local-stats-pixel fb-conv-api

Telefonu krīzei - atrasts risinājums!31

160 16

Gribi telefonu, bet ir ļoti grūti to dabūt, jo viņi maksā ''oj, oj, oj'' kādās cenās? Īstenība tagad labu telefonu nopirkt nav nemaz tik grūti un piedavām lētu '' Nē šis nav tas gadījums, kur kāds latvietis no internetveikala 316.lv iegādājās telefonu, bet viņš tikai 6 mēnešus nokalpoja'' Tātad šodien pastāstīšu par mūsu kaimiņvalsti, kura arī ir viss lielākā valsts visā zemes lodē - Krievija. Tātad kā avots man stāsta viņi nesen ir izdomājuši veidu kā parasta cilvēka dzīvi ar telefoniem var piesaistīt pie vēl labāka. Tātad mūsu kaimiņvalsts Krievija ir izgudrojusi daž ne dažādus elektronikas brandus tā teikt, kas visai plašajai pasaulei vēl nav tik īpāši zināmi, bet es jau arī ielūkojos T/C ''Origo'' un atradu šādus tādus viņu dažādus ražojumus un jāsaka godīgi viņiem tas diezgan labi izdodas, jo es tagad nezinu, ko pašam darīt, jo plānoju pāriet uz JUST5 vai MIEZU , jā MIEZU ir jaunā Krievijas telefonu firma, kur ļoti labu telefonu - tā vismaz viņi apraksta var iegādāties pie mums par nieka 130 EUR.

160 16 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

 ''8 kodoli 2GHZ, tas sanāk ka jūsu telefonam ir 16GHZ  - nu riktīgs monstrs!''

vāks... emotion

14 0 atbildēt

Tas pat būtu interesanti, ja krievs beidzot ražotu kvalitatīvu preci. Bet viņš nekad nav draudzējies ar darba kultūru. Tā visos laikos klibojusi uz abām kājām un arī rokām... Nedaudz vēsturītes. Krievu videomagnetofons BM-12. Nopirka panasonika 555 visas parpaliņas un štancēja nost. Tikai ar savu nosaukumu. Pirmās partija kvalitātē sita japāņus pušu. Brāķa procents bija ļoti mazs, jo krievi pārbaudīja katru 100, japāņi tikai katru 1000 eksemplāru. Bet ļoti ātri viss nostājās savās vietās... Nu man nav ticības, ka "suns metot spalvu, sāks mainīt arī tikumu". Viņiem patīk nedaudz pārlielīt savas tehnoloģijas emotion +

12 0 atbildēt

"8 kodoli 2GHZ, tas sanāk ka jūsu telefonam ir 16GHZ  - nu riktīgs monstrs!"

Vēl jo projām ir cilvēki, kuri domā, ka daudzkodola procesora frekvence skaitās kopā? Un es domāju, ka tas triks vairs nedarbojas.

11 0 atbildēt

Just5 neiesaku... Pirmos divus pilnīgi noteikti. Problēmu vairāk nekā labuma.! Nemitīgas problēmas ar ekrānu un atmiņu, lai cik tās būtu daudz, teiks ka atmiņa pilna un neko ieladēt vairs nevar.

4 0 atbildēt
Un kādi ir mīnusi? Nevar būt ka viss ir labi un jauki
3 0 atbildēt

Krievu telefonu nu nez....es labāk paliktu pie mūsu pašu JUST5

2 0 atbildēt

Meizu, meizu, da golam nepameizuemotion

1 0 atbildēt

Reāli laba štelle , samērā liels un cerams ka baterija izturīga emotion

1 0 atbildēt
Neaizmirsti ka maximas telefonus ar var nopirkt ja steidzig vajag
2 1 atbildēt

pie krieviem viņu pašu prece 230 eiro,bet ārvalstīs 130? Noteikti.Miezu?16ghz? Krievs? unikāls dizains?Ej pameklē info un tad bāz rakstus kas ir pilnīgi aplami.

0 0 atbildēt

Paga, paga, viņš taču tunā par kaut kādiem mistiskiem MIEZU nevis Meizu, kuri izskatās pēc Meizu un kuriem ir 16GhZ cpu, taču kura ir krievu kompānija. Un vēl visiem MIEZU telefoniem ir vairāk par 8 kodoliem. emotion Izklausās intriģējoši.

0 0 atbildēt

Nu nez, atbalstīt parazītus, sevi necienīt!  Un viss, kas nāk no tās slāvijas ir meli un propoganda. Varbūt arī noticētu, ja Tev pašam tāds būtu un saprastu visas tās funkcijas, bet izskatās, ka Tu neko no tā nesaproti ar tiem 16ghz emotion

 

Un nebūtu brīnums, ja EU tirgotie slāvu telefonu būtu piepičkāti ar visa veida spiegošanas progām.  Es labāk nopirkšu htc m8 un būšu gandarīts, ka pie tā izveides neviens slāvs nav pat tuvu stāvējis.

0 0 atbildēt

Tew pašam ir šis telefons vai tikai reklamē šo firmu , nemaz neko īsti nezinādams?

0 0 atbildēt
Kodolu skaitu ar herciem nekad nereizina. NEKAD!
0 0 atbildēt

Speiseri ir tik pat labi, vai slikti kā visi telefoni tajā cenu kategorijā un te nav nozīmes brendam. 

0 0 atbildēt

Kā būtu ar variantu: Noliec savu telefonu atpakaļ kabatā un pievērsies realitātei? emotion

VISUR, visi tik izvelk savus telefonus un ar līkiem kakliem tik spaida savus krutos skārienjūtīgos telefonus. Too much emotion

0 0 atbildēt

Diemžēl kļūdains rakstiņš, saucas Meizu, un Krievijā viņš maksā ap 470EUR (30 000 RUB)  (nu tie tādi dārgāki modeļi), un pie mums bez 280 un uz augšu nemaz nenopirkt. 

Parādi, man lūdzu, no kura pirksta šo info izzīdi? NU vai vismaz mājas lapu, kur tādas cenas ir?

0 0 atbildēt

Kad sākās telefonu krīze? emotion

Dizains jau nu dikti  zolīds, bet kas darās ielienot ieksā hvz

0 0 atbildēt

5.36 collas?? Tad jau baigais ķieģelis... Mans Just5 Speiseris jau ir 5 collas un izskatās kā ķieģelis emotion

Bet iekšas labas speiserim... nemaz nav vajadzība tērēt 5x vairāk piķa tikai tāpēc, lai uz telefona būtu zīmola nosaukums.

0 0 atbildēt