local-stats-pixel fb-conv-api

Twitter atļauj aicinājumu nogalināt Trampu9

Atvainojiet, ka nepievienoju Tvītus, bet tā kā rakstu no planšetes man nesanāca. Ja kāds zin kā droši rakstiet komentārā.

Populārā sociālā vietne Twitter ir atļāvusi lietotājiem dalīties ar tēmturi #AssasinateTrump (#NogalinietTrampu). Kopš Donalda Trampa ievēlēšanas par 45. ASV prezidentu vietni pārpludinājuši ziņojumi ar šo aicinājumu. Dažiem klāt pievienotas izteiksmīgas fotogrāfijas. Tikmēr Portlendā notiekošajos protestos sašauts kāds no protestētājiem.

27 2 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Padomājiet loģiski. Visi prezidenti sola nezin ko, bet neko neizdara. Tāpat arī ir ar Trampu tikai viņš gribēja būt oriģināls un solīt visu to 'sliktāko'. Redzi sanāca. Viņš ir prezidents... Live with it.

7 1 atbildēt

Trakie liberāļi. Sabāzt trako namos.

1 0 atbildēt

Par šo visu 9gag bija ļoti labs attēls, kurā baltais nams bija attelots, ka tur muļķus ievel uz 4-8 gadiem, un blakus attēls ar Kapitoliju, un frāze, ka šeit korumpanti un muļķi ir 3-40 gadus un viņus vada cilvēks, kas ir 3 bildē, bet viņa vārdu tāpat neviens nezinemotion

1 0 atbildēt

Pareizi dara, mērkaķiem nav vietas pie vadības stūres!

3 3 atbildēt

Zaje*al jau šie liberāļi, galīgi sviestā sagājuši. No sākuma protestēja pret ievēlētu prezidentu, tad protestos sāk dauzīt mašīnas un tagad grib kādu (Trampu) nogalināt.

0 0 atbildēt

Fuck!  Diemžēl Amerika ir totāli degradējusies... par to liecina šitas izdzimtenis par prezidentu.

4 5 atbildēt

Izskatās, ka nekad neesi redzējis sava elka trumpa ākstīšanos. Kāpēc tu domā, ka man nav personīgi pazīstams neviens amerikānis, kurš var pastāstīt kas un kā bez tavas televīzijas? Un kāpēc tu domā, ka es fanoju par Hilariju? Ne viens, ne otrs nav labs kandidāts prezidenta amatam. Tomēr Hilarija nav atklāti lopiski pretīga varmāka, kā tavs mīļotais trumps.

2 4 atbildēt