local-stats-pixel fb-conv-api

Ukrainas armija.93

694 3

Ukrainas un Krievijas Federācijas karš ir gandrīz nenovēršams. Kāda krieviem ir armija, tas visiem ir skaidrs, bet ko mēs zinām par Ukrainas armiju? Būtu lietderīgi aplūkot vismaz daļu no tās.

694 3 93 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 93

0/2000

Oooo, te smuka klape iznāks, ja krievs nenoraus stāvbremzi :) + pieskaiti kādus 35 miljonu kaujspējīgo iedzīvotāju, kas sitīs krievu lupatās, ja vajadzēs emotion

laigan labāk būtu, ja tas utainais nelīstu tur kur nevajag un vestu savus lupatlašus uz mājām emotion

73 3 atbildēt

Pfff... tai utaino kropļu alkoholiķu armijai klāsies plāni... emotion

13 5 atbildēt

Tomēr ir cerība...

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

pirmkārt t84? jeb modernizeetie t64? otrkārt tie cipari nekam neder, lielākādaļa bija un ir iekonservētā stāvoklī, un liela daļa taa arii palika iekonserveeta krimaa... labi  ja 20 % ir kaujas spējīga no visas ukraianas armijas... dalja  tehnikas vienkarši nopliist un tiek pamesta...

0 0 atbildēt

Ja kas novēlu veiksmi Ukrainas armijai!

0 0 atbildēt

Hmmm... Tīri tā neko beuņojums. Nezināju pa Ukrainas armijas tehniku tik sīki pirms šī raksta. Paldies.

0 0 atbildēt

ar Latvijas Armiju salīdzinot, tā ir varena...

0 0 atbildēt

Ukrainas un Krievijas armijas salīdzinājumu tabula. http://www.statista.com/chart/1953/the-military-strength-of-russia-and-ukraine/

0 0 atbildēt

ziemel korejas armija ar ekipejumu nobal emotion

0 0 atbildēt

Kvai nedaudz paveca tehnika ,bet pēc skaita iespaidīgi !emotion

0 0 atbildēt

sveiks... paldies par rakstu + tev :)

bet tu varetu vel uzstaisiit rakstu kur tiktu salidzinats Krievijas un Ukrainas karaspeks :D tas butu tiri interesants. 

0 0 atbildēt

Vajadzēja vēl salīdzinājumu ar Krievijas armiju klāt ... lai redzam kas ir kas :) bet + ... nezināju nemaz ka Ukraina ir diezgan labi bruņota pret utīm kuras lien citā kažokā! :)

0 0 atbildēt

Runājot par jūras spēkiem, interesants fakts. Bet tā kā par to ziņo RT, īsti droši nevaram būt, jo Krievija diezgan mēģina viltot informāciju kas nonāk mēdijos.

0 0 atbildēt

Taa neko...

0 0 atbildēt
Tikuntā lielāka armja par Latvijas.
0 2 atbildēt

 

Savādi, ka šie cilveki kuri gatavi nosodīt Krieviju, neatcerās šī visa pasākuma laika līniju. Ukrainai tiek dota pseidoizvēle - Kļūt par Briseles Ukrainu, jeb kļūt par Maskavas Ukrainu? Un kā jau pseidoizvēle, tā neparedz Ukrainas Ukrainu. Ukrainas protesti "itkā" aizsākās aiz neapmierinātības pret korupciju, vēloties pievienoties ES tirdzniecības zonai - līgumam kurs ukrainai tīri ekonomiski nebija izdevīgs. Sākotnēji Kļičko mudināti protesti – kurus rietumiem labvēlīgie mediji sauca par miermīlīgajiem. Uzsvēršu, ka šie miermīlīgie protesti bija – Uz to brīdi neapbruņotu miliču nomētāšana ar bruģakeņiem un molotova kokteiļiem un saduršanu ar nažiem. Merkele atbalstija kļičko, - tā pati merkele, kura gorbučovam pasniedza medāli par demokrātijas veicināšanu – gorbučovam – piramajam un pēdējam PSRS prezidentam...būtībā par to ka viņš no iekšas palīdzēja sagraut PSRS - ( te es uzsvēršu, es nerunāju par to kā labu jeb sliktu faktu – bet kā par faktu) – tā pati kura tavas piedāvā raidkāļu atbalstītajai timošenko Ārstēšanos vācijā. Visu šo laiku ASV aicināja neiejaukties Ukrainas iekšlietās, sakot ka Ukrainas tautas balsij jātiek dzirdētai – lai gan pašā ASV protestētāji tiek ātri apspiesti, nosmidzināti ar piparu gāzi un sodīti. Tā pati ASV kura pakāra Huseinu – apgalvojot ka viņam ir ķīmiskie ieroči, vēlāk atdzīstot ka tādu nebija.. tā pati ASV kura savulaik sponsorēja Al quaeda – izveidi, tad Irākā cīnijās pret al-queda, bet jau lībijā ardzina al-quade par leģitīmu varu. ES un ASV aktīvi piedalijās ieksējo lietu kontrolēšanā – nopūda diplomātu telefonsaruna kura izraisija starptautisku ažiotāžu – kurā ASV diplomāti spriež, kuram būt kā nākošajam Ukrainas prezidentam, izspriežot, ka kļičko vajadzētu tagad noiet maliņā, jo viņš savu mājasdarbu ir izpildijis. diplomāti jutās diezgan aizskarti, ka šī telefonsaruna ir tikusi noklausīta – lai gan ASV drošības dienesti ikdienā nokrausāš tūkstošiem ASV pilsoņu telefonsarunas.

 

izplatijās ziņas par ASV finansiālu atbalstu. Pat pieņemot ka tā bija tikai spekulācija – tad lai kāds man izskaidro, kur protestētāji saņēma ap 400 000 $ dienā, kas bija nepieciešami proteta uzturēšanai – tīri, pārtikas, atkritumu izvešanas utt apgādei? Parādijās ziņas, ka maidana protestētājiem tiek maksāts no 15 – 25 eiro dienā, tāpat arī Janukovičš saprata, ka savas pozīcijas lai nosargātu arī viņam jāarver macinš – un tika sponsorēti arī Berkuta aizstāvji. Te gan vēl vietā būtu minēt Oleksandra Skipaļska (bijušā Ukrainas izlūkošanas pārvaldes priekšnieka) minēto, ka ukrainā darbojoties trešais spēks, kurs provocējot abas puses. Tas bija arī tas laiks kad parādijās ziņas ka berkut itkā šauj pa “mierīgajie protestētājiem” Lai gan arī te man jāpiemin onlainā parādijušās fotogrāfijas un video ar Ukrainas radikāļiem NATO apmācībās Igaunijā. Visu šo notikumu laikā - “mierīgie protestētāji” dedzināja varasiestāžu ēkas, tika manīti ar ****olēm, kalašņikoviem, uz ko Ukrainas specvienības bija spiestas reaģēt. To visu sev par labu izmantoja rietumiem lojālie mediji, kā rezultātā janukovičam nācās bēgt no Ukrainas uz krieviju. Šo visu laiku – krievija vēl nebija iejaukusies Ukrainas iekšpolitikā, bet bija tikai izteikusi mutisku atbalstu. Kijeva kļuva par radikāļu pārņemtu teritoriju, berkuts tika atdzīts kā valsts ienaidnieki.. un process eskalējās.. Krimā krieviski runājošie saprata, beidzot ka ir jārīkojas un tur sākās pret maidana protesti. Un nu jau ir priekšpēdējā fāze pirms (kā man liekas) pilsoņu kara. Tagad protams krievijai arī loģiski ka bija jāiesaistās.. .. Kā būtu pareizi, jeb nē.. izdomājat paši – bet nelecat līdz vienu jeb otru mediju teiktajam..

16 26 atbildēt