local-stats-pixel fb-conv-api

TESTS nr. 4 - 2. vieta! Tu tiksi uz Debesīm, vai Elli?28

127 0

Čau spoki! Nu jau klāt ir 2. vieta! (3. vieta - http://spoki.tvnet.lv/tribine/TESTS-nr-3-3-vieta-Vai-spoki/764379 ) Un 2. vietu ir ieguvis A. variants! Un tagad tu uzzināsi, kur tad tu tiksi - debesīs, vai ellē. Kā jau jūs zināt, visiem maniem iepriekšējiem testiem, bija vienādi noteikum, BET... Šoreiz punktu skatīsāna būs savādāka... un tās noteikumus es pastāstīšu vēlāk. Būs desmit jautājumi uz kuriem būs atbildes A, B, C un D. Izvēlies vienu burtu un to pieraksti, vēlāk saskaitīsi punktus un uzzināsi, kur tad tu tiksi debesīs vai ellē.

127 0 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Ehhh. Zirnekļus laikam paradīzē neviens negaida emotion

4 0 atbildēt
Esmu Svētais!
2 0 atbildēt

Vai vispār pastāv debesis un elle?

1 0 atbildēt

es esmu pie debesu vārtiem.

1 0 atbildēt
Pie debesu vārtiem
0 0 atbildēt
Es neēsmu gejs! Bet prognozēju,ka mani just apraks un mieriņšs
0 0 atbildēt
es ticu dievam, bet ne ellei un ka cilveki noklust debesis
0 0 atbildēt

elles hoteli! es jau naku!XD

0 0 atbildēt

Nākošo testu ! Ļoti patīk . !  P.s - Būšu pie debesu vārtiem . emotion

0 0 atbildēt

ieliec to par bada spēlēm

0 0 atbildēt
Es ticu Dievam, jūnija sākumā biju pārliecināta ateiste. Paldies Dievam par apstākļiem, kādos es savu pārliecību mainīju, ceru, ka uz visiem laikiem.
0 1 atbildēt
Debesīs nonāks, ja ticēsi Dievam ar sirdi un lūgsi pēc viņa palīdzības, žēlsirdības un mīlestības. Kaut vai Tu darīt 100 labus darbus un neticētu Dievam, Tu tik un tā nonāktu ellē, jo visi esam nākuši no grēcīgas miesas un daram grēcīgas lietas.
1 5 atbildēt
Nē, nē, nē. Debesīs nonāk tie, kas tic evanģēlijam (Kristus upurim), lasa Bībeli un ir draudzē. Galu galā ella un paradīze ir minēta Bībelē un visi noteikumi ir rakstīti tur. Ja vēlies uzzināt vairāk, raksti man vēstuli. Tev ir vajadzīgs Jēzus.
0 5 atbildēt