local-stats-pixel fb-conv-api

Traģēdija. Pusaudze izdara pašnāvību, jo skolā tiek brutāli pazemota.527

5383 68

Tieši šie bija 14gadus vecās meitens pēdējie vārdi pirms tā izdarīja pašnāvību... Šis skumjais stāsts liek padomāt un vienlaikus liecina par to cik cilvēki spēj būt ļauni brīžos, kad tie aizmirst visas normas robežas un nepiedomā, ka viņu pateiktais vārds, darbība var kāda cita cilvēka dzīvi novest tik tālu, ka tas neredz citu izeju, kā padarīt sev galu..... Ja vēlies padarīt pasauli labāku, tad sāc ar sevi...

5383 68 527 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 527

0/2000

Tādas, jau ir tās cācīgās kuces,

ka nodiršs, citas kuras nav viņām līdzīgas.

1321 5 atbildēt

Diemžēl meitene ar pašnāvību neko neatrisināja..Bet es skatos bildēs un nesaprotu, kādiem bija jābūt iemesliem lai viņu pazemotu?

961 5 atbildēt

cilvēku stulbumam nav robežu.

514 5 atbildēt

Nja, zinu kā tas ir, kad , tu tik ļoti centies iederēties, bet tevi nepieņem un par to pazemo vēl vairāk..

Līdz pat 7.klases beigām arī es biju tāda kā atstumtā, savā ziņā varbūt pati pie tā vainīga, jo biju klusa, un vairāk patika būt pašai par sevi, bet gadiem ejot tas kļuva ļoti nomācoši, jo nebija tāda viena drauga ar kuru izrunāties, izkratīt sirsniņu. Vienīgais tāds cilvēks bija mana ome, kura nomira tai pat gadā. Un lai cik man arī bija grūti viņu zaudēt, nākamajā dienā pēc vinas nāves es tomēr gāju uz skolu, bet kad bērni uzzināja kad ir notikusi tāda nelaime, viņi nevis izteica līdzjūtību un samīļoja mani, bet ķiķināja, un, protams, es vēl biju maza, un, nevis lai nošpļatutos un pasūtītu viņas dirst, es izskrēju ārā no klases un raudāju. No tām ķiķinātājām laikam, tikai viena saprata cik stulbi tā darīt, un izskrēja mani uzmeklēt un kkā sapurināja mani.

Tagad uz tām visām meitenēm es skatos no augšas, kā uz zemāka līmeņa meitenēm, jo viņas nekur tālu naw tikušas, ja neskaita tos savus pilngadības gadus , kad var tusēt pa klubiņiem ''jo tā taču dara stilīgās''

Redzu, ka dažas no tām arī mēģina izlikties man tagad par baigām draudzenēm, es laikam esmu ar pārāk labu sirdi, un neko sliktu par to nesaku, pasmaidu, bet iekšā domāju, cik nožēlojami tas ir. Ja jau nodirsāt mani, tad nah tagad lienat klat?

Izsaku līdzjūtību par tik skaistas meitenes zaudējumu...žēl, ka pasaulē ir tik daudz ļaunu cilvēku, kuri nemāk pieņemt otru tādu kāds viņš ir, tikai māk ar degunu mākoņus stumdīt.

509 6 atbildēt

Bet tagad jūs visi padomajiet, kā jūs izturaties pret citiem! (izlasot šo rakstu) ....

362 12 atbildēt

Bļa kad esi tāds sīks tad nesaproti ko dari un nodirs citus,bet tad kautkas slikts notiek tad tikai sāc domāt ar galvu ne pakaļu.

347 2 atbildēt

es šeit jūtu baru mazu "kucīšu'', kuras šobrīd, un cerams, visu mūžu jutīsies nožēlojami. no sirds to viņām novēlu.

266 6 atbildēt

Tiešām skumji emotion

Reizēm gribas izdarīt pašnāvību, lai paskatītos kā pēc tam citi jutīsies un atkal augšāmcelties...

229 21 atbildēt

Reizēm pat labākie draugi tevi vienkārši nodirš un tad ir vienkārši stūlbi, jo tad tu nezini kuri vispār tev ir draugi. 

186 2 atbildēt

Pats skolā kādreiz biju no tiem, kas visus apsaukāja un pazemoja. Viss likās ļoti 'kruta' līdz mana klasesbiedrene, viena no manām upurēm. pārgrieza vēnas..... Protams, ne nāvējoši, jo mirt viņa nevēlējās, tikai parādīt, kas notiek. Kopš tā brīža nevienu cilvēku neesmu aizticis. Ja redzu, ka kaut kas tāds notiek, uzreiz jaucos iekšā. Vispār tā ir smaga tēma. Nav vienas unikālas receptes, kā to apturēt.

175 1 atbildēt

Kaut tās cacas riktīgi izdrāztu kāds pedolācis...

139 13 atbildēt

Pati kādreiz biju tā apsmietā,jo biju dīvaina.Cik nu dīvaina,man patika smaga mūzika un nesaistīja rozā augstpapēžu kurpītes,auskariņi,lūpu spīdumiņi,acu ēnas,tonālie, solāriji un es pavisma noteikti 13 gados neskrēju pakaļ "lielajiem" puišiem un arī nevainību nezaudēju tik agri.Gadījās,pat,ka met ar akmeņiem.Taču es kaut kā vienmēr uz tādiem esmu skatījusie sno augša.Varbūt tāpēc,ka māte bija pedagoģe un zināja teikt,ka tie,kas tā dara paši jūtas nevērtīgi tāpēc vēlas likt slikti justies citiem.Zināju,ka es neesmu nedz stulba,nedz neglīta, nedz emo-vēnu graizītāja.Pasmējos par viņiem un gāju tālāk

121 0 atbildēt

Asaras saskrēja acīs pilnīgi,jo mans labākais draugs tā pat izdarīja. Šausmīga sajūta! emotion

120 3 atbildēt

Bēdīgi, dikti dēdīgi :((   Tajā vecumā dzīves uztvere ir pārspīlēti saasināta.

102 2 atbildēt

Riebjas ka skolā tevi apsmej par kaut vai vissīkākām un stulbākām lietām, cilvēki toč var būt galīgi idioti.

101 2 atbildēt

Es joprojām nesaprotu, kas vainas tai meitenei?? Dabiska, jauka. Es skolas laikā nebiju tik glita kā viņa, bet manos laikos (tas bija eh, tik sen :D ) apsmēja tās, kuras tenterē uz augstiem papēžiem 12 gados, krāso zilas acuēnas, zviedz kilometra rādiusā un kleksē tonālo pumpām pa virsu.

83 2 atbildēt

Tādi cilvēki pasaulē ilgi nespēs pastāvēt, bet cilvēkiem, kas dzīvo ciešanās, viss atmaksāsies dubultīgi.

68 1 atbildēt

Vispār šī ir ļoti liela problēma un visiem tiem, kas ar to saskaras novēlu atrast spēku un nolikt visus pie vietas.. arī man zem 9 klases gājas samērā grūti.. teiksim līdz pat 11 klasei... šobrīd visi lielie vīri staigā ar nodurtām galvām gar mani. Protams, meitenes stāsts ir pilnīgi savādāks, taču jāatrod veids jeb iespēja kā kļūt pārākam pār citiem! Savā ziņā jau tas ir kā pārbaudījums, jo pēc pamatskolas izsmiešanas cilvēks iegūst ĻOTI spēcīgu personību !

67 1 atbildēt

Katru dienu dažādos veidos mirst 200k-300k cilvēku, 2k-3k no kuriem izdara pašnāvību. Statistika runā pati par sevi. Gadā tas ir apmēram miljons cilvēku, kas izdara pašnāvību. MILJONS. Kaut kas tomēr mūsu attīstītajā, progresīvajā pasaulē nav kā vajag.

63 1 atbildēt

Jā, es pilnīgi saprotu to meiteni -skolā un sabiedrībā ja Tu ar kaut ko atšķiries no pārējiem , tad Tevi vienmēr par niecību mēģina uztaisīt un izskatam obligāti tam nav jābūt, pietiks jau ar uzvedību un domāšanu. Bet protams es neatbalstu to ko viņa izdarīja-proti , pašnāvību.Bet tām mazajām šmarām , kas viņu līdz tam noveda droši vien tas likās baigais prikols, cilvēku pazemot līdz tādam līmenim, kad tas gatavs aiziet no šīs pasaules pat nenodzīvojis pat 2/3 no savas dzīves...

46 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »