local-stats-pixel fb-conv-api

Šokējošs stāsts par meiteni, kura ir dzīvā mūmija!11

95 1

Šis stāsts būs par kādu sievieti, kuru daudzi sauc par dzīvo mūmiju. Viņa cīnās par savu dzīvību un tai pašā laikā ir labs piemērs cik ir jābūt stipram garīgi un morāli. Bērnībā viņu apsaukāja, par meitenes specifisko izskatu, taču viņa to izsturēja un nesalauzās.

95 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Blag nu kas tie par apbalvojumiem neglītākais cilvēks, suns, kaķis utt >emotion
30 0 atbildēt

Kurš var teikt, ka viņa ir neglītākā sieviete pasaulē? Kurš ir redzējis pilnīgi visas pasaules sievietes, lai par to spriestu..?   emotion 

21 0 atbildēt
Lai kāds cilvēks būtu ārēji, iekšēji var būt ļoti skaists. Visas pārtikas, zāļu un pat ūdens kvalitātes dēļ viss ir mainījies, parādās jaunas slimības un ikvienam no mums nākotnē var gadīties šādas problēmas bērniem.
11 0 atbildēt

 emotion Bēdīgi.

11 0 atbildēt

Esmu dzirdējis tās meitenes TED runas. Pilnīgi normāla balss, žesti, uzvedība, arī humora izjūta. Teicami, ka skolā viņai bija draugi, kas viņu aizstāvēja, jo huligānisms skolās ir milzīga problēma. Par neglītāko viņu kāds jūtūbē nosauca, kas arī viņu pamudināja pierādīt sev, ka būs normāla dzīve. Un pat pašas sarakstīta grāmata.

https://www.youtube.com/watch?v=_d9wrDwztw0

11 0 atbildēt

Kāpēc viņa tā izskatās - jo slimības dēļ viņas organisms neuzkrāj taukus, viņas ķermenī ir gandrīz 0% tauku

Viņa ir dzimusi 1989. gadā, tātad viņai ir 28 gadi, paskaties, kad publicēta informācija tavos avotos.

10 0 atbildēt

Jau labu laiku sekoju viņai youtube un varu teikt, ka viņa ir fenomenāla. Draugu viņai ir, motivācija turpināt cīnīties arī un ja nemaldos, arī puisis viņai ir. Viss chill ar viņu. 

1 0 atbildēt

Nav jārokās pat tik senos laikos viņa jau 1976 gadā jau būtu klājies ļoti slikti. Tas viss kas mums ir sasniegts mežonīgos tempos ~ aptuveni 15 gadu laikā. Tagad tikai ar smagu invalīditāti,  cilvēki ar lielu lieko svaru un geji/lezbietes /feministes domā, ka viņiem ir vieta sabiedrībā, bet īstenībā nav gan vietas. Būtībā cilvēki ar šim tehnoloģijām ir tā notrulinājušies, ka pat sīkie pirmajās klasēs man nav jāzin cik ir 1+1, jo man ir kalkulators. Visas mūsdienu tehnaloģijas dzīvi ir atvieglojušas tā ka būtu jābrīnas, ja kāds nespētu izdzīvot.  

0 1 atbildēt

Izrādās viņai ir vēl savs youtube kanāls..

0 1 atbildēt

Uz viņas pat normāli nevar paskatīties nešausminoties. Kā arī diez vai patīkami dzīvoties pa slimnīcām mocoties. Senos laikos viņa neizdzīvotu ...

0 3 atbildēt

Šādu bērnu jau piedzimstot vajadzēja likvidēt, to nevar nosaukt par dzīvi. 

2 7 atbildēt