local-stats-pixel fb-conv-api

Tā tagad būs!126

451 4

Pirms neilga laika biju sacepies par pārlieku lielo erotikas klātbūtni Spoku lapas titulbidēs.

Biju ievietojis rakstu "Plikām pakaļām Spokos -NĒ" (raksts ir šeit)

Kāds no visa tā ir rezulltāts?

Kā redziet, rakstu ir izlasījuši daudzi. Pozitīvi nobalsojuši - arī pietiekami. Negatīvi balsojuši arī ir daudzi. Šis ir mans visvairāk heitotais raksts bilancē.

Rakstam ir pievienota arī aptauja, kurā savu viedokli ir izteikuši 752 respondenti no 8475 raksta lasītāju kopējā skaita.

Tas nozīmē, ka mazāk kā katrs desmitais ir sasprindzinājies, un nospiedis podziņu balsot. Teiksim tā - pie 52 vienaldzīgajiem, kas tomēr savu viedokli ir pauduši balsojumā - 7769 raksta lasītājiem laikam vienkārši viss pie pakaļas, vai arī viņi nesaprata par ko bija stāsts.

Tā kā nedrīkstu ievietot rakstā 'screenshot' no aptaujas tabulas, jo tad tūdaļ atskries KaķSieviete un izrūnīs manu zvaigžņu stāvokli ;), tad izgāju no situācijas sekojoši: - katrai jautājumu kategorijai esmu uztaisījis pa bildītei, kurās spoku galviņu skaits precīzi atbilst balsotāju skaitam aptaujas formā.

Tie, kas tomēr grib apskatīties rezultātus paši - laipni lūgti manā rakstiņā (links ir ievadā).

451 4 126 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 126

0/2000

Man pašam nekad nav patikušas puskailās bildes plūsmā, tācu ir jāpiekrīt tevis paustajam, kāda no administrācijas pārstāvja tekstiem- ka ir ļoti grūti noteikt robežu, kas skaitās par kailu/erotisku.

Savukārt par aptauju- lepni izcel 59%, kas būtu pret šīm bildēm. Aizmirsās viens fakts. Aptaujā ir par izmaiņām nobalsoja 371 no 8475 lietotājiem (tevis minēti skaitļi) Tie ir 4,4% no "balsstiesīgajiem". Aptauja ir kā referendums. Vai kaut 1 referendumu ņems vērā ja tajā nepiedalās pat 10% no balsstiesīgajiem iedzīvotājiem? Nē. Vai to pašu darīs, kādās vēlēšanās- nē. Tad atliek vien vainot tos vairāk kā 95%, kuri nenobalsoja. Ir, taču jāzin arī tādas lietas kā kvota un kopa- nevar spriest par 8,4 tūkstošu cilvēku  viedokli pēc absolūta mazākuma, jo statistikā pieļaujamā kļūda ir 2,5- 5% ja piedalās vairāk, ja aptaujājamie cilvēki ir vairāk kā 1000- tad tie 371 sanāk, kā potenciāla statistiskā  kļūda, jo nav pat 5%... Izmaiņas,protams, ka vajag, bet viena, maza aptaujiņa dod par maz info, kādas izmaiņas jāveic. Un šādi asarām pilni raksti dod vēl mazāk...

21 0 atbildēt

spokus jau no seniem laikiem ir apmeklejusas un uz dzivi parvakusas trucigi gerbtas damas.

Un lidz pat sim laikam neviens nebija sudzejies. Kas notika? Kadel tagad? Jo Eiropa plaukst islamticiba un daudzi spoki.lv apmekletaji baidas, ka musulmaniem tas varetu nepatikt un tie sacels pret Latviju traci. Vai ari daudzi spoku apmekletaji pasi ir pieversusies sai religijai?

19 0 atbildēt

Pietrūka vēl tikai baznīcas viedoklis.

Pupi gaisā!  emotion 

14 0 atbildēt

Kaķsieviete arī tagad tevi izrūnīs, jo paintā taisīti attēli (prasti) un šādas attēlu kolāžas neatbilst superoriģinālajam rakstam emotion 

13 0 atbildēt
Blusu_ķērāj, Tev neviens neliek skatīties tās pakaļas, man arī drusku nepatīk ka tik daudz ir, bet es vnk pašķiru tālāk, nevis saceļu brēku utt. Tāpēc ja nepatīk neskaties un šķir tālākemotion
13 2 atbildēt

Plikas pakaļas titulbildēs nav viennozīmīgi vērtējams fakts. No vienas puses visi saprotam tā amoralitāti un zemo kvalitāti, no otras puses uz tādiem rakstiem vairums spiež, tātad vairumam patīk. Rietumu sabiedrībā tiek uzskatīts, ka vairumam ir taisnība.

10 0 atbildēt

Vairāk pupu, vairāk prieka emotion Nē, bet nopietni katrs otrais raksts ar pusplikiem sieviešiem!  emotion 

10 0 atbildēt

Neviens neaizliegs publicēt pakaļas, spoki.lv ir jādomā par sava saita popularitātes un lietotāju daudzumu saglabāšanas, zinot kāda ir mūsdienu auditorija, tad erotiskie materiāli paliks un netiks aizliegti. 

10 0 atbildēt

Par šo kaķisieviete tev ar varētu noņemt zvaigznīti, jo spoku logo nav tavs ražojums - ja nu vien es maldos. Sanāk tā pati skrīnšotu kolāža  emotion 

10 0 atbildēt

Tie 24% erotomānu pat nebūtu cietēji, viņi, vēl joprojām, varētu likt un skatīties šos rakstus, atsevišķā kategorijā. Ja nekas netiek mainīts, tad cietēji paliek tie 59%, manos uzskatos, normālo cilvēku. Bet šeit, acīm redzami, nekas netiks mainīts, jo ja var matildei atļaut ievietot rakstu ar kailu sieviešu krūti titulbildē. Tas jau parāda ka spoki.lv arī netasās ar to neko darīt, bet tikai atbalsta seksuālu saturu. Toreiz mani tas tik ļoti nokaitināja ka es sāku rakstīt Ev1tai diez gan agresīvas vēstules par šo tēmu. Vienīgais ko es sapratu no tās sarakstes ir tas ka nekas šeit netiks mainīts un ka spoki.lv noteikumi neattiecas uz pašu augstāko administrāciju.   emotion

9 0 atbildēt

Agrāk bija noteikums, kas aizliedza šo likt. Laikam atcēla. Jāpiekrīt, kaut arī man patīk visādi pupi un dibeni - titulbildēs TIK ĻOTI TAS IR APNICIS. Kaut kāds pilnīgi random raksts un ieliek kaut kādu ķolku bildē.

10 2 atbildēt

Es nekādas  aktivitates daudz neizrādiju, bet arī neabalstu plikumus, manuprāt risinajums ir pavisam vienkāršs, izveidot jaunu sadaļu meitenes, kurā varēs ievietot šādus postus  emotion , bet šī sadaļa neparādītos mainstreamā, savukārt administrātoru pārziņā būtu uzraudzīt šo sadaļu pareizību un rakstu kritērijus, es domāju, ka tad kaza būtu dzīva un vilks paēdis, tā teikt tie, kas grib m.......bēt  emotion varēs to darīt, nepataisot spokiem.lv par porno lapu!  emotion 

7 0 atbildēt
Ir jau ir piepupoti tie spoki. Citur tā nav
8 1 atbildēt
Par pupiem un pakaļām: Kas par daudz, tas par skādi. emotion emotion
7 0 atbildēt
Mani arī neapmierina tās pusplikās meitenes bez saturīga raksta kā vispār ko tādu var publicēt? Manuprāt ja tādi raksti top tad viņi ir jaaizzīmogo erotikas sadaļā Es sevi esmu veltījis tikai vieniem pupiem uz doto brīdi un spokus apmeklēju lai palasītu kādu interesantu rakstu atstātu savu viedokli vai vnk atrast interešu biedrus tās plikās bilžu galerijas neuzskatu par rakstiem jo neredzu tām jēgu tiem 29% ir paredzēti tādi portāli kā redtube un pornhub kā arī vientuļA dzīve
7 1 atbildēt
Vismaz kāds runā par lietu..
6 0 atbildēt

Ielikt tās pēpušu un vulgāro mātīšu bildes atsevišķā sadaļā i miers. Vai tomēr ir normāli, ka sīkās uz tādām blenž un sāk to pieņemt kā normu? Tomēr šādiem portāliem ir loma arī cilvēku izglītošanā estētikā.

6 0 atbildēt
Man skolā spoki.lv nobloķēti uz datora emotion
4 0 atbildēt

Mums katram sava Ulubele meklējama,

Vai šajā spoku zemē būs tā atrodama?

Daudz draisku meiču Minhauzenam būs,

Līdz tiklā Kolumbīne tam par sievu kļūs.

Tad abi dzīvos ilgu mūžu saticībā laimīgi,

Pat kaķu uzdirsieni vairs nebūs vainīgi.

4 0 atbildēt

Es pieļauju iespēju ka no 8475  spokiem kuri apskatīja tavu rakstu kopumā nobalsoja tikai 700 tāpēc ka, liela daļa no tiem 8475 bija anonīmi spoki, kuri skatījums iet pie kopējā raksta skatījumu skaita, bet anonīmie spoki nedrīkst balsot aptaujās, kā arī tas ka aptauja tika pievienota jau pēc lielākās daļas skatījumu.  Varētu būt ka no kādiem 3000 nobalsoja 700 tas jau būtu pareizāk.

''7769 raksta lasītājiem laikam vienkārši viss pie pakaļas, vai arī viņi nesaprata par ko bija stāsts.'' šis teikums tādēļ ir nepatiess.

4 0 atbildēt