local-stats-pixel fb-conv-api

Tu neesi alfa tēviņš, ja...28

295 2

Viņi ir pārliecināti. Viņiem ieejot istabā, visi apklust un ievēro viņu. Kad viņi runā, citi klausās. Ar viņiem gribas pavadīt laiku, sievietēm doties uz tikšanos. Tie ir alfa vīrieši. Viņiem noteiktas pazīmes - dabīgs līderis un vadonis, viņš vada, paredz un aizsargā savu baru. Mainīga pasaule ir izdevību pilna. Kur citiem ir krīze, viņam tas ir dabīgs elements, no kura tiks izspiets labums savam baram. Viņam patīk uzvarēt un viņš to prot. Viņu neuztrauc tēls, viņš vienkārši uzvar un citi viņam seko. Tiek kopēts stils, runas veids un izskats. Viņš nevienu neatdarina. Bieži vien atpūšoties, kamēr ir vajadzība pēc rīcības, viņš ir bezbailīgs un gatavs kaujai. Un viņš ir labākais līderis kāds vien var būt. Bet ir dažas lietas, ko neviens Alfa tēviņš nedarīs...

295 2 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Raksts ir labs, bet ir sajauktas kategorijas - Alfa tēviņš ir bioloģiska kategorija, kamēr rakstā ir likts uzsvars uz sociālajām kategorijām. Alfa tēviņa galvenā atšķirība ir absolūta sava Ego izcelšana un izdzīvošana, kas saistīta ar dominēšanu, kā, piemēram, primātu barā. Alfa tēviņš, pirmkārt, ir maksimāls egoists un savu teritoriju iekaro ar nevaldāmu agresiju un pilnīgu citu indivīdu interešu ignorēšanu. Alfa tēviņš nedomā, kurš izmaksās, ka melot ir slikti, savu dāmu viņš nodos pie mazākās izdevības, ja būs vietā cita, kas labāk patiks u.t.t. Tāpēc sabiedrībā Alfa tēviņi bieži ir cietumnieki, kam meitenes raksta vēstules, alkoholiķi, narkomāni u.t.t.

Rakstā izklāstītās īpašības ir raksturīgas inteliģentai personībai ar Alfas iezīmēm (reti sastopama), kam ir pazīstami jēdzieni - gods, atbildība, taisnīgums u.t.t., kas nav pazīstami Alfa tēviņam, jo minētās īpašības ne vella nepalīdz izdzīvošanai un dominēšanai, drīzāk traucē. Rakstā analizētās īpašības piemīt vīrietim, kuru nosacīti varētu dēvēt par „ideālu", tikai atšķirībā no Alfa tēviņa šādiem vīriešiem meitenes kaklā nekaras, jo pārsvarā meitenēm ne visai patīk „ideāli" vīrieši, kuriem nav trūkumu, jo šāds vīrietis nav manipulējams, un meitenes instinkts teic, ka „ideālais" vīrietis jebkurā brīdī var aiziet, jo to nevar piesaistīt ar skaistumu, seksu, saviem tikumiem u.t.t., tāpēc ka ideāls ir pašpietiekams un spēku, kā arī atbalstu atrod sevī nevis citos cilvēkos, un ir iemācījies pārvaldīt savus instinktus un vēlmes.

23 0 atbildēt

Alfa tēviņa pienākums nav vienmēr izmaksāt visu un visur, bet ir jāapzinās(jāatzīst) savas finanses un iespējas, nekaunoties, ja dāma kādreiz samaksā par sevi, jo nav nekā sūdīgāka par to, ka "alfa" tēviņam mēneša beigās ir jāaizņemās nauda, lai nopirktu sev Roltonu un dāmai kārtējo saldējumu.

23 0 atbildēt

Ķip slēptā Alfas reklāma?

11 0 atbildēt

Ak, Dievs, ejiet tak jūs dirst ar visu šo.

"Ja tu gribi būt kruts, tev ir jādara šitas un jādara tas. Kruti cilvēki dara to un dara šito."

Priekš kam dalīt cilvēkus kategorijās pēc tik virspusējām lietām?

7 0 atbildēt

izcili pretīgs vārdu salikums, kurš asociējas ar džeku gaiši zilā, apspīletā polo kreklā ar uz augšu uzlocītu apkakli

7 0 atbildēt

Vēl Alfa tēviņš nespiež "Jā, es esmu Alfa tēviņš" variantu!

5 0 atbildēt

esmu delta tēviņs, fuck alfa  emotion 

4 0 atbildēt

"...tu melo" - visi meloja, melo un melos - tā ka - alfa tēviņu neeksistē! emotion

4 0 atbildēt

šādiem cilvēkiem jau ir apzīmējums - kretīni

4 3 atbildēt

Ja šāds ir Alfa tēviņš, interesanti kāda ir Alfa mātīte! emotion

0 0 atbildēt

Šis vīrieša apraksts man baigi patīk. Galvenais, lai tādiem gudras sievietes būtu blakus.

1 1 atbildēt

nu vismaz kkas pataisa dienu īsāku , bet nu . Interesanti .. like no manis emotion

0 0 atbildēt

Pff emotion pat budams ķip tik 2 nesakrīt es tapat tieku naherizets emotion šitā ir hui*a emotion

0 0 atbildēt
alpha male here
0 1 atbildēt

... vai tu sēdi spokos un lasi debīlus rakstus

1 3 atbildēt
Raksts debiils, siikums, daudz te taadu, bet taa aptauja beigaas ir vienkaarshi komiska
1 3 atbildēt

... vai tu sēdi spokos un taisi spokiem rakstus

1 3 atbildēt