local-stats-pixel fb-conv-api

Putins aizliedz Krievijā sociālos tīklus!250

Sveiki spoki un spocenes! Šoreiz no manis raksts par kaimiņzemes notikumiem. Cerams, ka tas jūs ieinteresēs, jo pats esmu tiešām pārsteigts, ka Krievija aizgājusi tik tālu!

Nu tad lai labi lasās! emotion

PS: Ja vēlies lai ANO tiktu iesniegta petīcija par Putina atzīšanu kā kara noziedznieku, tad nobalso par to šeit.

1766 7 250 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 250

0/2000

Kā teica Hitlers ''FAšisms atdzims Krievijā'' emotion

Un pārējie sūdi arī.(Piebildu es.)

121 3 atbildēt

Negribu izklausīties pesimistiska, bet - sūdi būs emotion

47 0 atbildēt

Ne pirma ne pedeja valsts kur ir aizliegts facebook... un mes visi labi zinam , kadas  valstis un kapec tas ta ir...

Un ja joprojam, tiem tirliniem kas tic Putina labajai gribai neatversies acis... Tad nu vini ar steigu ir jaizzole, jo tas nozime ka vini jebkura bridi var iedomaties ka piemera D-pils ir japievieno matuskai parasai...

Es nekudu, es tik bridinu...

42 2 atbildēt

Merkelei bija taisnība - ar galvu Putins sen jau vairs nedraudzējas.

34 0 atbildēt

Es tikai nesaprotu vienu, kāpēc tādiem cilvēkiem izdodas iecerētais, absurdais?? Jo tas jau tiešām atgādina kādu kā pirmskara stāvokli gandrīz emotion

25 0 atbildēt

Kaut kā sanāca uzslēgt vakar jauno vilni, un mūsu "jaukais" Ušakova kungs teica, ka mūziķi var mainīt pasauli, mainīt uz labāku bez kariem, bet tad kāda velna pēc tie trīs krievu pārstāvji kuriem aizliedza iebraukt LV dziedāja krievu slavinošas dziesmas mītiņos un atbalsta to kas notiek pasaulē?

tagad neviens cilvēks negrib karot,  ir tikai pamuļķi kas savādāk nevar kā tikai ar spēku.

tiešām ceru, ka nebūs kara, ir pārāk daudz sapņi kurus vēlos īstenot....

17 0 atbildēt

Žēl, ka cilvēkiem tiek ierobežotas tiesības. Pats īsti nesaprotu tos, kuri sūdzās, ka šeit ir grūti, bet pievienošanās Krievijai visu atrisinātu (plašāk izplatīts krievvalodīgo vidū). Teikšu tā - izbaudiet, tiešām, IZBAUDIET to, ka jums ir vārda brīvība, ka varat lietot tīklus, ka varat zīmēt karikatūras, ka brīvi varat nosodīt valdību, ka varat justies pieteikami droši. Krievija, manuprāt, tādas iespējas nepiedāvā...

12 0 atbildēt

drīz būs revolūcija krievijā, tas ir neizbēgami

11 0 atbildēt

bail iedomāties, kas notiks tālāk, :( Boriss Jeļcins droši vien savā zārciņā 100 reiz apgriezies otrādi pēc viņa paša izvēlētā pēcteča izdarībām.

11 0 atbildēt

Nu Jaa - Taisniibas izpausme tiek aizliegta - kaa to režīmu sauca ........

7 0 atbildēt

Nesaku, ka ASV ir svētuļi, bet viņi vismaz aiziet no zemēm, kurās iegājuši. Par Krieviju to nevar teikt. ;)

Krim naš taču.

6 0 atbildēt

Godīgi sakot, tas nepārsteidz.

6 0 atbildēt
ja vinu ta vienkarsi nogalinatu - tad safabricetu pieradijumus un izdomatu ka vainigie ir piemeram vacija, kautkgan vainigais butu pashu krievbs un saktu karu
3 0 atbildēt

Tavs apmēram ir par 190% piepušķojums ;)

Krievijai nepieciešams karš, jo rubļa vērtība gada laikā kritusies pr 22%. Ko par šo teiksi ko?

Krievijai Vajag Doņecku un Luhansku, jo tur atrodas gāzes resursi, kas spētu pilnīgi padarīt Ukrainu neatkarīgu no Krievijas. ;)

Tavi argumenti kaķim zem astes.

2 0 atbildēt

Putins ir nobijies, ka varētu zaudēt varu. Tieši tāpēc viņš būtiski ierobežojis sociālos tīklus un nesankcionētus politiskos protestus.

2 0 atbildēt

Par google+ kaut kā neticās, bet nu es no sākuma arī neticēju Ukrainas traģēdijai...

2 0 atbildēt

Godīgi runājot, un paanalizējot situāciju, Ko mēs varam piedāvāt Krievijai??

Vot KO? Mēs tagad dzīvojam Demokrātijā, itkā visi esam brīvi, tai pat laikā paskatieties kāda pie mums ir nabadzība, kautvai Rīgā paskatieties, bomži, narkaligas, alkān prātā jukušie kas klenderē pa ielām, izvirtība...Esam pakāsuši 300 tūkstošus iedzīvotāju, tas ir vairāk kā jebkad Latvija ir zaudējusi. Valsts zaudē savu seju un identitāti, valsts kā veidojums kļūst bezjēdzīgs.

Mēs sakām ka mēs esam brīvi.. Ieteiktu padomāt vēlreiz. Brīv mums ir piedzerties, un visādi citādi izniekot savu dzīvi, jo to mēs vienkārši varam atļauties..... Taču brīvība beidzas brīdī, kad Tu gribi pilnveidoties, mācīties, kļūt labāks... Ar TO arī beidzas brīvība, par to ir jāmaksā.. Nav naudas Lien kredītos, un lai man nestāsta ka Kredīts nav tā pati verdzība.

Un tagad mūsu Ekonomikas visas grib nahaļavu iedzīvoties, un kur vēl labāku iespēju noraut piķi kā saasināt attiecības ar Krieviju, atkal sākas bruņošanās atkal ir ieroču žvadzināšana.

Ta nu traģēdija aizliedza Twiteri uuuu, ko nu darīt, ir simts un viens cits saits.... Taču fakts ir tāds ka Krievija negrib iet mūsu DEMOKRĀTIJAS ceļu, Kapēc es nezinu? Varbūt tapēc ka Putinam patīk būt galvenajam, varbūt tapēc ka viņš tā pieradis strādāt.... A varbū8t gluži vienkārši tapēc ka Tā ir kļuvis Liekulīga un melīga.. Un to objektīvi redzam mēs paši ka tā Demokrātija pēc būtības ir demokrātija tikai tiem kas rauš un zog.

2 0 atbildēt

sākumā neticēju, bet uzgāju šeit

http://www.bbc.co.uk/russian/russia/2014/07/140722_putin_lawmaking_progress.shtml

 

un viņi vēl cer pasaules kausu rīkot, smiekli nāk..

2 0 atbildēt

Cik ilgi tas Putins dzīvos? emotion Dabiskā nāvē viņš nemirs tas ir vairāk kā skaidrs!

2 0 atbildēt

cilvēks,kas pārzin vēsturi zinās,ka novākt lielu politisko figūru ir celonis karam. Kas bija 1 p.k. katalizators - priņča Fraņča Ferdinanda slepkavība. Ja tagad kāds novāks Putinu - vienalga krievs,vācietis,ebrejs,ukrainis,amerikānis,latvietis utt. to pasniegs kā draudu visai Krievijai un iesāksies 3 p.k. Vienīgais kā "novākt " Putinu ir starptautiska tiesa un iebāzt viņu cietumā ar visiem viņā līzskrējējiem (kas gan rietumu pārekonomiskās domāšanas dēļ  nekad nenotiks) vai arī ja Krievijā sākas valsts apvērsums,kas maina visu valdošo iekārtu pret cilvēkiem,kas domā citādāk,kas apzinās ,ka Putins ar saviem rokaspuišiem vāra maigi sakot - lielas ziepes

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »