local-stats-pixel fb-conv-api

Tā viš i. Ko krievs gribēj, to dabūj.20

129 11

Labrīt latvieši un LATVIJĀ dzīvojošie cilveki.Ir šorīt vēsturisks moments.Mūsu galvaspilsētā notiekas varenas pārmaiņas.Vēsturiskas .Krievu pakaļskrējēju miršanas diena,STOP.Kāds teiks, ko tu te naidu mūsos cel.TAČU ,Ja paskatāmies vēsturē,pavisam un salīdzinoši nesenaā vēsturē....Padomju savienība mūs okupēja 1940. gada jūnijā.TAM sekoja nevainīgu iedzīvotāju deportācijas uz Sibīriju.Kur gāja bojā tūkstošiem tautiešu.Tos mums ir jāgodina un jāpiemin.To nevainīgo sarkanā genocīda upuru priekšā mēs priecājamies par sasniegto rezultātu RĪGAS DOMES pašvaldību vēlēšanās.Zagļju un klaji Latvijai naidīgo pēku sakāvi.Ceru,ka arī tiesībargājošas iestādes neatstās bez ievērības nu jau bijušās Rīgas domes atbildīgās ameatpersonas.Rīdziniekiem un parējiem likumpalklausīgiem pilsoniem sveiciens jaunā RĪGAS attisības posmā.

129 11 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Es domāju ka vēl ilgi netikt vaļā no Ušaka un pārējiem slavikiem,par cik galvaspilsētā urālu pārsvars ir ļoti liels un viņi jau nu noteikti nebalsos par kādu latvisku partiju...skumji,bet fakts,tiešām žēl ka nenometa beidzot.

20 0 atbildēt

TAS MĒSLS PALIKS ATKAL, KUR PALIKA. TU MAZLIET DRAUGS PASTEIDZIES AR SVINĒŠANU ):

VIENĪGĀ IESPĒJA, JA PIRMS VĒLĒŠANĀM DAĻA LETIŅU SPĒTU DEKLARĒTIES RĪGĀ, TAD TO  MĒSLU VAR NOGĀZT, JO RĪGU PĀRAPDZĪVO OKUPANTI.

19 3 atbildēt

Ušaks zaudējis vairākas vietas,bet  tā nav sakāve. Sakāve butu ja viņam butu mazāk par 30 balsīm.Un izskatās ka tā nenotiks

12 0 atbildēt

Malacis, tā ir pareizā domāšana! Ko tu, tā jau nav kūdīšana. Tas tāds - neliels atgādinājums. 

Un tad nevar saprast kapēc tie Vācieši tos imigrantus tik ļoti ņem pie sevis?

Vainosim vēl visas tautas dēļ kāda vēsturiska notikuma, lai tie mazbērni cieš, tas jau nekas, ka lielākā daļa no viņiem ir pilnīgi nesasistīti  ar 1940. gada okupāciju.  emotion 

13 3 atbildēt
Naida kurināšana...naida kurināšana visapkārt 😀
10 0 atbildēt
Pasakat man kaut vai 3 lietas, ko latviešu partijas ir darījušas labu Latvijas valstij?
7 1 atbildēt

Vai te kāds nav sasteidzies ar secinājumiem? Vēl jau visas balsis Rīgā nav saskaitītas un pagaidām ar pārliecību runāt par `Ušakova sakāvi` nevar, kaut arī pāris vietas domē viņa partija varētu arī būt zaudējusi.

6 1 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt

Mhmm...  emotion 

4 0 atbildēt
Tagad Rīgas latviešus var droši saukt par Ušarikoviem!!!Uz Sibīriju deportētie un čekas pagrabos nomocītie cilvēki laikam tagad kapā griežās apkārt,redzot,kas Rīgā darās!!!Situāciju laikam tikai mainīs vai nu Ukrainas scenārijs vai nu arī asiņains trešais pasaules karš!!!
7 3 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt
Mjā,skumjas un niknums mani pārņem par Rīgas balsojuma iznākuma!!!emotionLaikam Latviešiem ar divām krievu veiktajām deportācijām bija par maz!!!Vājprāts totālākais!!!Un ne jau krievi atkal Rīgā iebalsoja promaskavisko Rīgas domi,bet paši Latvieši!!!
6 3 atbildēt

varēja vēl kaimiņu ievēlēt, tad varētu atlikušie doties prom no valsts

3 0 atbildēt

Ne jau vairāk letiņiem jādeklarejas Rīgā,bet vairāk letiņiem jāiet balsot,tas ir viens. Otrs,lielais partiju daudzums sadrumstalo vienotu spēku izveidi,jo kopā itkā būtu uvarējuši ''Saskaņu'',bet faktiski kānu ir tā ir žēl.

2 0 atbildēt

Nu kapēc nevar izveidot vienu partiju kurā būtu katram savs amats par ko atbildēt. Bet nē, šie sataisās partijās kamēr urļikem viena partija. Un visi savādāk domājošie balsos tikai par to vienu partiju jo viņi nemēģina sacensties ar savējiem!

2 0 atbildēt