local-stats-pixel fb-conv-api

UZMANĪBU! Sieviešu dzimumam ieeja aizliegta24

379 3

Ajonora jeb Atona ir pussala Grieķijas ziemeļos, pareizticīgo mūku apvienības īpašums. Šodien tās ir mājas 20 austrumu klosteriem un tur mitinās 2000 mūku no Grieķijas, Krievijas, Bulgārijas, Serbijas un citām austumu valstīm. Šie mūki dzīvo askētisku un izolētu dzīvi no pārējās pasaules.

Lai gan Atona pussala tehniski atrodas Eiropas savienībā tā valda pati pār sevi. Tas nozīmē, ka iedzīvotāji pārtiek tikai no tā, ko paši iegūst kā rezultātā tas šķiet savādi lielai daļai cilvēku. Tāpat kā Bizantijas laikā viņu diena sākas no saulrieta un iespējams trakākā tradīcija, ko mūki piekopj ir tā, ka sievietēm ir aizliegts parādīties uz pussalas. Šis aizliegums pastāv jau vairāk kā tūkstoš gadu. Patiesībā, uz pussalas nedrīkst atrasties vispār nekāds sieviešu dzimums. Arī dzīvnieki. Vienīgi brīva pieeja ir putniem un kukaiņiem, jo to kontrolēšana būtu absurda.



379 3 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000
Es domaju, ka feministem buutu jaabeidz njerksteet par katru siikumu. Kas tur liels, ka sievietes nevar ierasties shai salaa. Cieniisim citu cilveeku miermiiliigos religiskos uzskatus.
24 1 atbildēt

Nu ja tie klosteri ir mūku apvienības īpašums, tad tas ir privātīpašums un kāda tur daļa da jebkam, ko tur negrib? 

Tad jau es arī esmu īsts briesmonis, jo nevēlos redzēt savā īpašumā ļoti daudzus cilvēkus- alkoholiķus, feministes, Jehovas liecinieku aktīvistus, čigānus, kuri tirgo kartupeļus un ļoti daudz ko tādu.

16 0 atbildēt

Masturbatoru pussala emotion

19 3 atbildēt
Kāpēc visiem vienmēr vajag visur līst. Ja negrib bābas redzēt tad lai atpi*as, itkā šām uz pasaules nebūtu kur doties.
14 0 atbildēt

8 Stundu garas lūgšanās!!!? emotion viņi laikam neko vairāk par lūgšanos savā dzīvē nav redzējuši!

14 1 atbildēt

Viss, es meklēju savu sarkano kleitu, mežģīņu zeķturus un sarkano lūpukrāsu. Jādabon laiva un aidā ... emotion Let the games begin ... emotion

14 3 atbildēt

Diez ko viņi dara, ka grib nogrūsties? emotion

10 0 atbildēt

Sie mūki jo neielaiž uz pussalas sievietes kārdinājuma dēļ jo baidās ka kāds no mūkiem sāks grēkot ja saprotat ko domāju.

9 0 atbildēt
ja viņi nevienam netraucē, tad priekš kam viņus traucēt, pareizi?emotion
5 0 atbildēt

Ja vīrietis ir garīgumā, tad viņam prātu nesajauks nekāda sieviete. Kaitina kkā šitas garīguma feiks.

5 1 atbildēt

Ta lieciet cilvekiem mieru-nu ja viniem taa uz tas salas patik-lai iztiek bez sievietem.Nevienam tacu vini netraucee.

Pats neesmu ticigais-bet respekteju cilvekus,kuri ir spejigi to izdarit.Taa laikam ir ista ticiba un parlieciba.Jebkurs ir spejigs trakot,dzert un milet meitenes,bet atteikties no visa...Respekts dzekiem.

3 1 atbildēt

nja.....

2 0 atbildēt

Un ko viņi darīs, ja Nicki Minaj sadomās tur nofilmēt jaunu tverkošanu?emotion

1 1 atbildēt
*hits blunt* Līdz šim biju dzirdējis, ka augi tikkai var bezdzimumiskā ceļā vairoties (nav nepieciešamas sievišķās dzimumšūnas). To, es pieņemu, viņi ir sākuši praktizēt?
3 3 atbildēt
Un ja es,nolaupītu kādu mūku un aizvestu uz kādu striptīzklubu, varu iedomāties viņa reakciju. Cilvēks, kurš tikai par Dievu vien zin, redzēs "velnus" un plikas sieviete.
4 4 atbildēt

Un vispār- kura, Jūsuprāt, no divām lietām ir jobnutāka- kristotība vai islomismims?emotion

2 3 atbildēt

Pierādijums ,ka reliģija ir slima un redz  ,par ko pataisa cilvēkus-par zombijiem 8 stundas lūgties cilvēku prātiņš ir pazaudēts!Manuprāt dzīve ir domāta ,lai dzīvot nevis izolēties un 8 stundas lūgties tam ,ko izdomāja pats cilvēks... Im out es uz Elli!  emotion   emotion 

1 5 atbildēt

Sievietes tur var tikt, apmaiņā ar labiem darbiem  emotion  emotion 

0 5 atbildēt