi baigos "večus/vecenes" var mētāt. Deru ,ka daudzi pat izlogojas no profila sava ,lai tik kaut ko ierakstīt tādu, ko kā reģistrēts lietotājs raustās postot.

8 0 atbildēt

Tie 22 mīnusi ir no tiem nereģstrētajiem dir*****m

10 3 atbildēt

Pheh, šitie heitotāji citādi nemāk pievērst sev uzmanību, tāpēc dižojas ar savu stulbumu. Nu un kas, ka anonīmi raksta? Kāds, kurš kaut ko vairāk sajēdz no IT jomas var vēsi viņus atrast pēc IP adresēm un sazin kā vēl... Pilnīgi sagribējās iestāties hakeru kursos emotion emotion

Nesen  tieši man uz epastu atnāca vēstule ar jaunumiem no darba sludinājumiem, tur arī tika piedāvāti legālo hakeru kursi (angliski legal hacker aka ethical hacker courses)... 

3 0 atbildēt
a ko tu padarīsi losim kam nav savas dzīves.
4 1 atbildēt

Man arī dažreiz nereģistrētie heiteri  komentē emotion  Bet parasti nereģistrētie lietotāji neko sliktu neraksta emotion

3 0 atbildēt

Tikai nemuldi, ka tev ir draudzeneemotion

3 1 atbildēt

Vai tad kāds liek lasīt tos aprobežotos? -_-

2 0 atbildēt
Kada jega no ta ka profilu uzinasi? Tas tak internets visi ir pargudri pie ta jau bij japierod
2 1 atbildēt

Tava dreudzene ir vienrievaina slida vai fasiste misselina? ja jaa tad jau tu pats ari esi ritigs klanis emotion

1 0 atbildēt

A man pohui ja kads nepatiks ta ari pateiksu, a tie mikstie var iet redeles laizit

2 1 atbildēt

Ak vai, lielais ļaunais internets tevi apvainoja... Moš nevajag par draudzenēm izvēlēties padsmitgadīgas hormonu vētras?

2 1 atbildēt
Ja ir dūša nav jābūt nereģistrētam lai uzdir*tu. Reāli, ja rakstā nav nekā jēdzīga kāda jēga kaut ko labu teikt? Vajag vairāk piedomāt pie tiem bezsatura mēsliem, kurus publicē un tad nebūs šāda problēma..
1 0 atbildēt

baigi daudz " - "emotion

1 0 atbildēt

Fufelis

0 0 atbildēt