local-stats-pixel fb-conv-api

Specializēta tehnika būtiski atvieglo lapu savākšanas darbus2

32 1

Pateicoties Latvijas klimatiskajām īpatnībām, mums ir unikāla iespēja baudīt četrus, visnotaļ krāšņus gadalaikus, kas pārsteidz ar brīnišķīgiem dabas skatiem un parādībām - sākot no zeltainām un sārtām lapām rudenī, beidzot ar piesnigušiem mežiem un ledū kaltiem ūdeņiem ziemā. Nenoliedzami, katrā no gadalaikiem Latvija ir citādāka un tas padara mūsu zemi īpaši skaistu un apbrīnojumu ikvienam tās apmeklētājam. Tomēr daba neaprobežojas tikai ar tās baudīšanu - skaistie ziedi, krāsainās lapas, koši zaļā zāle un citi nenovērtējamie dabas brīnumi prasa īpašu uzmanību un rūpes - tos ir jāsavāc, jāsakopj un jāseko līdzi tam, lai, piemēram, sabirušās rudens lapas nekļūtu par traucēkli brīdī, kad uzsnigusi bieza sniega kārta.

Tā kā šobrīd mums visiem vēl ir tā iespēja baudīt gleznaino rudeni, pievērsīsimies jautājumam par to, kā parūpēties par dabas sakopšanu tradicionālo darbu sezonā. Teritorijas apsaimniekošana šajā gadalaikā ir ļoti nozīmīga, jo neraugoties uz to, ka zelta lapkritis ir patiesi skaista dabas parādība, tas var sagādāt nopietnas rūpes apsaimniekotājiem. Nenoliedzami, lapu sagrābšana prasa laiku un spēkus, taču, kā zināms, tehnoloģijas ir attīstījušās un grābekļi, slotas tagad var palikt šķūņos. "IKU EDUARDS" piedāvā darīt šo lapu vākšanas darbu profesionāli ar TRILO lapu vākšanas tehniku.

"Rudens ir ne tikai ražas laiks, bet arīdzan teritorijas sakopošanas aktīvākais periods. Par laimi, tehnoloģijas ir attīstījušās tik tālu, ka lielākas teritorijas apsaimniekošana vairs nesagādā grūtībās un neprasa vairākas darba rokas. Mūsdienu tehnika, kas piemērota lapu savākšanai un pūšanai, ir milzīgs atbalsts gan privātpersonām, kuri vēlas sakopt savu teritoriju, gan pašvaldību darbiniekiem. Jaudīgā tehnika palīdz ne tikai ātrāk un ērtāk paveikt nepieciešamos sakopšanas darbus, bet arī rūpējas par cilvēku veselību. Nav noslēpums, ka drēgnais un vēsais rudens laiks var sagādāt nepatīkamas blakusparādībās, it īpaši, ja darbs ir ārpus telpām. Izmantojot tradicionālos teritorijas sakopšanas instrumentus, kas ir grābekļi un slotas, cilvēki var ne tikai saaukstēties ilgi pavadot laiku nepatīkamos apstākļos, bet arī iedzīvoties muguru un citās traumās, kaut vai nejauši savainoties ar lapās paslēpušos stikla gabalu vai jebkādu citu asu priekšmetu. Izvēloties specializētu lapu savākšanas tehniku, mēs pasargājam ne tikai savu un darbinieku veselību, bet arī ietaupām laiku un parūpējamies par darba efektivitāti," norāda "IKU EDUARDS" tirdzniecības vadītājs Aldis Limanskis.

Šeit jāatzīmē, ka ne vienmēr lapas uzreiz ir jāsavāc - būtiskāk ir paspēt notīrīt ietvi vai veloceliņu no lapām pašā rīta agrumā, lai daudz patīkamāka un ērtāka būtu līdzcilvēku pārvietošanās - kājas neslīd, ceļš ir tīrs un drošs. Ar TRILO tās vienkārši nopūšam nost no ietves vai veloceliņa. TRILO lapu vākšanas tehnika ir ērta lietošanai, ne tikai tāpēc, ka darbs ar to sokas nesalīdzināmi ātrāk un lētāk, bet arī tāpēc, ka tā kalpo daudz ilgāk kā tradicionālie lapu savākšanas instrumenti.

"IKU EDUARDS" un TRILO lapu savākšanai piedāvā arī dažādu veidu sūcējus - sasūkt tās automašīnas vai traktora piekabes kravaskastē, vai izmantot kādu no vakuumpiekabēm. Piemēram, TRILO S3 ar kubikmetru ietilpības piekabi ar jaudīgu turbīnu un 1,5 m platu slotu palīdzēs lapas savākt arī grūtāk pieejamās vietās - žogmalēs, zem krūmiem, apstādījumu dobēs, vai uzsūkt lapas no kaudzes - piekabe ir aprīkota ar sūkšanas trubu ar rokturi - pārslēdzam plūsmu no slotas uz trubu un savācam piekabē arī šīs lapas.

Lai arī nereti šķiet, ka piedāvātās tehnikas ar neko īpaši neatšķiras, patiesībā to izvēlei ir jāpievērš rūpīga uzmanība. Kā norāda uzņēmumā, lai atvieglotu teritorijas apsaimniekošanas darbus, lapu putēji ir pielāgoti katra cilvēka vēlmēm un vajadzībām, savukārt, ja īstās tehnikas izvēle nav tik viegla, kā sākotnēji šķiet, uzņēmuma darbinieki vienmēr ir gatavi sniegt profesionālas konsultācijas par produktiem, to iespējām un atbilstību katra individuālām vajadzībām. Tāpat iespējama pēcpārdošanas apkalpošana un rezerves daļu iegāde.

32 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.laukkopis.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Es labāk ar grābekli... trenē plaukstas satvērienu emotion

4 0 atbildēt