local-stats-pixel fb-conv-api

Svarīgs paziņojums visiem, kuri lieto WhatsApp!!!27

Tā kā daudzi no mums ikdienā izmanto WhatsApp, iesaku izlasīt to, ko man uzrakstīja pazīstams IT speciālists. Tas ir svarīgi!

Kā liela daļa no Jums jau zin, Facebook ir nopircis WhatsApp un nesen ir mainījis lietošanas noteikumus. Ja Jūs nevēlaties, lai Jūsu personīgie dati un Jūsu draugu dati no Jūsu mobilās ierīces nonāk Facebook, kā arī lai izvairītos no datu izmantošanas reklāmas nolūkos, ir nepieciešams atvērt WhatsApp aplikāciju, atvērt “Settings” => “Account” un izslēgtopciju “Share My Account Info”.

Ir svarīgi izslēgt šo opciju 30 dienu laikā, jo pēc noklusējuma tā ir ieslēgta visiem. Pēc tam to nebūs iespējams izdarīt.

Obligāti nosūtiet/dalieties ar šo ziņu ar visiem saviem draugiem, kas izmanto WhatsApp. Ja Jūsu draugi neizslēgs šo opciju un Jūsu dati būs viņu telefonā, tad arī Jūs sāksiet saņemt reklāmas, jo Facebook būs pieejama info par Jums no drauga telefona.

309 4 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Paldies izdarīju, bet nu tur jau tikai reklāmas piedāvā...

Starp citu nav jau noslēpums, ka Google jau tāpat zin visu ko tu dari, tā kā neko tāpat nenoslēpsi...

34 0 atbildēt

neko vairāk par dzēruma bildēm viņi neuzzinās  emotion 

25 0 atbildēt

Es jau aizvakar šo pamāniju un tagad vairs nevaru atrast to opciju. emotion 

5 0 atbildēt

nelietoju un citiem neiesaku.

5 0 atbildēt

Tā jau neinteresē, bet tas var novest pie neveiklām situācijām. Ja meklēšanas vēsturē kas tāds ir saglabājies, agrāk vai vēlāk tas var uzpeldēt. Tas ir līdzīgi kā ar cīgas benčiku un dēļu terasi - var jau mest spraugās, neviens tāpat to neredzēs, bet pēc padsmit gadiem, kad mainīs dēļus, skats nebūs jauks.

Nnu, tāpēc jau eksistē tādas lietas kā https, tor tīkls un messaging aplikācijas kā telegram un wickr. Visu par sevi nenoslēpsi, bet svarīgās lietas gan.

4 0 atbildēt
Done 😥
4 0 atbildēt

Es kaut kā šaubos,ka tik lielu kompāniju tāda maza opcija varētu apturēt. Domāju,ka ,ja vajadzētu ,tad visus datus no telefona nokopētu mierīgi, bet nu. Nesāpēs ,ja izslēgšu šo opciju.+kāds jutīsies drošāk. emotion

3 0 atbildēt
Darīts
3 0 atbildēt
Man bija (pirms atslēdzu)
3 0 atbildēt
Man bija
0 0 atbildēt

tnx tagad zināšu  emotion 

0 0 atbildēt

Tie, kas saka nav! Vai nu nemāk atrast, vai nav uztaisījuši update! Viss ir čikiniekā!!! Zināju, biju izdarījis, bet pašērošu ar!!! .... Veiksmi visiem.

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt