local-stats-pixel fb-conv-api

Turpinām karot KK36

294 0

Rit klanu karu ceturtās nedēļas pēdējā diena. Kopš paša sākuma jau 3 reizes mainīti spēles noteikumi.

Tas ir labi, ka spēles gaitā atklātās nepilnības cenšamies novērst. Tas, ka tagad vairs par veciem rakstiem punktus KK kasēs neieskaita, krasi izmainīja spēles gaitu. Tas pats sakāms par punktu samazinājumu uz pusi spoki joko rakstiem. Tomēr spoki joko joprojām var uzskatīt par lielāko punktu pelnīšanas avotu, jo tur var nobalsot netērējot laiku raksta atvēršanai. Turklāt daudzām anekdotēm teksti atšķiras ļoti maz un to nianses grūti pārbaudāmas.

Lai savāktu punktus klanam, ar indivīduālo darbošanos jau ir par maz. Loģiski būtu, ka to uzņemtos oficiālais klana līderis, kas koordinētu aktīvāko spoku darbu un iesaistītu mazaktīvos, vai lielo vairumu, kuri pat nezina , ka piedalās šādā spēlē.

Te nu pienākam pie vecas patiesības, kas pat Ļeņinam bija skaidra, ka vispirms jāieņem pasts un telegrāfs. Laiki mainījušies, mainījušies saziņas avoti un tehnika, bet būtība paliek vecā. Bez klanu biedru sazināānās iespējām nekas labs nav sagaidāms. Konkrēti runājot, gribas iemest akmentiņu ī spoku saziņas mazlauciņā - klana Čatā.

Man patīk pašu procesu vairāk izzināt, nekā sasniegtā vieta, tāpēc, neviena nepiespiesta, brīvprātīgi sekoju KK un sev interesējošus momentus piefiksēju. Esmu tikai žurnalists un man nav redzams tas, ko var redzēt mūsu amatpersonas, tāpēc nepretendēju uz absolūto patiesību. Visu vēroju no savas oficiālās pozicijas .

294 0 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

Tev pilnīgi piekrītu. Nav vienīgi patīkami, ka  anekdotes atkārtojas un kā to novērst, nezinu. Vēl atklāju, ka nepieskaita nevienu raksta atvēršanas naudas bonusu, ko atrod seifā. Tas taču lielā mērā stimulētu jaunu rakstu rakstīšanu.

Man gadījās  foto speles  seifā 1000 cepumu , tāpēc to tagad zinu, ka neieskaita.

14 0 atbildēt

KK ir iekustinājuši Spoku sabiedrību, tik daudz pretenziju, tik daudz idejas, vismaz sākas aktivitātes, tas jau ir pozitīvi, jo daļa no Spokiem tiek ciešāk piesaistīti Spokiem, tas ir pozitīvi. Vismaz es neiesaistīšos KK, kamēr  vismaz pirmajiem 50 (piecdesmit) nebūs izvēles, kurā klanā piedalīties.

10 0 atbildēt

Priecajos ka man pargaja tas azarts emotion

10 0 atbildēt

Bet kapēc tad Jums nav kāds,kas liek spoki joko rakstus (pa kādam jokam kāds no Jūsējiem tur ieliek,bet maz..) es savu pienesumu klanam tikai tā esmu sapelnījis...Un to lieliski pierāda tavas bildes

9 0 atbildēt

Laipni lūdzu!

9 1 atbildēt

Kliegšana vakuumā

8 1 atbildēt

Jangbi vnk salauž KK ar savu spamu emotion

8 1 atbildēt
Es , kā vienmēr labākajā klanā....Biju sliktākāja pēc punktiem tad boom magic jau citā...
4 0 atbildēt