local-stats-pixel fb-conv-api

Topošās māmiņas atzīšanās7

203 1

Bērniņa gaidīšana ir ļoti īpašs un skaists mirklis katras sievietes dzīvē, diemžēl mūsdienās cilvēku standarti ir tik augsti, ka mēs izvēlamies dalīties tikai ar uzspīlēti ideāliem mirkļiem, jo kuram gan patīk gaudojošas sievietes sociālājos tīklos, pareizi?

Skaistās bildes, kuras publicē grūtnieces, izrādot savu augošo puncīti, kur viennozīmīgi aug mazs cilvēciņš nevis kebabs, patērē lielu daudzumu enerģijas. Līdz ar grūtniecību mainās arī sievietes ķermenis. Nogurums, negulētās naktis, sliktā dūša...

Sieviete taču neies publicēt savā profilā bildes, kur viņa izskatās slikti, kaut kādai pašcieņai taču ir jābūt, ja. Nu vismaz lielākā daļa tā domā, tāpēc Sofija nolēma visus savus draugus pārsteigt un publicēt bildes, kur viņa 'it kā' demonstrē patieso ikdienu. Tā ir vai tā nav - Tava izvēle.

203 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Ekh,kārtējā glupā sieviete kas alkst populiritātes....

14 2 atbildēt

Bez vedera vina izskatitos vel labak, bet tas ta.

9 2 atbildēt

kārtējā prostitūta

6 1 atbildēt

At least you can come inside without worries... emotion

1 1 atbildēt

Mana mamma noteikti negruda visiem seja savu punci. emotion

1 1 atbildēt

Dēļ vienas šādas feikas ''grūtnieču laimes'' bildēm seko simtiem pumpainu, kašķīgu un rīta nelabumiem nomocītu majsaimnieču. 

Un attiecīgi tikpat daudz nelaimīgu vīriešu, jo sievas bojā vakaru, jo cer ka viņu grūtniecība izskatīsies tikpat skaisti!

0 0 atbildēt