local-stats-pixel fb-conv-api

Teorija #6: Apple31

233 14

Sveiks! Esi kādreiz salauzis kaut ko no apple produktiem? Pēc tam dārgi jāmaksā, lai saremontētu, bet remonta cenas līdzīgas jauna apple produkta cenām. Bet dažreiz gribas aizdomāties, vai tas tā nav paredzēts... Ceru, ka patiks, un noteikti vērtēt, kā arī neaizmirsti izlasīt pārējās teorijas! Lai laba diena!

233 14 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Nu? Bet to jau var pateikt par teju dajebkuru produktu. Jo pēdējos gados viss elektronikas jomā tiek ražots ar domu lai nevainojami darbotos vismaz 2-3 gadus (nu, moš pārspīlēju, bet enivei.) Nu kautvai tv kastes. Pirms kādiem 11 gadiem pirktais parastais tošibnieks strādā joprojām, turpretī pirms 6 gadiem pirktais LCD jau pirms gada atrada savu ceļu mēslainē jo remontēt jau ir palicis pagalam neizdevīgi. Ja par ābolu runā, tad 2005. gada PowerPC G5 strādā joprojām, protams, priekš specifiskām mūsdienu prasībām jams savas funkcijas vairs nevar pildīt,  toties atšķirībā no 2011. gada iMac kurš garantijas laikā pabija 2x remontā, G5 tur nebija ne reizi.

8 0 atbildēt

Nevainojiet cirpējus pie tā, ka pasaulē ir aitas. Idiotisms tāpat ir neārstējams. Visās vietās, visos laikmetos. Nevar nosodīt tos, kas uz to pelna.

9 1 atbildēt
Man iphone ir jau 3 gadus, vienīgais bojājums notika otrdien, kad tiku avārijā, man saplīsa displejs telefona, :( Taču protams, ja tev ir iphone 3 un tu viņam uzliec IOS7 loģiski ka viņš nenormāli bremzēs, apple pat vairs neļaus uzlikt ios8 uz iphone 4 vai vecāka
7 2 atbildēt

To jau dara visas kompānijas ar visiem produktiem. Nauda, nauda, nauda. Apple, samsung, LG, Nokia, visi. Un tas nav attiecināms tikai uz telefoniem.

5 0 atbildēt

Nūūū, Apple ir Apple, telefoni vispār nav jāmētā apkārt. Tomēr šai firmai pieder zinams prestižs un to produktus pērk, lai paaugstinātu sabiedrības domas par sevi. Iphone izskatās un arī ir ļoti labi, stilīgi un ātri. Nopērc maciņu un esi uzmanīgs

2 0 atbildēt

Nu man personīgi ir cits viedoklis par Apple man jau ilgu laiku ir iphone un es nevaru sūdzēties ļoti izturīgs un ja nokrīt ar ekrānu uz asvalta nekas nenotiek es nezinu kā citiem vrb man un manai ģimenei veicās vai kā un ja Tu esi pircis kādu Apple produktu Capital City tad ja kaut kas sāk kaut nedaudz kārties viņi maina pret jaunu…

4 2 atbildēt

emotion :))   

2 0 atbildēt

Samsungiem ir normāli displeji vismaz manam trend plus viss kārtībā ...

1 0 atbildēt

Lētāk jaunu telefonu nopirkt neka bateriju, kā tad, salīdzinājumā ar to cik telefons maksā un cik baterija ir nieks... Jā ok plīst, bet visi telefoni plīst jaunie,kas ir iznākuši. Piemēram samsung s3 mini displeja maiņa vai skārienjūtīgā ekrāna maiņa maksā 130eur vēljoprojām, kaut arī ir pavecs modelis, tai pašā laikā iphone 4g 60eur. Tiešī samsungs spiež uz to, lai no viņiem pirktu jaunus telefonus un vecos met projām, jo jēgas taisīt nav, tādēļ arī uzkrūvē savām detaļām nenormālākās cenas, lai tikai nebūtu jātaisa, bet gan vietā, lai varētu jaunu nopirkt.

1 0 atbildēt

Vislabākais telefons ir ar pogām.

1 0 atbildēt

pss man galiigi pajaat emotion es pret savām tehnikām izsturos saudzīgi un vinjas vēl tagat labi iet. man visas tehnikas ir vecākas vismaz par 2 gadiem. Man ir lg telefons kursh 4 gadi jau labi iet un acer aspire dators kursh 2 gadi bez problēmām šancē. galvenais nevilkt aizdomīgus failus un nemest zemē, tad jau viss buus ok emotion

1 0 atbildēt

Tur vārdā kļūda emotion nevis apple, bet samsung emotion Samsungu nevaru ciest dēļ tās stulbās programmatūras kas apmēram 60% viņu ražõotajiem telefoniem nokarās emotion + tās izmaksas.... s2 lai nomainīti skārienekrānu, jāmaksā vairāk kā 100eur, taipat laikā iphone 4 tik kādi 60eur emotion

1 0 atbildēt

man ir iphone 2, esmu apmierināts, viņš man jau ir daudz gadus, nekādu vainu..

0 0 atbildēt

"Brazīlijā Apple jau ir apsūdzēti par produktu izstrādāšanu tā, ka tie plānoti lūzt" - sorry, bet viss ir tā plānots. savādāk neviens neko jaunu nepirktu, jo būtu apmierināts ar veco. nu labi, pirktu, bet krietni mazāk.

0 0 atbildēt

Plīst jau visi viedtālruņi gan apple gan citi , un nesakiet ka tā nav..

0 0 atbildēt

Samsung galaxy s3, vienīgais ko varu pateikt, rams pa maz - 1Gb tikai, tagad visādas progas ēdelīgas, kas aprij 1gb ka nemetās un līdz ar to telefons parslēdzoties vai aizverot programmas iebremzē kaitinoši, bet ka pirku tad lidoja viss un bija arī piebāzts , tas netraucēja

0 0 atbildēt

Es tpt palieku pie apple! Kadi telefoni man tikai nav bijushi! apple ir labakais!

Un veido shaadu rakstu tikai aiz skaudeliibas! Sorry... :/

1 1 atbildēt

Man ir HTC, un es nesūdzos  emotion 

0 0 atbildēt

Kapēc ir jāpatērē tik daudz sava laika lai uzrakstīto šo rakstu, ja tu vnk vari nepirkt apple??? Būtu priekš sevis ko lietderīgu izdarijis. Raksts ir tādā stilā it kā kāds tev draudētu un spiestu ar varu pirkt viņu produktus.

2 3 atbildēt

Tas, ka uz lietotājiem milzīgu iespaidu atstāj viņu attieksme pret produktu, ir labi zināms fakts - jaunākais flagmanis vienmēr būs zvērs lietotāju acīs : http://www.youtube.com/watch?v=rdIWKytq_q4 , noskaties un sapratīsi, par ko ir runa.

 

Teorija par to, ka aparatūra tiek kaut kā mistiski speciāli padarīta lēnāka, lai tikai pirktu jaunāko modeli, manā ieskatā ir kārtējais tīņu no pirksta izzīstais bulšits. Ja tāda sacerētājiem būtu kaut mazdrusciņ sapratnes pa to, ko viņi runā, tad būtu uztaisījuši factory reset/iOS downgrade un pamatojuši savu versiju ar rezultātiem veiktspējas testos. Tagad ir runas no sērijas "viena tante teica, ka Microsoft padara lēnāku tavu ledusskapi". Upgreidi var aizņemt vairāk sistēmas resursu, un ja tev to ir maz, tad tev nahren nav vajadzīga vissvaigākā OS versija uz tava 5 gadus vecā aparāta. Jāsāk ir nevis ar žēlošanos, bet sistēmas prasību izlasīšanu.

Par nomirušām baterijām u.c - takš stiepiet uz Apple genius bar, tur daudz ko solās labot uz vietas, ja vien neesi speciāli virsū kokakolu lējis un viss ir garantijas ietvaros. Priekš kam tev skrūvēt vaļā un pētīt ražotāja defektu? Tēlo viszini meistaru, kas uz ielas apstājušos tramvaju skries labot, uzskatot to par savu pienākumu? Rēķinies tad ar sekām. Apple ir iespējams nopirkt AppleCare 3 gadu garantiju, un tos 3 gadus tev galva nesāpēs, bet pēc tam varēsi sākt žēloties par remontu izmaksām un tēlot makgaiveru. Pie tam Torx 5staru skrūvgriežņi ir brīvi nopērkami, es nesaprotu lietotāja sašutumu par savādākām skrūvēm. Ja cilvēks zina ko dara, tad savādāka zvaigznīte ir sīkums. Tas ir apsveicami, ka katrs āksts un katra mājsaimniece netēlos baigos elektroniķus, ar svarīgu seju lienot iekšā mantā, par kuru tiem nav absolūti nekādas nojausmas un pēc tam žēlojoties, ka Apple neražo muļķudrošas, nesabojājamas mantas.

Izvēlēties produktu, ar ko zīmēties kā ar "premium klasi", lepni ar to vicināties visās iespējamās vietās un nevietās un pēc tam raudāt, ka par tā uzturēšanu jāmaksā arī no "premium" plaukta - nu tas ir 3.14zģec. Krievijā aifonu īpašnieki tipiski ir tie, kas vilcienos (!) mūk no biļešu kontroles (!!). Te viens no līdzīgas šlakas gadījies. Nav naudas - pērc lētāko kompi par 200Ls, lētāko nokiju un lieto. Ir nauda - neraudi, ka pēcgarantijas remonts arī maksā atbilstoši, lai tev nelikvīdas detaļas dabūtu rokā. Samaksā un miers mājās, kapeiku 3.14šanai ir citi brendi domāti.

2 3 atbildēt