local-stats-pixel fb-conv-api

Tu nekad neuzminēsi, ko izdarīja šī ģimene!! Viņi nolaupīja...19

Šī jaukā Padomju Savienības daudzbērnu ģimene ar zvērisko uzvārdu Ovečkini nebija viena no tām parastākajām ģimenītēm. No vienas puses, viņi noorganizēja mūzikālo kolektīvu ar pasakainu nosaukumu "Septiņi Simeoni" - džaza grupu, kura sastāvēja no septiņiem brāļiem, mātes, jaunākā brāļa un māsām, bet, no otras puses, viņi bija paši slavenākie Padomju Savienības teroristi.

Daudzbērnu ģimene jeb džeza grupa plānoja aizlidot uz Londonu un nopelnīt tur naudu, bet rezultātā puse no viņiem nomira, pārējie ģimenes locekļi nokļuva cietumā, un starp, ar to reisu lidojošiem, cilvēkiem bija arī daudz cietušo! Kā? Viņi nolaupīja lidmašīnu!!!!

Kas tad šī ģimenīte patiesībā bija? Totalitārisma upuri? Brīvības sapņotāji? Nežēlīgas slepkavas vai cilvēki, kuri ir gatavi kāpt pat pāri līķiem savu mērķu sasniegšanai?

947 0 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Talantīga ģimene ar  traģisku izskaņu. Viņi nebija vienīgie, kas vēlējās tikt dzelzs priekškara otrā pusē. Taču manuprāt nebija izvēlējušies pareizu veidu, kā to izdarīt.

38 1 atbildēt

Labi atceros tos notikumus.Tas bija shoks visiem,sabiedribai,,partijai un valdibai,,... un visvairak specdienestiem.SIMEONI ar savu begshanas meginajumu paradija,ka PSRS praktiski nav gatava tadiem gadijumiem.Secinajumi tika izdariti un tika izveidotas specialas pretterorisma vienibas.   Taisnibas labad butu jaatceras ari divu lietuvieshu  lidmashnas sagrabshana,kas notika agrak un kura tika nogalinata stjuarte.1970.g.tevs un dels Brazinski veiksmigi aizdzina pasazieru lidmashinu AN-24 uz TURCIJU,atsedeja laikam 4gadus un velak parcelas uz ASV.

31 1 atbildēt

Kaut kā pamaigs sods priekš tāda nozieguma un krievu laikiem. Ok, varbūt tāpēc, ka pamazām tuvojās pārmaiņu laiks un režīms krita.

Un vispār - džazs vai džezs?  emotion 

27 0 atbildēt

Raksts interesants, bet nu latviešu valodas gramatika un pareizrakstība gan diezgan padziļā paka*ā!

23 0 atbildēt

Atceros, skaļa lieta tā bija, tāpat kā Latvijas maniaka Rogoļeva lieta par ko runāja visā bijušajā padomju savienībā, es pat turēju cirvi pie mājas durvīm  emotion  emotion  

17 2 atbildēt

Neko nevar pārmest, cilvēki gribēja tikt ārā no sūdu bedres, sauktu par Padomju Savienību.

13 1 atbildēt

Labi atceros, ka tas bija notikums Nr 1 visā padomijā. Par to šausminājās visi un visur.

12 1 atbildēt
Labs clickbait.
11 1 atbildēt

Nu ko darīt, DZELZS priekškars 4 all emotion

8 0 atbildēt

Nebūtu pat iedomājies. emotion

3 0 atbildēt
Taada naiva gimeniite, baiga jega bij nolaupit lidmasiinu, vini vareja vienkarsi izbraukt no valts koncertturnejaa un tur arii palikt un neatgriezties! Kapec ta lidmasiina bij janolaupa
3 0 atbildēt

.. un viņu māte (ražīgā mātīte) ...  emotion 

6 5 atbildēt

Dodžezavaļis

3 3 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

👀

0 0 atbildēt