local-stats-pixel fb-conv-api

Traģēdija ar laimīgām beigām!76

1993 11

Šis būs stāsts par šausminošu notikumu kādas meitenes dzīvē.

28 gadus vecā Keitija Paipere (Katie Piper) bija modele un žurnāliste, 2011. gadā viņa izlaida grāmatu, kura kļuva par bestselleru daudzās pasaules valstīs. Grāmatas nosaukums ir ”Beautiful”, tajā viņa stāsta, ka vajag cienīt cilvēka iekšējo skaistumu, un būt tādam kāds esi. Grāmata ir balstīta uz reāliem notikumiem, kuri notika ar Keitiju.

..........................................................................................................................................................

« 1  2  3 »
1993 11 76 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 76

0/2000

Žēl, protams, ka tā notika, bet nu jāsaka kā ir - pēc piekaušanas, izvarošanas, apvainošanas vēl ticēt, ka tevi mīl - tur jābūt naivam vai dumjam pēc velna. 

263 3 atbildēt

Viņa gadījumā nav tajā x-factor žūrijā? kas mani pārsteidz visvairāk ir tas, ka pēc drauga lūguma kāds var ieliet citam sejā sērskābi

158 0 atbildēt

Labākais raksts ko esmu redzējis,un jāņem daudziem piemēru no šī cilvēka,kā veidot rakstusemotion

72 7 atbildēt

un tie kas liek - padomājiet cik cilvēks ir patērējis laiku šim raksta veidošanai,uzstaisiet paši labāku,tad redzēsim cik pūļu vajag ieguldīt šādam rakstam..

34 5 atbildēt

Stipra meitene! :)

28 0 atbildēt

TAM VECIM VAJAGA APLIET AR SERSKABI, ar BENZINU TADUN SERKOCINJU DEGOSHU IZMEST, UN IZSKASTRET.  TIK SKAISTA MEITENE :(

20 2 atbildēt

zb , šito sērskābju lietu arvien vairāk var izlasīt internetā , līdz ar to , tas kļūst arvien populārāks atriebšanās , uzbrukuma līdzeklis , drīz būs jabaidās arī Latvijā uz ielas iziet , jebkuram var kautkas aizskrsit ciet........ drausmas.

17 0 atbildēt

Dzīve ir gan nežēlīga gan negodīga ..

11 0 atbildēt
Jim avatarsJim

I Čalis slims i viņa pati biš .... Bet par rakstu +, uberīgi labs.

8 0 atbildēt

vecs notikums bet joprojām nepatīkams atceros ka skatijos viņas dokumentālās filmas."Katie : My beautiful friends" ļoti patika , žēl ka ir tiaki 4 epizodes nezinu vai viņa tika atcelta vai kas.Ļoti laimīga viņa izskatijās tur. Viņai joprojām bija problēmas kautgan gadi jau bija pagājuši. Ļoti žēl ka ir tādi cietsirdīgi un ļauni cilvēki kas kautko tādu var nodarīt citam cilvēkam.

7 1 atbildēt

Es tikai domāju - kur var dabūt tik daudz naudas, lai uztaisītu tik daudz nopietnu operāciju?

5 0 atbildēt

Ļoti labs raksts! emotion

No manis LIELS + ! emotion

5 0 atbildēt

Tas chalis tak gar'igi slims bija...

3 0 atbildēt
Vispār jau,PAT tajā youtube video,par Keitu,un par to traģēdiju - rādīja to mentu,kad viņu aplēja. un viņa uzreiz ieskrēja kkādā kafūzii.
3 0 atbildēt
Prieks, ka viss labi beidzās..
3 0 atbildēt

16 gadi?Cilvēki,nopietni?!Viņš viņu IZVAROJA,IELĒJA SĒRSKĀBI SEJĀ,PIEKĀVA GANRĪZ LĪDZ NĀVEI,IZMETA PIE MĀJAS.Un tikai 16 gadi......es ļoti ceru ka viņu katru dienu dušās ņēma.

2 0 atbildēt

Tam nožēlojamajam izdzimtenim vajadzētu sapūt cietumā, ne tikai tikai pavadīt nieka 16 gadus! Kā, pie velna, tur viņiem darbojas tā noziegumu politika!? Izbojā otram cilvēkam visu dzīvi un saņem tikai 16 gadus!?

Prieks par meiteni - par to, ka par spīti šiem likteņa pārbaudījumiem, viņa rada sevī spēku un spēj dzīvot tālāk neskatoties ne uz ko.

Un, protams, + par rakstu! Uzslava autoram! Viss bija saprotams, bez kļūdām un viegli uztverams! Labs darbs!

2 0 atbildēt

Nedaudz stulba gan, bet tādas šausmas pārdzīvot nav pelnījis neviens!

2 0 atbildēt

Protams, ir saprotams ka cilv'eks kadu loti miil, bet lai piedotu saadas lietas, es atvainojos, bet ir jaabut stulbai.emotion

2 0 atbildēt

Es tos kropļus vnk nosistu ,ja kaut kas tāds atgadītos 

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »