local-stats-pixel fb-conv-api

Tepat Eiropā. Dzīvas vergu lelles.(Šokējošs stāsts) DW156

642 19

Pabrīdinu. Stāsts tiešām ir šokējošs. Lai nu arī cik visiem ir stipri nervi apdomājiet divreiz. Bērniem nu riktīgi nav ieteicams.

Kādu laiku nebiju neko licis spokos, bet cik manīju daudziem patīk tādi asāki stāsti. Spoki, eksperimenti utt. Atļaušos nelikt šoku sadaļā. Tātad sāksim.

Šīs stāsts nāk no deep web foruma, kas tika ievietots 24.martā 2011.gadā Ceturdienās vakarā. Šeit anonīms cilvēks, ja tā viņu var nosaukt, cik var noprast ārsts - ķirurgs, stāsta kā ir izveidojis dzīvas vergu lelles.

- Esmu izviedojis dzīvas vergu lelles. Es burtiski pārveidoju jaunas meitenītes dzīvajās sekss lellēs. Viņas nevar ne pretoties, ne aizbēgt nedz arī parunāt, viņas domātas tikai seksuālam iegribam. Kā man tas izdevās?


642 19 56 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 56

0/2000

WTF! Man liekas, ka pēc šī izlasīšanas (kāda velna pēc es vispār to darīju) man ir sačakarēta ne tikai atlikusī dienas daļa, bet nezināma ilguma dzīves daļa. Tas nav aptverams un cilvēces veselā saprāta dēļ es ceru, ka tīri fiziski un bioloģiski šeit aprakstītais nav iespējams. Kaut ko tādu pat būtu jāliek pie 18+.. Pretīgi un slimi! 

19 0 atbildēt

mulķibas viss izdomāts un droši vien paņemts no kāda arzemju portāla kuršs par to stāstītu forumā ka izkropļo cilvēkus un vel pietam 21 gadsimtāemotion

18 2 atbildēt

emotion  

Un to dara tikai naudas pēc...Cik mantkārīgam cilvēkam ir jābūt, lai kaut ko tādu darītu...

16 0 atbildēt

Tūlīt visi metīsies virsū ar tekstiem, ka esmu slima, taču arī man patiktu šādu rakstu sērija. Visi ar sajūsmu skatās šausmu filmas, kur maniaki saviem upuriem nozāģē locekļus, taču tad, kad kas līdzīgs notiek reālajā dzīvē tas skaitās slimi. Protams, tas IR slimi, taču tai pat laikā interesanti uzzināt arī par kaut ko tumšu, ļaunu, šausmīgu, nevis tikai dzīvot iedomu burbulī, ka pasaulē eksistē tikai laimīgi cilvēki un pūkaini kaķēni.

12 1 atbildēt
Manuprāt tam "cilvēkam" vajadzētu izdarīt to pašu tikai bez anestēzijas un tad mocīt!!
5 0 atbildēt

Ja būtu iztulkots saistošāk un prasmīgāk, tad efekts būtu krietni lielāks. Liec vēl emotion

4 0 atbildēt

tas ir kautkāds guro fanfic slash creepypasta slash elit. jā, tumša un samaitāta rakstura literārs darbs bet savulaik De Sads bija tikpat ļoti ārpus morāles normām. apraksts pats par sevi ir viens no tiem creepypasta kas izveido ticamu ainu. tikai situācija ar tādiem bērnunamiem tiešām būtu ar orgānu dalīšanu nevis kautkadām seksa leļļu muļķībām.

viens cilvēks orgānos ir pie pus miljona ja "sportists" savukārt seksa rotaļlietas ... nu nav tāda tirugs.

varbūt eksistē pāris desmitu cilvēku kuriem sakrīt finansiālās iespējas, morāle un vēlme lai viņi izvēlētos ko tādu. eksistē pāris miljoni tādu kam ir finanses un kam vajag orgānus.

 

bet tīri no mana , samērā nelīdzsvarotā cilvēka viedokļa par pašu stāstu.

10 gadu vecs torss bez runasspējām, dzirdes, redzes kuram nav ne mazākās seksuālās dziņas ir aptuveni piecas reizes mazāk interesants kā vecā labā Maša Kulačkova.

un pavisam noteikti ietver daudz vairāk psiholoģiskas dabas problēmu.

 

4 0 atbildēt

Akd... Man likās ka man ir stipri nervi... Šis ir tiešām - briesmīgs stāsts..... Arī parāda, cik degradēti ir cilvēki. emotion

4 0 atbildēt

To ārstu vajadzētu pataisīt par dārzeni.emotion

3 0 atbildēt

Absolūtas muļķības, tulkotas no vienas copypastas, nu kur ļautiņi var būt tādi idioti un uz šito uzķerties...

3 0 atbildēt

Bet es gribētu redzēt par šo stāstu filmu. emotion

3 0 atbildēt
Kādēļ lielai daļai ir grūti noticēt, ka šādas lietas notiek pasaulē. Mums katram ir prātā bijušas kādas slimas fantāzijas,bet passvarā dominē vesalais saprāts un iejūtība pret otru, bet ir izņēmumi cilvēki kam kaut kas nav ar prātiņu kārtībā un viņi ir spējīgi uz neiedomājamā nežēlībām un totāli slimam lietām
3 0 atbildēt

Nezinu vai stāsts ir patiess, bet ja arī izdomāts, tad tas ir ļaunuma pilns.

Cilvēki spēj būt neticami cietsirdīgi- reiz man gadījās noklausīties kā viens bijušais kolēģis lielījās otram, ka ļoti atjautīgi atrisinājis nevēlamo draudzenes grūtniecības "problēmu". Tas kretīns uzaicināja nabaga meiteni it kā kāzu ceļojumā uz Portugāli un aizveda viņu uz bordeļa, kuru uzdeva par viesnīcu, restorānu. Tur, paņēmis no viņas pasi it kā lai piereģistrētos, šis vienkārši iemainīja izkrāpto pasi pret naudu.

Nezinu vai tā bija patiesība vai tikai viena riebekļa dižošanās otram, bet kopš tās reizes šoka mani īpaši nepārsteidz cilvēku cietsirdība, kurai, tāpat kā muļķībai, nav robežu. 

3 0 atbildēt

Neticu

2 0 atbildēt
Par šo biju dzirdējis pirms 2 gadiem, sākumā neticēju. Taču pirms dažiem mēnešiem atradu bildes 4chan'a un vēlāk HDL, tad paintresējos un atradu rakstu, kādā no Francijas ziņu portāliem. Raksts bija par šīm lellēm un par multimilijonāru, kura mājā, kratīšanas laikā, tika atrasta šāda lelle stāvoklī.
4 2 atbildēt

Ja tomēr kāda meitene, tiek uz tā operācijas galda, kur viņai dara TĀDAS lietas, labāk, lai viņa nomirst turpat uz operāciju galda.

1 0 atbildēt

Nu manuprāt es neticu tam, ka no bernu nama tos bērnus tā vienkārši atdod.. Un nez vai kāds "bagatnieks" kaut ko tik slimu un pretīgu pirktu.. Bet ja arī pērk, tad jau sen tas būtu kaut kur noplūdis internetā.. Nu tās tikai manas domas..

1 0 atbildēt
Ja viss šis patiešām notiek realitātē un ko es šaubos un ļoti ceru, ka tā nav, tad gadījumā, ja kādu tādu meitenīti atrod - transformētu gala produktu, tad manuprāt, lai cik tas briesmīgi arī neizklausītos, meitenītes būtu jāiemidzina t.i. eitanāzija... Jā, tas izklausās briesmīgi, bet tā būtu pati humānākā rīcība, jo palīdzēt viņām nebūtu iespējams un visticamāk, ja viņas tomēr mēģinātu glābt un kaut ko palīdzētu, tad viņas pašas sevi nogalinātu vai lūgtu kādam to izdarīt, jo tas šoks, tā trauma... To nevarētu pārdzīvot pat visstiprākais cilvēks... Šis šūds man atgādināja to psihopātisko filmu " cilvēku simtkājis ".. Pilnīgi vēmiens uznāca... Vēl par pašu stāstu... Nevar izslēgt, ka tas tiešām notiek, jo priekš šāda raksta ir vajadzīgas zināšanas gan anatomijā, gan ķirurģijā, lai zinātu kā pareizi padarīt aklu, kurlu, kā pareizi izraut zobu, lai nepaliek šķembas u.c., cik un kā injicēt silikonu, kā pareizi amputēt rokas un kājas ( nē, nu to var izdarīt pat pēdējais idiots ar zāģi, bet tomēr iz vajadzīgas kādas zināšanas tam )... Tādēļ liekas, ka šo rakstu ir veidojis kāds ķirurgs, cerams, ka no bijušajiem, kurš izbēdzis no stingrā režīma trakonama...
1 0 atbildēt
Atgādina filmu "the human centipade".
0 0 atbildēt

Vēl kaut ko šādu,lūdzu.

0 0 atbildēt