local-stats-pixel fb-conv-api

Stulbā mūsdienu pasaule?!58

1477 26
« 1  2  3 »
1477 26 58 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 58

0/2000
Jā. Skolā māca būt vienādiem, un vēlēšanās būt atšķirīgam maksā daudz(ne jau naudiņas)
31 1 atbildēt

4. Augstākā izglītība negarantē Tev panākumus.

Bet kas tad garantē? Augsts IQ? Pazīšanās? Gēni? Biezi vecāki? Nu nekas negarantē tos panākumus, ja nebūs iekšā pašam. Biezi vecāki var atvieglot procesu līdz tam, ka nonāksi rehabilitācijas klīnikā aiz pārmērīgas kokaīna šņaukšanas - īzī kam, īzī gou. Bet garantēt kaut ko cilvēkam, kurš negrib ne no dīvāna piecelties pēc diploma saņemšanas un negrib neko darīt - nu nav tādas lietas.

Starp, citu, Hārvardas vai citu prestižu skolu grāds pat ļoti atvieglo procesu un atver daudzas durvis, tikai tas ir dārgs. Un nav panaceja jebkuram slinkam pothedam.

26 1 atbildēt

Man ar riebjas mūsu jaunatne. Aizgāju reiz atzīmēt 1. septembri. Iedzērām... un viss, neko vairāk, jo vecenes tikai čatoja, kamēr pārējie dzina huiņu garlaicīgu. Žēl, tiešām žēl. Joprojām lasu grāmatas, joprojām neesmu feisbukā un tviterī. Joprojām neesmu šērojis kādu mēslu. Tikai nededziniet mani kā pagānu!

23 1 atbildēt

Ja cilvēki reāli aizdomātos no tādiem rakstiem un kko mainītu savās dzīvēs, tādu rakstu būtu arvien mazāk, bet tādi raksti tieši pretēji-palielinās.

Bet raksts ir labs. Cilvēki ir sazombēti un pat to nenojauš...

19 0 atbildēt

Nezinu kā jums, bet man šķiet, ka beigās tik un tā viss ir atkarīgs no vecākiem, no bērnu audzināšanas un vides, kurā bērns ir audzis. Nav jau visi tādi, ka tikai facebook sēž, un ir atkarīgi no tehnoloģijām,Ir vēl diezgan daudz cilvēku, kam visi tie soc. tīkli pie kājas. Es teiksim esmu tikai draugos un arī reti ieeju. Manuprāt, vislielākā problēma ir parādīta 21. bildē, kad tie bezsmadzeņu cilvēki sāk runāt, un nevar apstāties un uzskata, ka visu zina un māk.....tas Latvijā ir visur.

16 0 atbildēt

Stulbības, vienas vai citas, ir bijušas visos laikos. Kāpēc lai pēkšņi to nebūtu? 

13 0 atbildēt

Nu visu laiku grozās viens un tas pats. Bet neko padarīt. Kamēr būs internets, elektrība, ūdens, gāze, nafta, tikmēr viss turpināsies kā tagat.

13 1 atbildēt

 emotion Kādu vidi ap sevi izveidosim,tādā arī dzīvosim.

8 0 atbildēt

Manuprāt, katram attēlam bija cits zemteksts domāts (dažiem tikai likās precīzs). Bet tas laikam subjektīvi.

7 0 atbildēt
Labs papildinājums šajā pakā būtu talanti / lietas kuras dara tevi laimīgu, jo manuprāt negatīva šodienas tendence ir problēmu spilgta izcelšana, izpaliekot risinājumiem. Vairāk vai mazāk visi jūt tos trūkumus, ko autors savietojis (labs raksts by the way)
6 0 atbildēt

Jā.. Tā viņš ir, visas vērtības mainās. Ceru, ka šī degradēšanās kaut kad apstāsies un cilvēki pieķersies pie sava prāta spodrināšanas un reālās dzīves baudišānas.  emotion 

6 0 atbildēt

Super raksts! Vēl ja var! +++++++

7 1 atbildēt

13. Svarīgi domāt par zemāko pakāpienu (pamatu) , ja nu tas ieplaisā un grasās brukt ?

5 0 atbildēt

100% taisnība

5 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt
Šie raksti,man personīgi,jau ir apnikuši! Cilvēki tādi, cilvēki šitādi, bet paši, piemēram, šo foto autori,visticamāk vienīgi ir uztaisījuši šīs "karikatūras" un paši rīcību, lai mainītu pasaules uztveri, nekādu nepieņem! Plika raudāšana par to, ka viss un visi ir slikti, gluži tāpat kā mediji!
4 0 atbildēt

Patiesība!

Pilnīgi piekrītu tam, ka mūsdienās naudai ir liela nozīme, bet domāju, ka nauda nav pats svarīgākais.

4 0 atbildēt

Ideāla paka lūzeriem, lohs būs tas, kurš nevarēs izdomāt attaisnojumu neveiksmēm

17 14 atbildēt

Vel ir laiks, vēl nav par vēlu mainīt šo pasauli! 

3 0 atbildēt
Jāuztraucās ir par sev tuviem cilvēkiem, nevis par visu sabiedrību. Es neesmu necilvēks, bet svešu cilvēku nelaimēm, nāvēm, tiek pievēsta lielāka uzmanība nekā tuvinieku.
4 1 atbildēt