local-stats-pixel fb-conv-api

Tu būsi ŠOKĀ uzzinot, cik viņai gadu23

591 1

Viņas vārds ir Pamela Džeikobsa. Viņas āda ir gluda un zīdaina. Pēc izskata dotu ap 30, ne vairāk, tomēr tu būsi šokēts, uzzinot, cik gadus šī Zeme nes viņas eksistenci. Viņas dēlam jau ir 21 gads, un bieži vien cilvēki domā, ka viņa ir dēla draudzene.

Viņas skaistuma un jaunības noslēpums ir veselīga ēšana, sports un kokosriekstu eļļa, ar kuru viņa kopj savu ādu, un, protams, labi gēni, jo viņas brāļi un māsas arī izskatās jaunāki par saviem gadiem.

Viņai ir 52 gadi, un te mēs uzreiz iztēlojamies kādu no savu paziņu loka, kurš ir tajā pašā vecumā, lai salīdzinātu, cik nevainojami ir saglabājusies šī skaistule.

Džeikobsa atzīst, ka viņai ir nācies nokļūt amizantās situācijās, piemēram, kad vīrieši jautā par viņas vecumu, tie nespēj noticēt dzirdētajam. "Jaunā" dāma atzīst, ka viņai patīk sava vecuma kungi, taču uzmanību viņa saņem no krietni vien jaunākiem vīriešiem. Tas, protams, ir glaimojoši, bet viņa pati patreiz ir šķiršanās procesā, un attiecības patreiz nevēlas.

Reiz arī kāda medmāsa atteicās noticēt, ka dati uz Pamelas medicīnas kartītes ir patiesi.

Neskatoties uz to, ka Pamela izskatās kā jaunava Marija, viņai tomēr ir dažas pazīmes, kuras atgādina, ka viņai ir 52 gadi. Viņa nogurst daudz ātrāk, kā jaunībā, tomēr vislielākais jaunības noslēpums ir smaids - nekad nepārstājiet smaidīt un izbaudiet dzīvi!

Ja Tu kaut ko ļoti ļoti stipri vēlies, viss ir iespējams! Kaut vai kļūt par premjeru vai prezidentu.

Posted by Runā Bildes on Wednesday, December 2, 2015
591 1 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Tā arī izskatās, cik viņai gadu.  Nesaprotu, kas tur īpašs. Dzīvē esmu sastapis sievietes, kuras savā vecumā izskatās daudz labāk.

111 1 atbildēt

Cilvēki kas dzīvo tur, kur saule spīd visu gadu, vienmēr izskatīsies labāki un laimīgāki, nekā pie mums, kur saule ir kādus 3-4 mēnešus un ziemā jau 5cos vakarā ir melna nakts...  emotion  emotion

35 1 atbildēt

Trūkst info par to,ar ko viņa nodarbojas.Tomēr ir starpība vai viņa ir parasta strādniece(tad tiešām viņa labi izskatās),vai bagātniece,kura trešdaļu dienas pavada masāžas salonos,ārstnieciskās peldēs u.t.t.

28 0 atbildēt

Nav nekada shoka,sievishkis izskatas labi savos gados.Nelaime ir taja ,ka liela dalja cilveku savos gados izskatas sliktak neka varetu.   

26 0 atbildēt

30 es toč nedotu, kādi 38 vismaz.

23 0 atbildēt

Man liekas, ka viņa izskatās labāk par dažu labu meiteni 20 gados. emotion

12 0 atbildēt

Bet es dotu divus gadus ar mantas konfiskāciju emotion

6 0 atbildēt

Would do. emotion

5 0 atbildēt

MILF confirmed!

5 1 atbildēt

Tam visam ir savs izskaidrojums, sākot ar pareizu ēšanu, aktivitātēm ikdienā, stresa līmeni, un visbeidzot ar klimata joslu kādā dzīvo.. Darbā reiz sanča satikt Argentīnieti (sievieti), tā teikt savos 40 gados viņa izskatījās uz gadiem 25, vārdu pa vārdam viņa pastāstīja ar ko nodarbojas un tad viss bija skaidrs, respektīvi, viņa strādāja tūrisma aģntūrā un ceļoja ar VELOSIPĒDU pa Eiropus un tā ,teikt sūrija atskaites saviem darba devējiem, un veltīgi pieminēt,kad bija stāvā sajūsmā par savu darbu.

5 1 atbildēt

emotion Man pazístamas dámas tádá vecumá izskatás savádák!!! 

4 0 atbildēt

Es nezinu, pārsteiguma momentu gaidīju labāku. Bet plusu iemetīšu tāpat... emotion

3 0 atbildēt

es viņai dotu 25-30. 

1 0 atbildēt
12 avatars12

Ko?

1 0 atbildēt

Nu jā, interesants raksts. emotion

2 1 atbildēt

sievietes vecumu nodod rokas, kakls un ceļi emotion bet vienalga - respect

0 0 atbildēt

Labs darbagalds...

0 0 atbildēt

paļubomu 40-50

0 0 atbildēt