local-stats-pixel fb-conv-api

Tas mirklis, kad tu sajūties resns24

390 1

Tas nenotiek uzreiz. Kilograms pēc kilograma uzrodas nemanot. Kādā jaukā brīdī konstatē, ka kaut kas ir izmainījies. Svari rāda trīsciparu skaitli un ja vien tu esi vairāk par 2m garš, tad tas nebūs īsatais svars. Es nekad nevarēju iedomāties, ka ar mani kaut kas tāds notiks, bet tā briesmīgā diena pienāca. Gadu laikā beidzot sakrājās visi iemesli, lai es varētu justies svarīgs. Lai arī īsts latvietis sākas no simts, man tas pašsajūtu īpaši neuzlabo. Ikdienas paradumi veidojās ņemot vērā manu neiespējamību pieņemties svarā. Ēst varu par diviem, bet beidzot tas arī atspēlējas. Principā viss sākās, kad ieguvu mazkustīgu dzīvesveidu. Lasīt, darbs pie datora. Fiziskā aktivitāte gandrīz vai nulle un ēšanas paradumi kā šo to pagaršot pirms gulētiešanas. Un kā Jūs domājat pie kā tas noveda? Vai es pieminēju, ka ēdu daudz? Šķiet, ka jā. Nebija jau tā, ka tas notika mēneša laikā, bet pāris gadu laikā, tomēr būtu pienācis laiks to pagriezt atpakaļ.

390 1 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Tur jau būs dubults efekts - krāvēja alga un fiziska aktivitāte  emotion 

11 0 atbildēt

Man tevis žēl vecīt.  emotion  Pats arī esmu resns, bet ne tik ļoti. Padoms, varbūt sāc apmeklēt sporta zāli. Varbūt būs kāda trenerīte, kas tevi izdresēs.

9 0 atbildēt

Es personīgi resns sajūtos ik reizi kad apsēžos sabiedriskajā!

7 0 atbildēt

Jānodarbojas vairāk ar sportu, tad arī būs rezultāti, kaut vai katras dienas basketbola spēlēšana var palīdzēt nomest lieko svaru.

2 0 atbildēt

Lestets spridzina emotion 

2 0 atbildēt

Iesaku palasīt šo, laba infa, noderēs.

http://www.irlaiks.lv/forum/?bid=21327&pid=14027442

2 0 atbildēt

Mums pohu* - mēs tankā! emotion emotion emotion

2 0 atbildēt
Man pirms 4 mēnešiem bija 92 kg. Pastaigāju pa sporta zāli, atmetu saldumus. Tagad man ir 75kg.
1 0 atbildēt
I avatarsI

Viss ir galvā, ja ir gribasspēks tā nav problēma ko būtu grūti pārvarēt.

1 0 atbildēt

Īsti nezinu, vai pie šādas ķermeņa masas skriešana būtu pareizais risinājums - locītavas, precīzāk ceļus, ir iespējams sabeigt ļoti viegli, it īpaši netrenētiem cilvēkiem. Aerobā slodze, protams, ir labs risinājums, taču strādājot tehniski pareizi, ievērojot grafiku un pareizu uzturu. emotion

0 0 atbildēt

Ir lasīts ka ja svars ir virs 90kg tad nemaz nav ieteicams skriet, bet sākumā ar velosipēdu braukt, lai ceļgaliem vieglāk.

0 0 atbildēt

Pirms nedēļas nosvēros un sapratu, ka biju uzbarojusi dažus kg. Bet viss atkal normā, divas naktis tikai bija tā aktīvi jāpadejo.  emotion 

0 0 atbildēt

Isstāsti kaut ko tuvāk par to Tallinas maratonu, kad būs, kādas distances... Varbūt man arī būtu vērts piedalīties, lai dabūtu tās kuģa biļetes.

0 0 atbildēt

3 km neko sevišķu nedos, pat lēni skrienot tas ir 15 min. Tur ir tāds knifs, ka tauciņi sāk kust pēc pusstundas, tā ka minimums ir 40 min. Pastaiga ātrā solī ir efektīvāka. Baigi laba lieta ir pulsometrs- pulsam jābūt 130-140 pareizajā tauku dedzināmajā režīmā.

Man svaru nākas kontrolēt regulāri, jo man pietiek ar šašlika- alus pasākumu, lai būtu pāris kg klāt.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt