local-stats-pixel fb-conv-api

Unikāls atveseļošanās līdzeklis!5

Pamēģināšu jau šodien!

Sīpolam piemīt spēcīgas antibakteriālas īpašības, par to zina visi. Svaiga sīpolu sula ar medu ārstē bronhītu un gripu, samazina klepus lēkmes. Rīvēts sīpols palīdz ausu sāpju gadījumos un spēj pat samazināt ķermeņa temperatūru, ja sīpolu uzliek uz kājām.

Bet maz, kurš zina, ka ir lietderīgs ne tikai svaigs, bet arī cepts sīpols. Termoapstrādes rezultātā sīpols nezaudē savas vērtīgās īpašības, tieši otrādi!

Cepts sīpols palīdzēs tikt galā ar čūlām un ilgi nedzīstošiem ievainojumiem!Vajag cept sīpolu mizā un likt klāt sāpīgajām vietām, līdz kamēr tiek novēroti uzlabojumi. Ceptu sīpolu izmanto furunkuļu ārstēšanā. Siltu sīpolu kompresi vajag paturēt problemātiskajā vietā 20 minūtes katru dienu. Ļoti ātri furunkuls pazudīs! Pateicoties cepeškrāsnī ceptam sīpolam, var izārstēt pat hemoroīdus! Sīpola kompresēm piemīt dezinficējošas īpašības, un tas palīdz ādas audiem ātrāk atjaunoties. Ceptu sīpolu vajag biežāk lietot uzturā visiem, kuriem ir problēmas ar asins recēšanu. Pēc infarkta vai insulta tādu sīpolu ir ieteicams ēst katru dienu! Ir ļoti svarīgi tādā veidā pagatavotu sīpolu ieviest ēdienkartē cilvēkiem, kuri cieš no cukura diabēta vai kuriem ir cukura līmeņa svārstības asinīs. Var ēst sīpolu kā papildinājumu citiem ēdieniem, bet var veist pilnvērtīgu ārstēšanu ar sīpolu, un ēst to tukšā dūšā katru rītu. Efekts būs manāms jau pēc nedēļas, un viss pateicoties šī augļa brīnišķīgajam sastāvam: sērs un dzelzs ceptajā sīpolā palīdz normalizēt glikozes līmeni asinīs, un veicina pareizu aknu un aizkuņģa dziedzeru darbību. Cepta sīpola lietošana uzlabo ar hipertoniju un aterosklerozi slimošo stāvokli. Sīpols palīdz attīrīties asinsvadiem, atbrīvo no aterosklerozām plāksnēm, novērš asas asinsspiediena izmaiņas.

Ne velti man vienmēr tik ļoti ir garšojis cepts sīpols dažādos ēdienos! Pēc cepšanas sīpolam pazūd tikai ēteriskās eļļas, kas piedod svaigajam sīpolam tik specifisko garšu un smaržu. Bet vērtīgums paliek…

Izvēlies vidēja izmēra sīpolu, lai pagatavotu ārstniecisko cepto sīpolu – tie satur visvairāk vērtīgo mikroelementu!

41 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

ķiploks un citrona tēja. ideāli emotion

1 0 atbildēt

Tēja ar ingveru medu un citronu. emotion 

1 0 atbildēt

dabā visu var uzlasīt,tikai nevajag pārdozēt, jo kuņģis var pasūtīt visus,gan tepat uz hauzīti, gan ļoti tālu uz mežu.  

0 0 atbildēt

🍕

0 0 atbildēt