local-stats-pixel fb-conv-api

Svētku un atceres dienas dižajā Krievijā110

89 81

Šajā rakstā uzskaitīšu visas svētku un svarīgākās atceres dienas, kuras svin mūsu dižajā, lieliskajā un varenajā kaimiņzemē Krievijā. Slava Krievijai!

89 81 110 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 110

0/2000

Biedri, Blaudžāb! Malacis! Esi pacenties ar tik sarežģīta un emocionāla raksta publicēšanu. Arī bildītes savā albumā sameklēji krāsainas. Tekstu gan varēji iedot pielabot savai 5. klases audinātājai Gaļinai. Turpinājumos Tev iesaku uzrakstīt rakstus arī par svētku un atceres dienām dižajā Somālijā, dižajā un varenajā Ziemeļkorejā, lielajā ĶTR. Veiksmi Tev smagajā darbā! Dzimtene MāteTevi neaizmirsīs!

4 1 atbildēt

Kārtējais kremļa trollis un pajoliņs. No tevis emotion gribas! Atradis "dižo" krieviju. Diža agresore, un lielkrievu šovinistu zeme. Lielās ar uzvaru otrajā pasaules karā, neatceroties ka bez sabiedroto palīdzības uzvara būtu maz iespējama. Svin "uzvaras" svētkus 9.maijā, lai tik zīmētos, lai gan visa civilizētā pasaule atzīmē 8.maiju. Sportā arī krievijai viss sasaistīts ar dopingu, ne velti tik daudz diskvalificēto, un par sodu Olimpiskajās spēlēs nāksies doties krietni mazākā  sastāvā un bez nacionālās simbolikas. Mīnuss par zemas kvalitātes prastu kremļa propogandas rakstu emotion  emotion  emotion 

4 1 atbildēt

ja šis raksts būtu ielikts sadaļā ''joki'' , kā sarkasms, varbūt arī ieliktu plusiņu emotion  emotion 

 emotion 

2 0 atbildēt

Ušakova rada gabals cepj rakstus....  emotion 

2 0 atbildēt
A kur ir astotais marts???emotion
4 2 atbildēt
Divpadsmitā bilde ir visu bilžu apvienojums!!!
2 0 atbildēt
(5.)Smirdīgajai vatei tā saucamā "uzvaras diena" nav pašā topā!!!emotionViņiem galvenie svētki ir Jaunais gads!!!emotion
2 1 atbildēt

vismaz hronoloģiskā secībā būtu salicis emotion 

3 2 atbildēt
(10.)Jā,kā tad,SPORTA DIENA!emotionŠitas bija LABS!!!Laiks šo dienu pārdēvēt par DOPINGA GULAGA DIENU!!!
2 1 atbildēt
(8.)Krimas okupācija arī iekļaujas šajos "svētkos"???
4 3 atbildēt

Kategoriski iebilstu pret visiem izteicieniem kuri aizskar valstu iedzīvotājus,jo nav ne smirdīgās Vācijasne utainās Krievijas u.t.t.''Autori''kuri lieto šādu leksiku neizceļas ar augstu ētikas līmeni,šāda tipa rakstus,kā arī autoru darbus ar necenzētu leksiku vajadzētu bloķēt,norādīt uz trūkumiem lai raksta normālā Latviešu valodā. 

0 0 atbildēt
(7.)Tautas vienības diena!!!emotionProtams vienotājs ir krievu okupants,kas sēž uz kakla krievijas pamattautām un nīcina ārā viņu valodu un kultūru!!!
2 3 atbildēt
(3.)Krievu okupantiem ir viens no neglītākajiem karogiem pasaulē!!!Viņu neatpazīst gandrīz neviena pasaules valsts!!!Nav jau brīnums,ka vatei ir slikta gaume,jo visi krievu saražotie produkti ir neglīti un atbaidoši!!!Līdz Latviešu estētikai un gaumei krieviem vēl ir tālu!!!emotion
0 1 atbildēt
Kur gan palikusi VDV - vozdušna desantnie vaiska, karoči desantnieku diena ?
0 2 atbildēt
KRIEVIJA PĀR VISU!!!
0 4 atbildēt

Lai dzīvo Krievija! Eirāzijas lielvara! Vai tā ir bijusi pagānistiskā Krievzeme, vai arī kņazistiskā Krievija, vai arī cariskā imperijā, vai Padomju savienība, vai mūsdienu federatīvā Krievija, tā vienmēr ir turējusies pretī svešinieku iebrukumiem un saglabājusi savu konservatīvo attieksmi.

0 6 atbildēt

Patīk no rīta ienākt un palasīt, latviešu zombiju komentārus kas ar putām uz lupām blēj par propagandu. Ak paldies bloudžāb, par labi iesākto rītu.

6 16 atbildēt

Gribu dzīvot Krievijā.

7 18 atbildēt