local-stats-pixel fb-conv-api

Tas ir absurds! Un šim absurdam ATĻAUJAS un licences izsniedz RĪGAS DOME!!!130

1731 12

Atkal un atkal rūgtums pārņem manu sirdi par līdzcilvēku alkatību, vienaldzību un noziedzību pret mums - Latvijas iedzīvotājiem. Tas ir absurds! Un šim absurdam ATĻAUJAS un licenzes izsniedz neviens cits, kā mūsu dārgā RĪGAS DOME. Es ļoti gribētu uzzināt šo cilvēku vārdus!

Man nav ne jausmas cik daudzi godprātīgi cilvēki jau ir kļuvuši par šī noziedzīgā kantoreļa

"Cityparks Latvija" upuriem, taču viņu pulkam vakar pievienojos arī es, iekrītot viltīgi izliktajās lamatās. Nevilkšu ievadu garumā un uzreiz pie lietas.

Rīgā strauji uzņem apgriezienus kārtējais noziedznieku un krāpnieku, jāsaka gan - pilnīgi oficiāli un legāli ar Rīgas Domes izsniegtām pilnvarām - darbojošais kantoris.

Tie, kuri ikdienā pārvietojas ar savu personisko vai darba auto zinās teikt, ka, ja esi novietojis auto uz ielas stāvēšanai tam neparedzētā vietā - vari droši rēķināties ar soda kvīti par pārkāpumu, kuru izrakstīs Rīgas Pašvaldības darbinieki. Savukārt, ja esi atstājis auto tam paredzētajā vietā - stāvvietā - taču neesi apmaksājis stāvēšanu, iegādājoties speciālu atļaujas čeku, kuru jānovieto aiz auto vējstikla, tad arī droši vari rēķināties, ka atgriežoties, soda kvīts rotās tava auto priekšējo stiklu.

Bet vai kāds varēja iedomāties, ka atbraucot uz veikalu MAXIMA vai RIMI un novietojot auto pie šī veikala blakus esošajā stāvlaukumā, kā Tu to esi darījis jau 15 gadus. Iznākot no vikala, kur nopirki maizi un sāli - saņemsi 35 euro soda kvīti!

Bet visu pēc kārtas!

Tātad, kas ir " SIA "Cityparks Latvija" Reģistrēta: Rīga, Jaunmoku iela 34"

SIA „Cityparks Latvija“ ir uzņēmums, kas dibināts 2013. gadā, balstoties uz privātu kapitālu. Uzņēmuma pamatdarbība ir dažāda veida autostāvvietu, no vienlīmeņa līdz daudzstāvu, izveide un apsaimniekošana, kā arī satiksmes organizēšana automašīnu novietošanai autostāvvietās. Uzņēmumā dabojas viskompetentākie nozares speciālisti, kuri dalās ar klientiem savās prasmēs un zināšanās, un ar savu pieredzi lieliski palīdz daudzstāvu autostāvvietu un zemes īpašniekiem gūt maksimāli lielus ienākumus no autostāvvietu pakalpojumiem.

Būtībā šajā aprakstā, kurš rotā http://cityparks.lv/ mājaslapu, viss ir pateikts. Viskompetentākie speciālisti - gūt maksimāli lielus ienākumus ( laupījumu - izkrāpjot ar viltu to no cilvēkiem ).

Tā shēma, ja es pareizi saprotu darbojas šādi.

Cilvēks atbrauc uz veikalu, manā gadījumā uz Vienības gatvē 113, esošo Maxima veikalu, kur tam vienmēr blakus ir bijis liels stāvlaukums, un kā vienmēr cenšas novietot savu auto pēc iespējas tuvāk ieejai, lai pēc tam ar pirkumiem nav jānēsājas pa stāvlaukuma teritoriju.

Un parasti pie veikaliem ir speciāli paredzētas invalīdu stāvvietas, stāvietas ģimenēm ar bērniem, piegādes transports un pārējās vietas, ja ir brīvas, laipni lūgti novietojiet savu auto. Tieši tā arī es izdarīju. Novietoju mašīnu, kā parasti es to daru un bez jel kādām domām, ka es kaut ko pārkāpju iegāju veikalā.

Atgriežoties redzu uz stikla soda kvīti, jāsaka gan , ka sākumā nodomāju,ka tā ir kaut kāda reklāma, tādas arī bieži lipina kur vien var pielipināt

Un parasti, ja esi neatļauti novietojis auto un riskē, tad jau saņemot sodu pats vien vainīgs esi, tu ar to ŗēķinies, taču šajā gadījumā atverot kvīti un ieraugot sodu 35 euro, es biju maigi sakot pārsteigts.

Blakus staigāja kungs un bļaustījās (rupji) uz tikko piebraukušām mašīnām, ka visiem pēc kārtas līmē sodus un , ka šeit izrādās nedrīkst stāvēt. Cilvēku neviltotais izbrīns un sašutums lika papētīt, ko tad es īsti esmu pārkāpis un , kur tad atrodas šīs aizlieguma zīmes. Izrādās, ka pie pagaidu remontdarbu metāla sienas, kura stiepjas visas Maximas garumā vienā pusē maza zīmīte un otrā pusē maza zīmīte - Liels burts (P) un zem tā apsakšā rakstīts - Tikai ar Cityparks Latvija atļaujām!

Opā !!! Jāsaka uzreiz, ka iebraucot ar mašīnu teritorijā, šīs zīmes maigi sakot NAV pamanāmas, ja nezini, ka viņas ir jāpamana. Zinu, ka citās vietās, kur ir speciālas stāvvietas paredzētas kādam - ir pie katras stāvvietiņas pretī stabiņš ar uzrakstu vai šiltīte, kuru nav iespējams nepamanīt, šādā veidā novēršot iespējamo pārkāpumu.

Bet ja zīmes būtu novietotas redzamā vietā - TAD jau šis KRĀPNIEKU un IZSPIEDĒJU bizness nesanāktu - VAI NE !?

Un no kurienes sods ir 35 euro? Par ko? - Kādēļ ne 1 euro vai nu vismaz 5 euro?

Tās pusstundas laikā, ko tur pavadīju - šādas kvītis saņēma apm. 50 mašīnas. Tātad 30 min laikā Citypark noziedznieki nopelnīja 50 x 35 euro = 1750 euro... (tikai pie 1 veikala) - nav slikts bizness. Un cik dienā? Cik Rīgā un Latvijā ir šādu vietu?

Es saprotu, ka šis ir mirkļa bizness, bet kā Jums nav kauns!

Diez vai es būtu baigi "cepies" par šo. Jau pierasts, ka apkārt visu laiku "čakarē" kā vien var, JA VIEN ar blakus nolikto auto nebūtu atbraukusi kāda sirma omīte. Viņa pienāca pie auto ar savu iepirkumu maisiņu,pēc veikala apmeklējuma, smaidīga paņēma kvīti - un izlasot viņai palika slikti ar sirdi. Blakus esošie cilvēki iesēdināja viņu auto un izsauca NMP - Neatliekamo medicīnisko palīdzību - tautā sauktos par "ātrajiem" . Viņas auto palika pie Maximas un viņu ar "ātrajiem" aizveda uz slimnīcu.

Sakiet lūdzu cienījamie SIA "Citypark Latvija" kā Jūs domājat, cik cilvēkus Jūs šādā veidā esat iepriecinājuši??? Tā jau šie ļautiņi ir nodzīti. Aptiekā katram otrajam ir jāatsakās no daļas nepieciešamo medikamentu, jo nevar atļauties. Un Te vēl nopērkot maizīti - ŠE - maksā kaut kādiem "kropļiem" sodu 35 euro . Vai ir jāstāsta, ka lielākajai daļai Latvijas iedzīvotāju 35 euro ir milzīga nauda.

Aicinu padalīties ar šo rakstu, spiest IETEIKT un dalieties komentāros ar saviem novērojumiem kā arī savu pieredzi saskaroties ar šo nejēdzību!

Sargāsim viens otru un turpmāk braucot uz veikalu esiet ļoti uzmanīgi - Jo Tur Jūs jau gaida krāpnieki, kuri ar MAXIMA vadības un RĪGAS DOMES gādību centīsies Jums izkrāpt pēdējo naudu.

Ar cieņu

Kaspars Pudniks

1731 12 130 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 130

0/2000

Regulāri iepērkos šajā veikalā (netāli dzīvoju), zīmi ieraudzīju uzreiz, kad tā tika uzstādīta - un neparkojos, jo rakstīts ar "TĀDĀM un TĀDĀM" atļaujām - man atļaujas nav, tātad neparkojos pie tās sienas vairāk, tur parkings ir tik liels, ka vietas vienmēr pietiek, bieži atrodot tuvu ieejai.

Ja neliksi sodus, tad cilvēki vēl gadu tur parkosies "pēc pieraduma" kā tu saki. Neviens Tevi nav apkrāpis - ko tu parkojies tur, kur nedrīkst, Tev vietas trūkst? Ja zīmi neredzēji parkojot auto pašā galā, tad ejot veikalā -  tak redzēji ka viņa ir uzstādīta? 100% pats esi vainīgs un tantiņa vnk emocionāla vai kas cits notika (nejau tantiņa braukt ar auto var atļauties, bet 35eur ir jāģībst vai ar sirdi slikti jāpaliek - nu tiešām wtf?).

Mūžīgi apkrāptie latvieši.

Dānijā, Norvēģijā vai citās turīgajās valstīs Tev nevis 35eur uzliks, bet 50 un pat vairāk. Tur arī visus apkrāpj?

Labrīt pamosties taču.

3 3 atbildēt
Lohi.
0 0 atbildēt
Atvēru google translate. Gribu šo skricelējumu iztulkot. Kazahu valodā netulko. Vai kāds nezin kur ir tulkotājs, kurš tulko no latviešu uz smerdeļu valodu?
0 0 atbildēt

PAŠI TADUS IEBALSOJAAT!

0 0 atbildēt

Paldies par labu izklāstu, bet baidos ka lieki to visu darīji, jo te ir tik daudz juristu emotion un šie juristi ir paši gurdrākie, to pakalpojumus spēj izmantot tikai elite un pat ne LV elite emotion

0 0 atbildēt
Nu man kauka palaimeja un uzreiz ieraudziju zimi ka jaatsta laika norade. Runaju pa vienibas gatves maksimu. To Jau sen gaidiju ka izliks , jo ļoti daudzi tur liek mašinas neieperkoties veikala.
0 0 atbildēt

Vēl vecāku rakstu nevarēji atrast??

Pēc Džeriņa loģikas sanāk ka arī sabiedriskajā transportā varam atsaukties uz šo rakstu emotion

Un kur tiesas lēmums??? A es pateikšu, PTAC un kas tur vēl aizliedza izmantot riteņu bloķēšanu, bet par izmantoto pakalpojumu ir jānorēķinās tik un tā! Ja nav samaksāts, tad ir sods, sodu var piedzīt tikai un vienīgi tiesas ceļā! Nekādus liegumus utt nevar uzlikt, parādu piedziņu var veikt tikai ar tiesas lēmumu!!!

0 0 atbildēt

Ko tu te dirs, tās maksas stāvietas apsaimnieko citi nevis policija, kā RS. Un viņi var tikai sodīt par tādiem sūdiem, nevis Policija, tavs rakstītsais ir meli.

0 0 atbildēt

       Vajadzēja dabūt rokā to veco fruktu ,atņemt to kvīšu grāmateli un likt apēst,ticiet man viņš arī nav nekāds mazai godīgais darbinieciņš,jo UšĀkova bandā strādā TIKAI nelieši (tas attiecas uz biļešu kontolieriem arī!un citiem kretīniem!)

      Tad vajadzēja pa visiem iznīcināt tā "Kantora"mītni un izmest visus neliešus pa logu !Savādā kaut ko pasākt ir pilnīgi bezjēgā,tikai un vienīgi tā!Un beigās to nolāpīto "Zelta gabaliņu" tizlo Ušakovu aizlidināt ,ar ļoti ļoti spēcīgu katapulti ,uz Krieviju!

1 1 atbildēt

Normālu peļņu uzņēmums taisa. Viņiem ir galvenais tikai peļņa un nekas cits. Tāpēc jābūt ļoti uzmanīgam

0 0 atbildēt

🍕

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

tas partijas saskana un usakova laupisanas plans

0 0 atbildēt

Laipni lūgti Ušakova pasaulē! Velkom tu Ventspils, šeit nav maksas stāvietu...emotion

0 0 atbildēt

Omītes bildi atradāt 2012. gada UK Telegraph lapā?... emotion

0 0 atbildēt

mans skrējiens uz toleti,prostatas saasināšanās,arī izmaksāja to pašu.

0 0 atbildēt

āzis

0 0 atbildēt
1. Neej uz Maksimu. 2. Ar reketieriem 90 gados mācēja tikt galā kāpēc šodien visi raustās? 3. Gribi kautko mainīt tad dari. Kā sens teiciens iet "gudri dirst nav malku cirst". Cilvēki ir gatavi visam izmisuma stāvoklī, un izmisums tikai aug. Ja vien būtu kāds līderis kas spētu veidot apvērsumu... Ulmanis vienreiz jau pierādija ka 1 cilvēks var visu mainīt. P.S. Ārvalstis kas ir daudz lielākas par Latviju nav parasti vairāk kā 10 politiķi saemā, lai cilvēki nevarētu zakt un paslēpties milzīgā barā... Bet ko es zinu emotion
0 0 atbildēt
Sleokavu veikalā nav jāiepērkas
0 0 atbildēt
Bar arī šos nemaksāt! Ja nebaidaties no tādiem uzńēmumiem kā CredidReform!
0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »