local-stats-pixel fb-conv-api

Tev tas jāredz!!! Briesmīgais vides piesārņojums Ķīnā!!!77

Sveiki, spocēni!

Ķīnai vienozīmīgi ir ar ko lepoties, to zin visi.. sākot kaut vai ar ekonomiskiem un rūpnieciskiem aspektiem, bet taja pašā laikā kokam vienmēr ir divi gali - Ķīnai ir arī ar ko kaunēties. Es, protams, varētu sākt iegrimt dziļās ar vidi saistītās tēmās, un pastāstīt to, ka Ķīnai vienkārši vides standarti ir krietni zemāki, kas arī palīdz tai tik viegli attīstīt milzīgos ražošanas procesus un apjomus, bet es to nedarīšu. Varu tik pieminēt to, ka Latvijai pēc Eiropas direktīvām, regulām un paktiem prasības ir tik tiešam stingras.. nepietiek tikai ar cieto daļiņu attīrīšanas iekārtu uzstādīšanu, bet nāk arī visādi cikloni un citi sarežģīti tehniski brīnumi, un pa lielam attīrīšanas iekārtas izmaksā vairāk, kā ražošanas iekārtas. Bet nu tas tā, nelielam ieskatam. Bet nu jā, Ķīnā visa tā ar vidi saistīta būšana ir kā ir. It kā jau standarti viņiem uzlikti ir, bet kurš gan tos pildīs?!..

Briesmīgais vides piesārņojums Ķīnā ir pilnīgi nekontrolējams un neatgriezeniski bojā kādreizēji skaistos dabas skatus. Šajā rakstā jums parāīdšu patiešām sokējošu bilžu kolekciju, lai dotu jums ieskatu, ar cik briesmīgiem apstākļiem ik dienas cilvēki saskaras šajā milzīgajā Austrumu Ražošanas Impērijā!

1510 6 77 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 77

0/2000

un es vēl domāju, ka man istabā šmuces emotion

52 0 atbildēt

90 gadi vienam lauksaimniekam nomirst sieva viņš ieslīkst dziļā depresijā, kūtī viņām dzīvo divas cūkas nu kā jau depresija neko nedara . paiet nedēļā cukas jau savu aizgaldu piedirsušās līdz puskājā nu tad viena cūka saka būs jau labi būs jau labi! pajiet otra nedēļa aizgalds iedirst  cūkām līdz vidum atkal viena cūka saka būs jāu labi būs jau labi. paiet trešā nedēļā aizgald piedirst tā ka cūkas uz pirzgaliem stāv! un tā cūka atkal to pašu būs jau labi būs jau labi, otra acērt atpakaļ būs labi būs labi tu tikai beidz DIRST! emotion ieraugod dažas bildes uzreiz iešāvās prātā emotion

31 0 atbildēt

Pārapdzīvotība + jāražo preces visai pasaulei + pilnīgs pofigisms. Nav brīnums, ka tur ir tā piemēslots. emotion

24 0 atbildēt

Redzu Teikā arī jau kādu japāņu/ķīniešu pāri, staigājam ar sunīti. Laikam, ka arī Latvijā no iebraucējiem neaizbēgt. Izskatās, ka situācija būs tāda pati, kā, piemēram ASV. Tas pats arī ar musulmaņiem, tie lielos daudzumos ieplūst Eiropā. Hitlers jau vien pareizi darīja, ka ebrejus apšāva - padomājiet paši, kā tagad būtu Eiropā, ja toreiz tos entos miljonus nebūtu nogalinājuši, nemāk palikt viņi savā valstī un lien visur citur. Drīz vien ebreji un visi pārējie arābu valstu iedzīvotāji pārņems Eiropu.

25 4 atbildēt

tpc jau viņi te gāžās pie mums. te tak zelta dzīve.

18 0 atbildēt

KKāds šausmas, kā cilvēks var pieķēzīt sev apkārt šītā emotion

17 0 atbildēt

Diemžēl tieši šādā veidā pasaule iet bojā. Ļoti žēl..

12 0 atbildēt

Pēc šādām bildēm gribas pasaules galu... nabaga zemīte emotion emotion

13 1 atbildēt

Un no kurienes mūsu veikalos ieved lētās zivis , tādas kā pangasijas , tilapijas un citas ? 9tajā bildē var redzēt no kurienes.

11 0 atbildēt

Tomēr Latvijā nedzīvo tik milzīgas cūkas...

9 0 atbildēt

idioti emotion drīz viņu visi strādnieki nomirs no tā piesārņojuma, un dižā ķīnas ekonomika aizies tajos sarkanajos ūdeņos

9 0 atbildēt

14. mmm, sagribējās biešu zupu emotion

9 0 atbildēt

Vispār, trešajā bildē tas nav piesārņojums, viņiem ir viens laiks kad ļoti zied aļģes un tās tiek lielos daudzumos skalotas arā.

9 0 atbildēt

Un daudz saka ka Rīgā no krāna dzert nevarot emotion

8 0 atbildēt

fu pretigi un nozelojami. un tad brīnās ka viņiem visādas slimības tur. 

7 0 atbildēt

Man nav žēl, ka šamie Ķīnā var sakārtot savu tautsaimniecību, ja man ir vēlme nopirkt kko lētāk, ja produktu izmantoju reti un tā kavalitāte man nešķiet tik būtiska. Lai gan ir arī jomas, kur viņi piešāvušies visai kvalitatīvus produktus ražot...

5 0 atbildēt

Un es vel domaju ka Kina ir loti tiraemotion

4 0 atbildēt

Bērns peldas piesārņotā ezeriņā, Guičžou province. Pēc šīs bildes es saprotu, ka mūšu ezeriņi Latvijā patiešībā ir pat ļõti pieņemamā izskatā un stāvoklī. Varbūt tapēc ka te nedzīvo 1 miljards cilvēku? Un vienalga piesārņots ir pie mums.

3 0 atbildēt

17. Hong Kongā (un arī visā citā Ķīnā) esmu bijusi pati un salīdzinoši nesen - 1) var jau būt ka bildē ir Hong Konga, bet noteikti tas nav populārākais tūristu skata punkts un arī nevienu slaveno debesskrāpi nevar saredzēt 2) Ja nu tā ir  Hong Konga, tad tur nav nekāds smogs - tā ir migla. Viss tur ir tīrs, skaists un krāsains un nevar spēt safočēt visus superīgos skatus.

3 0 atbildēt
Bet ebreji, turki un ķīnieši arī grib dzīvot un būt laimīgi.emotion
6 3 atbildēt
« 1  2  3 »