local-stats-pixel fb-conv-api

Tikai nedēļa kopš viena bērna pazušanas.11

42 10

Tikai nedēļa kopš viena bērna pazušanas un Valsts Policija mierīgi paiet garām raudošam bērnam pieturā!

Izsaki savu viedokli komentāros, ja ir brīvs brīdis, paldies.

42 10 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Ir arī video? Pēc kā var spriest, ka meitene ir viena pati? Cik viņai gadi? Nesāk, gadījumā, te bābas trobeli celt uz līdzenas vietas?
21 0 atbildēt

Tagad policijai jāpieiet pie katra raudoša izlutinātā purna? Veikali pilni ar tādiem, policistu nepietiks lai visus sīčus izprašņāt! Varbūt priekšā stāvošā sieviete ir viņas ome, kas atteicās nopirkt spineri.   emotion  

Rakstā galīgi nekādas informācijas par šo situāciju, sieviete no facebooka arī vai nu pārlieku gādīga, vai uzmanības trūkums, ka tik pažēloties cik visi ļauni utt.   emotion  

21 0 atbildēt

Varētu tad sīkāku izklāstu par tiem lietas apstākļiem? Savādāk kkā par sausu.

15 0 atbildēt

Latvijā ir arī policisti? Man šķita tie ir naudas maisu manekeni formastērpos!  emotion 

11 0 atbildēt

Mēs taču esam Latvijā.

8 1 atbildēt
Kāds tiešām domā ka tagad menti prašņās katru bimbājošo sīkaļu uz ielas, moš vel aifonus izdalīs lai nomierinās.
7 0 atbildēt

Nu protams, ka policisti paies garām, jo PUISĒNAM (http://www.dzeltenais.lv/liepajniece-soketa-par-cilveku-vienaldzibu-attieciba-uz-klainojosu-bernu/) priekšā stāvēja sieviete, kuru policisti varēja uztvert kā kādu pazīstamo.

4 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Manuprāt tai  saucamajai "Nabaga'' meitenītei vienkārši var būt bijis kāds zvans no kāda piemēram mammas un viņa ir pateikusi, ka viņas suns nomira, bet tas ir piemēram, nu tu taču nebrauktu uz mājām ar smaidu sejā, un es nebrīnīšos, ja šis raksts ir tas "Click bite" lai iežēlinātu tādus cilvēkus kuriem šādu lietu dēļ "Grūti guļās". Jums tiešām neapnīk likt šādus rakstus? Jo redz kautkā pēc mazā Ivana nāves, pēkšņi visi sāk katram šādam bērnam pievērst uzmanību! 

0 0 atbildēt

Nu c'mon? Pirmkārt, ja viņai būtu kautkas noticis viņa varētu pati, PATI pieiet pie kāda un vainu palūgt piezvanīt vai kk tādu, bet nu viņa izskatās pārāk liela, un viņa pati zin kur un kā braukt, otrrkārt jautājums, kurš mani interesē vissvairāk, KUR IR VIŅAS VECĀKI? Nē nu nopietni, kur?Visi tikai apkārtējos un policistus vaino a vot gudros un gādīgos vecākus? Nē tu ko viņiem taču nedrīkst neko teikt, jo viņiem darbs, vai nu sliktākajā gadījumā viņi buhā un vispār neseko līdzi savam bērnam! Un, kas vēl ar tādām lietām nevis jāiet klāt un jājautā, kas notika, bet uzreiz uz noteiktām iestādēm jāzvana, jo bildē visi cilvēki ir brīvi saģērbušies, bet redz bērns nav, tikpat labi viņa varbūt ir aizbēgusi no bērnu nama un tagat vnk nezin kur iet? A par policistiem, tur vispār nav ko strīdēties, viņiem būs viens attaisnojums : ''Mums bija steidzams izsaukums uz veikalu RIMI''! Un ar to arī viss būs pateikts!

0 0 atbildēt