local-stats-pixel fb-conv-api

Tādi ārsti ir jāsoda!34

1020 12

Dažreiz cilvēki tik daudz laika pavada sociālos tīklos, ka viņu robeža starp reālo dzīvi un virtuālo vienkārši izjūk un tie sastrādā dažādas muļķības par kurām paliek kauns un vēlāk to paši nožēlo. Piemēram šī meitene kurai bija dots prakses laiks Kazaņas slimnīcā, ievietoja Instagrama bildes no operācijas zāles. Viss jau būtu labi, ja tas nebūtu tik pārspīlēti..

1020 12 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Tur jau vajadzeja aizliegt stradat jeb kadu darbu kas saistits ar slimnicam. 

16 0 atbildēt

Tādu stulbuma iemiesojumu pasaulē diemžēl netrūkst. Viņu par šito kārtīgi vajadzētu pārmācīt.emotion

10 0 atbildēt
Pa dzīvi debīla!
6 0 atbildēt

"Mazāk domāt par nākotni" es zinu, ka viņa tik slikti izdarijās, bet vai tu viņai tiešām ieteiktu izdarīt pašnāvību?

4 0 atbildēt

Vienu gadu vetos arī bija pirmkursnieki, kuri lika soc.portālos bildes no anatomikuma ar preparātiem (dzīvnieku līķiem). Pēc privātām sarunām ar prodekāni bildes tika izdzēstas. Nu nevar tā. Kaut kur ir jābūt robežai.

3 0 atbildēt

Ja nevarēs strādāt tajā slimnīcā, aizies uz citu.

2 0 atbildēt
Viņai toč nav viss ar galvu ok ;/
1 0 atbildēt
Kazaņa ( krievu: Казань , tatāru: Казан / Qazan ) ir pilsēta Krievijas Federācijā , Volgas vidustecē, kreisajā krastā pie Kazansu upes (tatāru : Казансу, Qazansu ) ietekas. Tatarstānas Republikas galvaspilsēta. Sena universitātes pilsēta. Galvenais tatāru kultūras centrs. Kazaņas kremlis iekļauts UNESCO Pasaules Mantojuma sarakstā. Tas tiem, kas brēc par to, ka tas notika krievijā un viss skaidrs...
1 0 atbildēt

Viņu pat ellē neņems pretī ! emotion

1 0 atbildēt

BURN THE BITCH! emotion

1 0 atbildēt
Wtf...
0 0 atbildēt

bļad, kas notiek ar pasauli?

0 0 atbildēt

Linku uz viņas profilu lūdzu! 

0 0 atbildēt

nu re. mūsdienās vairs par hipokrāta zvērests nedarbojas... :/

0 0 atbildēt

 Ja viņa uztaisitu serlfiju ar maniem organien. Tad ši veretu fotagrafeties ar savam olnicam.

0 0 atbildēt

ja kāds no šejienes gudrdirsējiem pastrādātu kaut vienu dienu slimnīcā, tad nebrīnītos, kāpēc tur strādājošiem gadās novirzītes...

meitene stulba, raksts sūds.

0 0 atbildēt

Dumbings turpinās ,tikai tagad tas var uzņemt jaunus apgrizienus, nu tas ir pieejamāks plašākām sabiedrības masām, it kā ārsti līdz šim nebūtu apsrieduši pacientus ,kā arī sensitīvas ziņas par konkrēto personu ,kura ārstējas pie šī mediķa, protams, es nesaku ,ka visi LV mediķi ir ar šādu novirzi, bet ,atzīsim, jaunums tas mums nav.

0 0 atbildēt
Es atbalstu to, ka, piemēram, twitterī sazinām daudzas slimnīcas un ja notiek kāda operācija, tad operācijas gaita tiek translēta pa tiešo uz visām slimnīcām - kāds gudrāks dod labāku padomu, kā operēt, cits uzzina par jaunu operācijas veidu. Un tas ir tikai ārstu starpā. To es atbalstu, jo notiek savstarpējā mācīšanās, bet ne jau šitāds sviests. Krievs nepazīt kaunu, toties var nosaukt 100 šņabja veidus ar aizsiestām acīm, tikai paostot. Vairāk gan liekas, ka tā "ārste" pati ir šizofrēniķe.
0 0 atbildēt

Automātiski iztēlojos selfiju ar viņas izrautiem orgāniem emotion

1 2 atbildēt
Publicēt orgānus instagramā man pat neliekas ētiski pareizi, nerunājot ka šī vēl publicē konfidensiālu informāciju, ko nevienam nevajadzētu zināt. Kuce.
0 1 atbildēt