local-stats-pixel fb-conv-api

Stulbā mūsdienu pasaule?!58

1477 26
« 1  2  3 »
1477 26 58 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 58

0/2000

Ideāla paka lūzeriem, lohs būs tas, kurš nevarēs izdomāt attaisnojumu neveiksmēm

17 14 atbildēt

Jap, true viss. Bet nu izmaiņas sākas ar katru no mums. 'Klišeja, bet Be the change you want to see in the world'.

2 0 atbildēt
Es domāju , ka cilvēki nav tik stulbi - paskaidrojumus nevajag
2 0 atbildēt

Daudzas bildītes un citati, sekli, leti un salkani, skaļi vardi, bez seguma. 26 mani uzjautrina bet 23 ir ateistu prop.

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

true true emotionemotion

1 0 atbildēt

Tev ir taisnība, taču kādreiz tas beigsies un visi beidzot sapartīs kādos sūdos ir iekļuvuši

1 0 atbildēt

24. bilde ir patiesi laba!

1 0 atbildēt

1.bilde.  Tā arī notiek. emotion

1 0 atbildēt

taisnība

0 0 atbildēt
Paldies, kep, par atgādinājumu, ka kaut kas pašam jādara - nebūtu iedomājies emotion
0 0 atbildēt
14. Raksturo šo rakstu, māki viegli skatīties uz šīm, lai arī neko nepalīdzi.
2 2 atbildēt

Absurds. Man ir grūti paskaidrot, bet tas, kā mēs dzīvojam šobrīd, ir optimālais risinājums, vismaz kamēr nav ieviesta automatizācija.

7. Nav taisnība, jo lai nopelnītu šādu žaketi, ir jādomā ar galvu un jākaļ plāni, parasts Mahimas strādnieks to nevar atļauties, tātad tas kurš var- pietiekoši labi saprot kā nonākt līdz tam, ka tev ir žakete par 800 eur.

5. Tikai retajam ir smadzenes/līdekļi lai saprastu dzīves fiškas ar pašmācības ceļu. Skola nav ideāla, tomēr skolai nav uzdevums iemācīt tev dzīvot. Skolai uzdevums ir iedot vispārīgo ievirzi ko nozīmē fizika, ķīmija, matemātika, valoda, svešvalodas, sports. Un ar to ievirzi jau tālāk tu ej un attīsti specifiski ko tu vēlies. Vai šī ievirze ir superlaba - diez vai, un daudz kas pilnveidojams, bet tāpat, ir vajadzīgs kāds skolotājs, kurš tev iemāca pamatus. Tāpat kā sportā ir vajadzīgs treneris, kurš iemāca pamatus.

4.Tikai augstākā izglītība viena pati negarantē panākumus. Ir jāmēģina apdedzināties pāris reizes, lai būtu panākumi. Kuram ir sponsori, vai arī kurš atrodas vidē, kura palīdz ātrāk saprast ko darīt un ko mācīties - tas ātrāk iegūt panākumus. (Man ir augstākā izglītība, ja nu kas). Un secināju, ka arī lai ko tu darītu, tev ir tikai 2 iespējas- vai nu pārslodze, vai arī ka esi overqualified. Un lielākā daļa darbu ir rutīnas.  Bieži vien vajag(Vismaz Latvijā) pietiekoši stulbus cilvēkus, ka neiedziļinās problēmās, un neanalizē pārāk dziļi, vienkārši izpilda ko liek un kā liek- kā skolā.

Gribi iedziļināties- esi zinātnieks, pētnieks, programmētājs, uzņēmējs vai mediķis. Pārējais- itkā vajag domāt nedaudz, bet lielākoties rutīnas darbs.   Šobrīd esmu arī iesprūdis rutīnā- parastais darbs, ko daru,  liekas par vienkāršu,  bet lai atbilstu mūsdienu programmēšanas prasībām- vēl neesu pietiekami gudrs.

0 1 atbildēt