local-stats-pixel fb-conv-api

Terorizēšana!7

38 0

Šodien ļoti aktuāls jautājums ir School shooting un Bullying (apcelšana, terorizēšana...). Kas kopīgs šīm 2 lietām? Tas, ka ja nenotiktu bullying , tad nebūtu school shooting! Daudzi bērni visā pasaulē jūtas vieni un neaizsargāti, kas ir potenciāli upuri huligāniem. Mūsdienās tas kļūst par slimību aizskart citus nedomājot par sekām. Parasti viss sākas ar apsaukāšanos , kam seko apcelšana interneta vidē līdz noved pie fiziskas aizskaršanas (grūstot, sitot, piekaujot). Neviens nekad neaizdomājas par to, kādas var būt visam šim sekas! Ka tik jautri! Bet tā saucamā jautrība bieži vien noved pie tā, ka kāds izdara pašnāvību vai aiziet uz skolu un izgāž savas bēdas uz visiem, kas stājas ceļā, piemēram sadurot viņus vai apšaujot.

Ja esi apcelts un terorizēts es iesaku cīnīties! Vienalga, kā, bet to darot tu parādīsi, ka neesi vājš. Jo, kā strādā viss šis apcelšanas princips? Pavisam vienkārši! Huligāns parasti ir vai nu nācis no sliktas ģimenes vai tieši otrādi nācis no turīgas ģimenes, bet kopīgai abiem ir tas, ka abiem ir brīva vaļa.

Kādi ir upuri? Cilvēki, kas ir atšķirīgi, kaut nedaudz vai vienkārši gudrīši. Praktiski jebkurš, kas parāda ka ir vājš var kļūt par upuri. Tāpēc nesēdi rokas klēpī salicis, bet tā vietā cīnies. Ir daudz dažādu veidu, ka pret to cīnīties! Var mēģināt runāt ar to cilvēku, kas tevi apceļ bet ne tādā veidā, lai aizskartu, jo tas var pasliktināt situāciju. Bet ja pamierīgo neder, tad dūres vienmēr līdz.

Ko tu vari darīt, ja pamani, kad kādu apceļ? Vienkārši palīdzi cīnīties! Parādi ka viņš vai viņa nav viens. Jo Neko nedarot, tu kļūsti līdzvainīgs šim nelaimīgajām beigām. Neesi vienaldzīgs, rīkojies!

Apakšā daži video, kas parāda šī brīža situāciju skolās.

|
|
|
/

Vai maz šis būtu vajadzīgs, ja viss būtu normāli?

38 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

 emotion kāpēc tas vajadzīgs? Cilvēkiem darīt ko nav? emotion 

0 0 atbildēt