local-stats-pixel fb-conv-api

Ūdensvīrs 19. 01.–18. 02.0

10 0

Ūdensvīrs 19. 01.–18. 02.



Šogad Ūdensvīrs par prioritāti liks savas intereses. Gads sāksies veiksmīgi un patīkami, būs labvēlīgi apstākļi savu mērķu realizēšanai. Šajā laikā

Ūdensvīrs baudīs apkārtējo simpātijas un draugu atbalstu. Februārī jācenšas izvairīties no citu kritizēšanas un mācīšanas, tas var sabojāt partnerattiecības mājās un darbā.


Aprīlī un maijā jākoncentrējas uz tiešo pienākumu veikšanu, jo vēlme visu darīt vienlaikus var novest pie spriedzes un stresa. Nav piemērots laiks jaunu projektu uzsākšanai vai pārmaiņām.

Jūnijā un jūlijā situācija uzlabosies. Iespējams, ka saistībā ar darbu vajadzēs mācīties, lai pilnveidotu savas prasmes un paaugstinātu kvalifikāciju.

Pavadiet vairāk laika kopā ar ģimeni, jo tā sniegs nepieciešamo atbalstu un palīdzību.

No augusta līdz gada beigām Ūdensvīri varēs brīvi rīkoties un pārbaudīt savus spēkus jebkurā sfērā, jo veiksme būs viņu sabiedrotā. Ieteicams šo laiku izmantot, lai radītu vidi, kas uzlabos gan materiālo stāvokli, gan attiecības ar apkārtējiem. Ja dotās iespējas tiks palaistas garām, tik drīz vairs tās nesagaidīsiet. Vairāk klausiet savai sirdij, tā izvairīsieties no kļūdām.

Novembrī jābūt piesardzīgiem, piedaloties satiksmē uz autoceļiem. Centieties izvairīties no steigas, jo tā būs cēlonis neuzmanības dēļ pieļautām kļūdām, kas rada zaudējumus.

10 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000