local-stats-pixel fb-conv-api

Tu mirsi, ja pieskarsies!12

338 1

Kārtējā reize, kad varam pāriecināties, ka izskats mēdz maldināt.

338 1 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Trešais tēva dēls laizīja un bučoja to vardi, bet viņš bija tik dumjš, ka nespēja pat saindēties.

8 0 atbildēt

Varbūt labāk nesāc rakstu sēriju. vai, ja sāc, tad vismaz pacenties atrast to nosaukumus vai pareizos nosaukumus un bildes. Tevis attēlotais banānu zirneklis nav nekāds banānu zirneklis. Par banānu zirnekli sauc šo Golden orb weaver, Giant wood spider vai Golden silk spider (negribu tulkot, jo nav pārliecības, ka interneta resursi būs pareizie) un tas izskatās šādi http://www.wikihow.com/Identify-a-Banana-Spider. Banānu zirneklis nav indīgs. Tevis attēlotais zirneklis ir Brazilian wandering spider, kas ir ļoti indīgs, bet tam nav nekāda sakara ar banāniem. Daži cilvēki to ir iesaukuši par banānu zirnekli tāpēc, ka ir bijuši gadījumi, kad šis zirneklis ir nokļuvis citā valstī kopā ar banānu kravu. Un nē tam negaršo banāni. Pat īstais banānu zirneklis nēēd banānus. Kur tu esi redzējis zirnekli veģetārieti? 

Es gan neteiktu, ka Brazilian wandering spider ir mazs - tas ir vidējas plaukstas lielumā. Pat negribās sāk runāt par cone snail - tikai lielākie eksemplāri var izraisīt nāvi. Var, tikai tāpēc, ka ir tikai pāris sugas, kas spēj nogalināt cilvēku.

7 1 atbildēt

Labāk uzreiz palikt te pat Latvijā emotion

5 1 atbildēt

tātad fugu recepte-ņemam vienu,vēlams nesen mirušu vai nogalinātu fugu(tas lai viņa ar savu indīgo ādu lēkājot neielektu mutē),izķidājam un nodīrājam(ādu un ķidas ārā nemetam).

tad ņemam gaļu un liekam ūdenī vārīties,novāram kādos 3-4 ūdeņos(ūdeņus ārā nelejam)

kad tas darīts,liekam galdā un bliežam iekšā-ar dievpalīgu!

P.S.

kad esam izdzīvojuši,ņemam ūdeņus,kas palika no gatavošanas,lejam lielā katlā un novāram tajos ķidas un ādu(esam ieguvuši lielisku kaitēkļu indi ar ko miglot kartupeļus,labību vai nu kas kuram miglojams).

3 0 atbildēt

Labs raksts, tacu butu 100x labak, ja tu pieminetu konkretu sugas nosaukumu un vairak aprakstitu, savadak kad lasu, liekas ka tas viss ir izdomats.

1 0 atbildēt

Nav te riebekļu. Tikai daži abinieki, rāpuļi un kukaiņi, kurus nevajag aiztikt ar kailām rokām.

0 0 atbildēt

Nu nu, nestrīdamies ;) 

Raksts labs! Plusiņš!

0 0 atbildēt
man patīk tas mazais spaidermens emotion
0 0 atbildēt

  Tas trešais mani reiz sakoda,nu nebija labi gan.Paveicās ar to ka viņš vēl bija sīks un neatstāja nekādas saindējuma rētas,bet biju gatavs pat savas smadzenes izvemt un sāpe visā ķermenī vienkārši...Lai gan viņš izskatījās savādāk ,kā bildē.++

0 0 atbildēt
Mazje opretīgie sepkavas.Tās spilgtās vardes redzot vien smadzenēs izraisa muc kamer juti savas kajas.
0 0 atbildēt