local-stats-pixel fb-conv-api

Tikai meitenēm un sievietēm!47

464 8

emotion

Meitenes un sievietes, šis raksts domāts tikai tām nedaudzām, kuras tiešām nepiegriež vērību savai ārienei un grib, lai viņas mīl tādas, kādas viņas nu reiz ir.

Vai bieži redzam meiteni, sievieti, gluži vienkāršā tērpā ģērbušos ejam pa ielu tik lepni, tik cēli, ka ļaužu drūzma pašķiras un mēs apstājamies, lai pajūsmotu par nepazīstamās vieglo gaitu, taisno muguru un kaklu un par visu to vārdā nenosaucamo daiļumu harmoniju, kas padara sievieti pievilcīgu.
Te jūtam kautko vairāk kā no dabas dotu prasmi savu vienkāršo tērpu nest tik pašapzinīgi, ka pašu tērpu kopnovērtējumā gluži piemirst, un vīriešiem atskatoties neviļus pasprūk : lūk, sieviete!

Jānopūšas - cik daudzas pat skaistas sievietes nedomā par to, lai savam dabīgam skaistumam dotu gaumīgu izskatu un otrādi - cik daudz var sieviete pati darīt, lai dabas skopāko daiļuma devu papildinātu.
Cilvēka izturēšanās, uzvešanās nav tik negrozāma, kā acu krāsa, bet vajaga sevi tikai kritiski aplūkot. Pie katra soļa padomāt, kā tas izskatās, vai tas ir tik apgrūtinoši?

- Ja es vismaz būtu skaista, vai bagāta ..., tā dzird atbildam.

Kādēļ francūzietes izskatās tik daiļas? Tādēļ, ka viņas vienmēr izturas it kā būtu daiļas, un tāpat amerikānietes šķiet visas ir miljonāres, bet tas tikai tādēļ, ka viņas iet tik pašapzinīgi.
Protams, neimitēsim tādēļ ārzemnieces. Katrai tautai savs daiļums. Bet arī nesaki: „kas mani nemīl tādu, kāda es nu reiz esmu, tas man nav vajadzīgs."

Ne tikai citu, ne jau tikai vīriešu dēļ, bet sevis pašas dēļ ir jāpacenšas. Ja arī tavā dzīvoklī gadiem ilgi neienāktu neviens cits cilvēks, tu taču viņu vari vienmēr sakoptu turēt, ja staigāsi tikai pa meža taku, kur tevi redz tikai vāverītes, tomēr vari iet skaisti. Ar laiku tas kļūs par ieradumu un dzīves nepieciešamību.
Tas atmaksājas - drīz vien tavi draugu jūsmīgie skati čukstēs: kā viņa pārvērtusies, es atceros - agrāk viņa gāja kā tāda slampa - lieliem soļiem, purngali uz iekšu, tērps viņas plecos karājās kā veļa uz striķa, bet palūk tagad!

Tiešām, ir bauda apzināties, ka patīci sev un citiem un to nemaz nav jākaunas atzīt, jo tieksme patikt ir visas cilvēces kultūras pamatā.

Patikt var ne tikai ar savu ārējo izskatu, bet pat vēl vairāk- ar savu atjautīgo garu, aso prātu, dvēseles cēlumu un ar gaumi.

464 8 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000

Un tomēr bildē ir gara sieviete ar pievilcīgu seju, platiem gurniem, slaidu vidukli un lielām krūtīm. emotion

15 0 atbildēt

Atļāvos tomēr palasīt emotion Vienalga, vai sieviete vai mužiks, manuprāt ilgtermiņā labāk ir atrast sev otru pusīti, kas tev atbilst tīri dabiski, nevis mēģināt izlikties par to, kas nemaz neesi un beigās apsisties ablomā.  Bet iespējams, ka es neizprotu šo rakstu pareizi, tādā gadījumā, lūdzu, ignorējiet manu komentāru. emotion

10 0 atbildēt

Nav tākā pretruna te izveidota? , kuras tiešām nepiegriež vērību savai ārienei un grib, lai viņas mīl tādas, kādas viņas nu reiz ir.

bet pēc pāris teikumiem

nepazīstamās vieglo gaitu, taisno muguru un kaklu un par visu to vārdā nenosaucamo daiļumu harmoniju, kas padara sievieti pievilcīgu.

Tādas gaitas izveide ir vistiešākā vērības piegriešana, jo lai uzvilktu kleitu un nomālētos vajag labi ja stundu, bet lai izveidotu gaitu un attieksmi vajag minimums pusgadu. Un tas jau vair nav mīl tādas, kādas viņas nu reiz ir. Tā ir smagi modificēta sieviete, kura ir speciāli ilgi un smagi trennējusies lai būtu tāda un ne savādāka sabiedrības acīs!!!

11 1 atbildēt

Atcerieties, vienmēr esat šarmantas! emotion

8 0 atbildēt

pareiza attieksme! 

6 0 atbildēt
Pēc pieredzes saku, ka mainot savu izskatu uz dabiskāku, ir patīkamāk saņemt komplentus. Jo kad krāsojos un cacojos, komplimenti nelikās tik īsti. Bet kļūstot dabīgākai un esot mierā ar sevi, citu attieksme uzreiz mainās. Un sievietes, pārējās jūs apskaudīs, ja spēsiet labi izskatīties arī bez kosmētikas, jo mūsdienās tas ir retums
4 0 atbildēt

Es ticu, ka tas ir atkarīgs no dažādām citām lietām - pastāvīgājām emocijām, notikumiem, apkārtējiem cilvēkiem, kopējās labsajūtas, utt.

Ja viss pārējais ir sakārtots, tad šo izpildīt jau būs viegli un varbūt pat dabiski.

4 0 atbildēt

Ne vienmēr tie apkārtējie spēj citus novērtēt

3 0 atbildēt
Par sievietēm viss skaidrs. Bet cik vīriešu ir tādu par kuriem sieviete var pateikt- tas tik ir vīrietis! Cik vīriešu nākas diena satikt kam ir stalta gaita un sakopts izskats un es nerunāju par mazajiem puikām šaurās biksēs bet tiešām seksīgiem izskatīgiem vīriešiem pieklājīgās drēbes. Sievietes sevi kopj gandrīz visas bet vīrieši tādi nav. Daudzi staigā netīrās drēbes, netīriem nagiem un tikai retais smaržo labi un pievilcīgi. Ja vēl tāds domā, ka viņam pienākas skatīties uz tādu skaistu un sakoptu sievieti tad viņš smagi kļūdās. Un nemaz neticu, ka šo rakstu ievietoja sakoptas sievietes cienīgs vīrietis. Kāds pumpains koļa treniņbiksēs emotion
3 0 atbildēt
Sievietei vajag būt harizmai vai personībai, kura spēj atstāt iespaidu.
3 0 atbildēt
Rasiks,ir mana virtuālā ZELTENE!emotion
3 0 atbildēt

Vecmāmiņa teica krievu valodā: ''Jesļi jesķ pyzda i rot/ Značit baba ņe urod!''

2 0 atbildēt
https://i.imgur.com/GhF2i3d.jpg

Ir gan 55, šinī bildē 100%, jo tā ir no 2017 Grammy balvām!! emotion Tajā maybe bija ap 48-52 emotion   Paula Abdul - 1962. dzimšanas gads!

2 0 atbildēt

Kāpēc tikai 40? 

https://i.imgur.com/bNekAbF.jpg

Lūk, dāmai 55, ja nemaldos, bet izskatās burvīgi emotion

2 0 atbildēt
Rasmiņ,tu esi liela Solvitas Āboltiņas fane,kad izvēlējies tieši TĀDU titulbildi,vai arī pati tādi izskaties!!!Es protu lasīt arī zemtekstus!!!Gaidu no tevis bildes ar meičām,kas tracina džekus īsos (ĻOTI) džinsu šortiņos!!!emotion
2 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

2 0 atbildēt

Vai teksts kopēts no 1935. gada žurnāla "Zeltene?" Vai kāda tik pat sena avota?

2 0 atbildēt

Nu, ir tev mīnuss no slepkavas. Nu, kā?

2 0 atbildēt

Ir aizliegta, bet man  tas ir likumīgs un administrācija to zin.

0 0 atbildēt

Atsevišķi ar špakteli un aksesuāriem jau var vizuālus efektus sasniegt, es negribu runāt par izņēmuma gadījumiem, bet par lielāko vairumu. 

0 0 atbildēt