local-stats-pixel fb-conv-api

Studente pārdod nevainību internetā72

867 33

Nabadzīga Jaunzēlandes studente piedāvāja interneta izsolē savu nevainību. Studente saņēma vairāk kā 1200 piedāvājumus un izsoli apskatīja vairāk kā 30 000 cilvēki. Galu galā viņa savu nevainību pārdeva par 45 000 Jaunzēlandes dolāru [ja nemaldos, kaut kur 20 000 eiro]

Viņa rakstīja: „man nekad nav bijušas seksuālas .attiecības un es joprojām esmu jaunava. Es piedāvāju savu nevainību, cilvēkam kurš piedāvās visaugstāko cenu. Šis ir mans lēmums un es apzinos sekas un iespējamo risku. Esmu veselīga, ar sportisku augumu un izkoptu figūru.”

Diemžēl meitene atteicās sniegt jebkādas intervijas. [es jau nu gan viņas vietā, visas pasaules priekšā būtu sevi padarījis par "pērkamu gaļu"].

Starpcitu, bordeļi un prostitūcija Jaunzēlandē ir pilnībā legāla [ko tādu varētu arī attīstīt Latvijā + legalizēt marihuānu.. vismaz nevajadzētu celt pensijas vecumu un nodokļus]. Lai gan Marihuāna joprojām ir strīdīgs jautājums, jo Latvijas sabiedrība tam nav gatava, jo tipiskais Latvietis ir daudz maz pieradis būt noslēgts.. Tas viss novestu pie daudz maz labākas infrastruktūras, pie masīva tūristu pieplūduma un līdz ar to kultūršoka omītēm, kuras ieraugot melnus cilvēkus nomirs no sirdstriekas.. Kas tad sēdēs uz soliņa un jauniešus gānīs.. padomājuši esiet ko, a? Aizsapņojos..

Nesen arī kāda 20 gadīga Itāļu modele Raffella Fico, paziņoja, ka iespaidojoties no šīs meitenes plāno pārdot savu nevainību par 1KK [miljons] eiro.

Varbūt kāda bagāta modele vēlās arī iegādāties manu nevainību? Esmu nosacīti lēts.. 23 gadus jauns puisis.. Mana sugar-mama, lūdzu atsaucies..

867 33 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 72

0/2000

Ev es ari parodu savu nevainibu pa 200ls!!! davaj kurs girb??

137 6 atbildēt

Celkas atjaunošanas operacija maksā zem 1000. Keep going

106 2 atbildēt

Starpcitu, bordeļi un prostitūcija Jaunzēlandē ir pilnībā legāla [ko tādu varētu arī attīstīt Latvijā + legalizēt marihuānu.. vismaz nevajadzētu celt pensijas vecumu un nodokļus]. FAIL emotion

54 8 atbildēt

Tāāā....[apskatos maciņā] dodu 3 latus un 64 santīmus, vecu e-talonu, hmm puskrūzi tējas un nokostu sviestmaizi. kurš dos vairāk?

30 1 atbildēt

Nesaprotu apsēstību ar ''nevainībām''... nu un ka tu esi nevainīga?! Kāda nozīme vai nav bijis sekss vai ir bijis... tas laikam uztrauc kautkāds kompleksainus čaļus, kuri domā ka viņus salīdzinās ar citiem čaļiem... ķipa, ja es biju pirmais tad es būšu the best. Vai kā tur ir, apgaismojiet kāds mani.

22 3 atbildēt

Katrs dzīvo kā māk :)

17 2 atbildēt
oDe avatarsoDe

Un kur prikols ir maksaat pa celku?

14 0 atbildēt

galvenais vienmer atrodas dzeki kas to nopeerk.. bet ir arii musu dailjavas kas atdodas aarzemniekiem par 2 kokteiljiem sad true shit

10 0 atbildēt

[ko tādu varētu arī attīstīt Latvijā + legalizēt marihuānu.. vismaz nevajadzētu celt pensijas vecumu un nodokļus]

Nu jā, LV ekonomikai un mums būtu lielāks prieciņš ticies, bet padomā par ārzemniekiem, kuri tad atjoņos no malu malām un veiks visādas nepatīkamas izdarības emotion

8 0 atbildēt

 20 000 eiro. Lai viņa iet dirst. Atradīšu savu bābieti un ar viņu sanāks lētāk.

8 1 atbildēt

nu gan sacepushies wai zin, katram sava galja ka grib lai tirgojas, varbuut vinjai ta ir vieniiga ispeja , ka dabuut naudu kada radinieka operacijai

5 0 atbildēt

vis tur ir normāli, kapēc gan, lai viņa ja pati tā vēlas nevarētu tādā veidā nopelnīt naudu. A, ko itkā labāk darīt kaut kādu sūda darbu par kuru neko nesaņem, lai tikai kāds nepateiktu, ka viņa ir nezin kāds gaļas gabals! Te jau nav nekāda cilvēku verdzināšana utt, bet pašas izvēle! :p

4 1 atbildēt

Šeit mazāk runa par marihuānu kā tādu, bet vairāk ekonomiku..

3 1 atbildēt

+ par marihuānas legalizēšanu LV

5 4 atbildēt

reāli domājoša meitene, nu :D  

1 0 atbildēt

Es ar grib pārdot nevainību. Kāpēc večiem nesanāk ? ;D

1 0 atbildēt

jāatdzīst, ka sava daļa taisnības ir, bet problēma ir tajā ka tie normalie čaļi var iesēsties būrī par auga pīpēšanu, manā skatījuma tas pats kas ielikt cietumā cilvēku par neko.

jagaida paaudzes nomaiņa, protams vienmēr paliks tumsoņas kas turēsies pie saviem stereoipiem un kuriem fakti nozīmē tik pat daudz cik man vērot savus nagus augam.

0 0 atbildēt

Velns! Atkodi mani!

0 0 atbildēt

Njām, diezin kurš idiots nopirka viņas nevainību? :D

0 0 atbildēt

 

+ par mj legalizaciju

1 1 atbildēt