local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki.lv lietotāju diagramma14

51 6

Šis raksts būs neliels turpinājums manam iepriekšējam.

Tātad, šī diagramma nav profesionāli uztaisīta. Viņa ir izzīsta no pirksta, bet esmu drošs ka tā būs tikai ar +/- 5% novirzi.

60% pozitīvu lietotāju kuri liek rakstus, taisa, burās un dara visu, lai padarītu šo portālu interesantu un baudāmu.

20% negatīvu čaļu/meiteņu, kuri kritizē. Kritizē, bet dara to ar prasmi un patiešām objektīvu viedokli. Viņi ir ok, jo kritika ir tikai uz labu - tā uzlabo.

tad ir 15% cilvēku kuri lieto portālu, tikai, lai palasītu un paskatītos, kas notiekās. ļoti reti kko uzraksta un vērtē.

Un beigu beigās paliek tie 5% procenti (vai pat mazāk) kuriem nepatīk nekas. Viņi pamostās no rīta. viņiem trīc rokas un visi atgādinājumi džinkst, lai tik pāŗbaudītu, vai fftv ir ievietojis kādu rakstu. Lai tik viņu noheitotu. Lai tik uzrakstītu, kaut ko bezjēdzīgu un ieriebtu kādam.

Šie 5% ir ļoti ļoti ļoti līdzīgi filmas Human centipede varoņiem. Viņi ir iekšā viens otra pakaļās. Viņi ir tik dziļi, ka tikai pirmais redz dienas gaismu un jaunumus. Un nedod dievs, ja kaut kas notiks ar pirmo, pārējie trīcēs vēl vairāku un nezinās kur likties. Nezinās, ko heitot, nezinās ko uzrakstīt.

Kopsavilkumā: spoki.lv ir super portāls.

Riebjās, ka viss šeit sāk, un es atkārtošu - sāk griezties par un ap FunFaceTV.

Viņi ir super, bet lūdzu nepārvērtiet šo mājaslapu par fftv blogu kurā notiek apspriešana tikai par viņu darbiem.

51 6 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

''Riebjās, ka viss šeit sāk, un es atkārtošu - sāk griezties par un ap FunFaceTV.

Viņi ir super, bet lūdzu nepārvērtiet šo mājaslapu par fftv blogu kurā notiek apspriešana tikai par viņu darbiem.''

Tiesi to Tu šobrīd izdarīji, pamanījies pieminēt viņus rakstā, kuram bija jābūt balstītam uz statistikas datiem  emotion  

8 0 atbildēt

Sākšu ar to, ka ir jābūt kritikai, jo... varbūt kāda smadzeņu (atlikusī) šūna tomēr sapratīs, ka nav vērts likt bezjēdzīgu rakstu, tikai dēļ pāris plusiņiem. Krāns no tā lielāks nu noteikti nepaliks.

Par šo rakstu runājot... Atceros teicienu - "ir meli un statistika". Šeit ir pilnīgs subjektīvs viedoklis, kā Tev šķiet kāda ir situācija, bet vai tā tiešām ir un tie procenti nav pilnīgs kosmoss? Ir, protams. 

Uzšķirot iepriekš pievienoto rakstu no Tevis, secinu, ka esi tajā 5% kategorijā. "Nevaru iesākt rakstu ar "dārgie" vai "cienijamie", jo necienu un neciešu cilvēkus kas raud." Punkts punkts punkts.

3 0 atbildēt
Ir arī tādi,kā tu (nesaukšu jo ir par rupju),kas liek 18+rakstus ar šādām un tādām bildēm un gaida,kad jocīgi 50 gadīgi "buldogi" aiz ekrāniem skatās (nesaku,ka visi tādi ir kuriem ir 50 mazāk vai vairāk),bet tādi tomēr ir! Un tāds,kā tu gādā viņiem prieku ar saviem porno,kurus tu izroc no kautkādiem jocīgiem portāliem,piesārņo spokus un gribi,lai tādi ir vairāk! Tu esi maza persona spokos (nesaku,ka es esmu liela,bet es nelieku tik jēlus un neķītrus rakstus!
2 0 atbildēt
Vienu dienu es varu būt forša un atsaucīga, otrā - heitere. Īpaši tas netraucē.
1 0 atbildēt

Portālu apmeklē tūkstošiem lietotāju katru dienu, bet raksti tiek pievienoti desmiti, varbūt simti megakonkursu laikā (neesmu skaitījusi, bet aptuveni tā izskatās). Šaubos gan, ka tas sastāda 60% no lietotājiem.

0 0 atbildēt
Es neesmu nevienā
0 0 atbildēt

Nu kas par h*****, atkal kautkāds konkurss par rakstiem ir izlaists, ka tādu bezgaumīgus, tizlus rakstus visi liek, vai tiešām jaunatne tik tālu sagājusi dēlī jau ?  emotion 

0 0 atbildēt