local-stats-pixel fb-conv-api

Sprādzienbīstams valis biedē iedzīvotājus no Kanādas pilsētas.7

Sveiki lielie un mazie spoki, lai jums jauks turpmākais vakars un nakts!

Iedzīvotāji no mazās piekrastes pilsētas Trout River austrumu Kanādā ir panikā. Visas panikas celonis ir milzu 25 metrus garš zilais valis,raksta Daily Mail. Vaļa liemenis ir tik piepūsts,ka rodās sajūta,ka tas tuulīt eksplodēs.Plus visam tam valis izdala pretīgu smaku.

95 7 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Pirms jūs te savus murgus rakstat pakustinat savas pelēkās šunas.  Valis ir miris, tādējādi ir izskalots no aukstā ūdens un siltā gaisa ietekmē ir sācies pūšanas process kurš izraisa gāzu veidošanos karkasā, izdalot smaku. Gāzēm krājoties karkas sak pūsties un gāzēm netiekot izvadītām no pūstošā vaļa, notiks audu plīšana, jeb tā sauktais sprādziens.  emotion 

18 0 atbildēt

Kādam nav liekas adatas?  emotion 

8 2 atbildēt

Un ko tad jūs zaļie aktīvisti iesakat darīt? Gaidīt, kad viņš pats ies pa gaisu vai arī tur sadalīsies krastā nez cik ilgā laikā?

Labāk ja sprāgst tad lai sprāgst kontrolēti nevis kad visādi ziņkārīgie salīduši tuvumā un dabū izbaudīt kāds valis izskatas no iekšpuses.

6 0 atbildēt

hahah valis mirst, hahaha varbūt uzspridzinam/aizdedzinam/apēdam?   emotion   emotion dažus cilvēkus pašus vajadzētu saspridzināt.

6 1 atbildēt

BUMBA

4 1 atbildēt

itkā jau 5 teikumi, bet tas tā

2 1 atbildēt

Tad nu bēda, sašauj to vali un miers.  emotion 

4 4 atbildēt