local-stats-pixel fb-conv-api

Tas ir absurds! Un šim absurdam ATĻAUJAS un licences izsniedz RĪGAS DOME!!!130

1731 12

Atkal un atkal rūgtums pārņem manu sirdi par līdzcilvēku alkatību, vienaldzību un noziedzību pret mums - Latvijas iedzīvotājiem. Tas ir absurds! Un šim absurdam ATĻAUJAS un licenzes izsniedz neviens cits, kā mūsu dārgā RĪGAS DOME. Es ļoti gribētu uzzināt šo cilvēku vārdus!

Man nav ne jausmas cik daudzi godprātīgi cilvēki jau ir kļuvuši par šī noziedzīgā kantoreļa

"Cityparks Latvija" upuriem, taču viņu pulkam vakar pievienojos arī es, iekrītot viltīgi izliktajās lamatās. Nevilkšu ievadu garumā un uzreiz pie lietas.

Rīgā strauji uzņem apgriezienus kārtējais noziedznieku un krāpnieku, jāsaka gan - pilnīgi oficiāli un legāli ar Rīgas Domes izsniegtām pilnvarām - darbojošais kantoris.

Tie, kuri ikdienā pārvietojas ar savu personisko vai darba auto zinās teikt, ka, ja esi novietojis auto uz ielas stāvēšanai tam neparedzētā vietā - vari droši rēķināties ar soda kvīti par pārkāpumu, kuru izrakstīs Rīgas Pašvaldības darbinieki. Savukārt, ja esi atstājis auto tam paredzētajā vietā - stāvvietā - taču neesi apmaksājis stāvēšanu, iegādājoties speciālu atļaujas čeku, kuru jānovieto aiz auto vējstikla, tad arī droši vari rēķināties, ka atgriežoties, soda kvīts rotās tava auto priekšējo stiklu.

Bet vai kāds varēja iedomāties, ka atbraucot uz veikalu MAXIMA vai RIMI un novietojot auto pie šī veikala blakus esošajā stāvlaukumā, kā Tu to esi darījis jau 15 gadus. Iznākot no vikala, kur nopirki maizi un sāli - saņemsi 35 euro soda kvīti!

Bet visu pēc kārtas!

Tātad, kas ir " SIA "Cityparks Latvija" Reģistrēta: Rīga, Jaunmoku iela 34"

SIA „Cityparks Latvija“ ir uzņēmums, kas dibināts 2013. gadā, balstoties uz privātu kapitālu. Uzņēmuma pamatdarbība ir dažāda veida autostāvvietu, no vienlīmeņa līdz daudzstāvu, izveide un apsaimniekošana, kā arī satiksmes organizēšana automašīnu novietošanai autostāvvietās. Uzņēmumā dabojas viskompetentākie nozares speciālisti, kuri dalās ar klientiem savās prasmēs un zināšanās, un ar savu pieredzi lieliski palīdz daudzstāvu autostāvvietu un zemes īpašniekiem gūt maksimāli lielus ienākumus no autostāvvietu pakalpojumiem.

Būtībā šajā aprakstā, kurš rotā http://cityparks.lv/ mājaslapu, viss ir pateikts. Viskompetentākie speciālisti - gūt maksimāli lielus ienākumus ( laupījumu - izkrāpjot ar viltu to no cilvēkiem ).

Tā shēma, ja es pareizi saprotu darbojas šādi.

Cilvēks atbrauc uz veikalu, manā gadījumā uz Vienības gatvē 113, esošo Maxima veikalu, kur tam vienmēr blakus ir bijis liels stāvlaukums, un kā vienmēr cenšas novietot savu auto pēc iespējas tuvāk ieejai, lai pēc tam ar pirkumiem nav jānēsājas pa stāvlaukuma teritoriju.

Un parasti pie veikaliem ir speciāli paredzētas invalīdu stāvvietas, stāvietas ģimenēm ar bērniem, piegādes transports un pārējās vietas, ja ir brīvas, laipni lūgti novietojiet savu auto. Tieši tā arī es izdarīju. Novietoju mašīnu, kā parasti es to daru un bez jel kādām domām, ka es kaut ko pārkāpju iegāju veikalā.

Atgriežoties redzu uz stikla soda kvīti, jāsaka gan , ka sākumā nodomāju,ka tā ir kaut kāda reklāma, tādas arī bieži lipina kur vien var pielipināt

Un parasti, ja esi neatļauti novietojis auto un riskē, tad jau saņemot sodu pats vien vainīgs esi, tu ar to ŗēķinies, taču šajā gadījumā atverot kvīti un ieraugot sodu 35 euro, es biju maigi sakot pārsteigts.

Blakus staigāja kungs un bļaustījās (rupji) uz tikko piebraukušām mašīnām, ka visiem pēc kārtas līmē sodus un , ka šeit izrādās nedrīkst stāvēt. Cilvēku neviltotais izbrīns un sašutums lika papētīt, ko tad es īsti esmu pārkāpis un , kur tad atrodas šīs aizlieguma zīmes. Izrādās, ka pie pagaidu remontdarbu metāla sienas, kura stiepjas visas Maximas garumā vienā pusē maza zīmīte un otrā pusē maza zīmīte - Liels burts (P) un zem tā apsakšā rakstīts - Tikai ar Cityparks Latvija atļaujām!

Opā !!! Jāsaka uzreiz, ka iebraucot ar mašīnu teritorijā, šīs zīmes maigi sakot NAV pamanāmas, ja nezini, ka viņas ir jāpamana. Zinu, ka citās vietās, kur ir speciālas stāvvietas paredzētas kādam - ir pie katras stāvvietiņas pretī stabiņš ar uzrakstu vai šiltīte, kuru nav iespējams nepamanīt, šādā veidā novēršot iespējamo pārkāpumu.

Bet ja zīmes būtu novietotas redzamā vietā - TAD jau šis KRĀPNIEKU un IZSPIEDĒJU bizness nesanāktu - VAI NE !?

Un no kurienes sods ir 35 euro? Par ko? - Kādēļ ne 1 euro vai nu vismaz 5 euro?

Tās pusstundas laikā, ko tur pavadīju - šādas kvītis saņēma apm. 50 mašīnas. Tātad 30 min laikā Citypark noziedznieki nopelnīja 50 x 35 euro = 1750 euro... (tikai pie 1 veikala) - nav slikts bizness. Un cik dienā? Cik Rīgā un Latvijā ir šādu vietu?

Es saprotu, ka šis ir mirkļa bizness, bet kā Jums nav kauns!

Diez vai es būtu baigi "cepies" par šo. Jau pierasts, ka apkārt visu laiku "čakarē" kā vien var, JA VIEN ar blakus nolikto auto nebūtu atbraukusi kāda sirma omīte. Viņa pienāca pie auto ar savu iepirkumu maisiņu,pēc veikala apmeklējuma, smaidīga paņēma kvīti - un izlasot viņai palika slikti ar sirdi. Blakus esošie cilvēki iesēdināja viņu auto un izsauca NMP - Neatliekamo medicīnisko palīdzību - tautā sauktos par "ātrajiem" . Viņas auto palika pie Maximas un viņu ar "ātrajiem" aizveda uz slimnīcu.

Sakiet lūdzu cienījamie SIA "Citypark Latvija" kā Jūs domājat, cik cilvēkus Jūs šādā veidā esat iepriecinājuši??? Tā jau šie ļautiņi ir nodzīti. Aptiekā katram otrajam ir jāatsakās no daļas nepieciešamo medikamentu, jo nevar atļauties. Un Te vēl nopērkot maizīti - ŠE - maksā kaut kādiem "kropļiem" sodu 35 euro . Vai ir jāstāsta, ka lielākajai daļai Latvijas iedzīvotāju 35 euro ir milzīga nauda.

Aicinu padalīties ar šo rakstu, spiest IETEIKT un dalieties komentāros ar saviem novērojumiem kā arī savu pieredzi saskaroties ar šo nejēdzību!

Sargāsim viens otru un turpmāk braucot uz veikalu esiet ļoti uzmanīgi - Jo Tur Jūs jau gaida krāpnieki, kuri ar MAXIMA vadības un RĪGAS DOMES gādību centīsies Jums izkrāpt pēdējo naudu.

Ar cieņu

Kaspars Pudniks

1731 12 130 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 130

0/2000

šodien ar kājām gāju no Ziepīša uz savu sporta klubu, kas netālu no Maximas, visur stāvvietā zīmes par to, ka jānorāda iebraukšanas laiks un pat uz Maximas durvīm divi lieli plakāti, blakus noteikumi. Iegāju veikalā un pie Cenu kluba apsarga paprasīju kur var to laiku fiksēt uz ko man apsargs atbildēja, ka pagaidām APARĀTA nav un Maximā var nopirkt LAIKA TAIMERI ko ielikt mašīnas priekšējā stiklā, kas skaitīs tavas atļautās stāvēšanas 2st un vēl varot ar roku uz lapiņas uzrakstīt šo laiku un uzlikt uz paneļa. Informāciju ieguvusi laimīgi devos uz savu sporta klubu 

2 0 atbildēt
Man tieši tāpat bija. Uz Vienības gatvi Maximu vairs nebraucu, kaut kā baigi dārgi sanāk 😁
2 0 atbildēt

Reiz es stāvēju korķī un mani par to noštrāfēja, tad jau šitais tāds nieks vien ir, tu vismaz maizi un sāli nopirki!

2 0 atbildēt

Ja jau tur ir zīme, tātad tas viss ir saskaņots, un iespējams tā stāvvieta tiešām ir viņu darbiniekiem paredzēts uz to brīdi, bet ko darīt kad visi mudaki sastājas , un darbiniekiem teikts: ja ja, būs stāvieta , speciāla. Diemžēl strādāju darbā, kur man priekšniekam jāprasa vai es drīkstēš tur novietot auto, un viņam tas ir jasazīmē, un ir bijis reizes kad kāds mudaks noliek auto un tad ej un gaidi, atliek likt citur, kur arī tā 'dēl esmu dabūjis sodu, tikai tāpēc ka kāsd mudaks novietoja auto manā vietā. Kautgan mūsu firmā sodus neliek. Ir reizes kad arī neviens tur nevar tikt 'tados ka Arēna Rīga, mums ir savs stāvvlaukums kur tiek nodrošināts un svēšais netiek, tur viss ok. Bet ir tādi gadījumi. Un ja šefs sarūpēja tev 50stāvietas, 50 darbiniekiem uz to momentu, un tikai 5 ir brīvas no 50? Ko tad 45 ies maksāt to summu, visticamāk tā stāvieta ir rezervēta, maksāta utt. Tākā nevajaga vainot, pats vainīgs esi.Jo cik zināms tur pie Rimi stāvvietām ir maksas stāvvietas (1h bezmaksas). 

3 1 atbildēt
Pirmkārt vajag būt principiāliem un neapmeklēt tos veikalus , kas slēdz līgumu ar Citiparks! Otrkārt vajag ievākt un nopublicēt Citiparks valdes un īpašnieku datus! Tie kas gribēs ar viņiem aprunāties paši atradisies.
2 0 atbildēt
Sveiks! Esmu arī šī su.. kantora upuris. Es nevienu centu tiem plikpaurainiem INFANTILIEM nemaksašu. Lai viņi iet sūkāt ledu. Sazinoties 24 h laikā ir iespējams sodam nepiekrīt. Bet kā ar viņiem sazinaties pretenziju gadījumā! Aizsutiju e-pastu un 10 darba dienu laikā būs atbilde. Ja atnāca bet jāmaksā tāpat 25€. IR JAUTĀJUMS TAUTAI! Cik ilgi mēs pieļaujami kad mūs jāj no katra stūra??? Tam visam reiz jādara gals jo esam brīvā valsts par kuru cīnījās mūsu senči. Un tagad ir tā kad mēs tikai sudzamies un neko nedara. Mūsu senči cik nezaudēja dzīvības kara par brīvibu kur cīņas notikās starp valstim bet vai mēs visi kopā nevaram te tikt galā ar pāris simts kropliem?
2 0 atbildēt
Lielākā daļa cilvēku nav pārstājuši iepirkties pēc traģiskā notikuma, kad iegruva jumts. Tu tiešām domā, ka pēc šī notikuma viņi pārstās iepirkties Maximā?
2 0 atbildēt

Tur jau nav problēma tiem, kas tur strādā vai regulāri dodas iepirkties un zina bezmaz katru sludinājuma lapiņu, kura kurā datumā pielīmēta.

Problēma jau ir tiem, kas 2x gadā atbrauc un tiek nostādīti fakta priekšā, ka kārtība mainījusies un nenormāls sods uzlikts.

1 0 atbildēt
Es vakar ar iebraucu Juglas centrā uz 15 minutēm . Un rezultāts izejot uz mašīnas loga 25€ sods. Tur jāņem čeks , un es to neizdariju !!!
1 0 atbildēt
Mana vecmamma un vectevs ari dabuja šādu parsteigumu, nu jau kadus mēnešus atpakaļ, taa jau visur cenšoties skatities lidzi un neko neparkapt. Ar esošajam pensijam tas bija ļoti, ļoti nepatīkams trieciens. emotion(
1 0 atbildēt

Vajg City park iesūdzēt tiesā par negodīgu komercpraksi un patvaļu.

1 0 atbildēt

Ik pa laikam kaut kur tiek uzliktas šiltītes, noteikumu šiltes (ne jaunas, bet no citurienes atvestas, kā informatīvi dēļi) un nepārredzami izvietotas maksas norādes. Tā piem., septembrī pie BKUS Juglā, kur atved slimus bērnus uz nodaļu, kamēr iestājas nodaļā, gaida daktera vizīti, tikmēr logā 25eur sods. Īpaši iekrīt lauku cilvēki (ne tikai), kas regulāri brauc pie ārstiem un nepamana nelielās izmaiņas. 

1 0 atbildēt
Nu droši vien ja nu apvienojas cietušie cilvēki( kas protams ir praktiski neiespējami) varbüt ir iespēja iesūdzēt tiesā Cyry Park par krāpšanu.
1 0 atbildēt

Man bija analoga situācija pie Mego veikala Purciemā, Dzelzavas ielā. Tur ir vēl "labāk" ...  Tev ir jābūt līdzi rakstampiedrumam un papīram, lai uzrakstītu un noliktu redzamā vietā aiz stikla šo papīrīti ar uzrakstītu stāvēšanas sākuma laiku. Protams man ne papīra, ne rakstāmā nebija, jo visu laiku tur stāvvietas neskaitījās. Bet - pēkšņi parādījās. Rezultātā - sods 25 eiro.Izlasīt informāciju (maziem burtiņiem garu tekstu uz nelielas "zīmes" var izlasīt tikai iebraucot laukumā. Citypark pat nevīžo (aiz alkatības) aprīkot ar elektroniskajām ierīcēm  (pēc likuma)  autostāvvietas.  Zvanījos uz Rīgas satiksmes departamentu , kur es varētu iepazīties ar noteikumiem par šādū stāvvietu ierīkošanu un to aprīkojumu, jo pati neko tād internetā neatradu. Atbilde bija, ka par privātām autostāvvietām viņi nenesot atbildību.  Aicinu visus cietušos no Citypark patvaļas apvienoties un ierosināt lietu tiesā.

1 0 atbildēt

Tu domā ka dzīvo BRĪVĀ    latvijā...... Speciāli rakstu  ar maziem  burtiem... Nekā  Tu dzīvo  ..policejiskā valstiņā ..

1 0 atbildēt
Nav ko iepirkties Maxima veikalos, vini jau iesplava sejā latviešu tautai, kad tiesājas ar cilvēkiem par katru eiro un negribeja neparko maksat kompensacijas ģimenēm, kuru locekļi gāja bojā zolitūdes traģēdija. Nakamais, maxima indē mūsu nost ar visa veida salatiem utt, nesen bija raksts par izliktiem sapuvushiem mandariniem. Tagad maxima ir noslēgusi ligumu ar cityparks žīdu kantori, viņiem mēs latviešu tauta izskatās esam tikai lopi. Bet mums tautai no mugurkaula un spēcīga rakstura nav ne smaka,žēl.ja visi kopā neapmekletu maximu vairs nekad un to izlemtu ikkatrs pilsonis tā bode vēl piemaksatu eiro lai tur kads brauktu
1 0 atbildēt

Nu nekas, ja jau šausmas par 35eur sodu, iesaku pagaidīt nemaksājot mēnesi - saņemsi vēstuli no kaut kāda tur Julianus kantora par 42Eur. Es veiksmīgi atbrīvojos no naudas un jūtos apgarota! Šajā valstī uzvar tas, kuram vairāk naudas, ja Tev -35, tad CityParks +35 - rezultāts acīmredzams, vai ne?

1 0 atbildēt

āzis

0 0 atbildēt

mans skrējiens uz toleti,prostatas saasināšanās,arī izmaksāja to pašu.

0 0 atbildēt

Laipni lūgti Ušakova pasaulē! Velkom tu Ventspils, šeit nav maksas stāvietu...emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »