local-stats-pixel fb-conv-api

Šokējošs sludinājums Zemgales ziņās!9

168 0

Latvijā laikam tiešām pienākuši grūti laiki, ja Zemgales ziņās, kas ir reģionālais Zemgales novada laikraksts sieviete ir ievietojusi sludinājumu, kur min, ka ir gatava izīrēt savu 7 mēnešus veco meitiņu, jo pati dodas strādāt uz ārzemēm.

Sieviete sludinājumā ir ievietojusi sekojošu tekstu: "„Labdien. Esmu nonakuse shada situacijaa kad man jaabrauc uz Holandi bet savu meitinju lidzi nevaru njemt. Diemzeel ari visi radinji ir vai mirushi vai arzemes un nevar palidzet. Es veletos atdot lietosana savu 7 meneshus veco meitinju kadam jaukam paarim. Kad es nokartoshu visu ar naudaam un pate vareeshu vinju uztureet tad es gribeeshu vinju atpakalj. Pashi saprotiet ka sociem es neko nevaru taa atstat citaadi atnjems pavisam. Meitinja ir klusa dziivesprrieciiga. Sauc vinju Irina. Jums patiks. Paliidziet, esmu gatava izskatiit visus variantus. Ludzu suutiet aprakstu par sevi un gjimenes foto uz alina.galkina1988@inbox.lv,” raksta Alina

168 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Ar šādu sludinājumu, kas beigās izrādās tikai joks, noteikti atradīs kādu normālu vīrieti... Šādi sludinājumi nav joka lieta! Ar ko tādu nedrīkst jokot. emotion

15 0 atbildēt

Šausmīgi, ka tik grūti mātei iet, bet labāk varbūt tiešām astāt citiem cilvēkiem, nekā badā turēt savu bērnu.

14 1 atbildēt
Šito lasīju FB un jau šausmās saķēru galvu. Kāpēc neviens/a nedomāja tad, kad bērnu radīja? Vai tiešām viņu uzskata par lietu, kuru var pabīdīt malā un pēc laika atkal paņemt?
11 0 atbildēt

HVZ, neko jau nevar pateikt no viena sludinājuma-nosodīt jau viegli......

7 0 atbildēt

Bet ko darīt situācijā kad nav vecāku vai vecvecāku kam atstāt bērnu? Braukt uz svešu valsti lielajā nezināmajā vai vilkt izdzīvošanu te? Padomājiet par to! Neviena auklīte neņems bēnu pieskatīt uz 24/7.

5 0 atbildēt

Tikko Bez tabu rādījā. Es ierēcu, bet tas ir šausmīgi.

3 0 atbildēt
Paldies, būšu pastulba māte. emotion Katra normāla māte, gaidot un plānojot bērniņu izdomā visus iespējamos variantus kā parūpēties par bērnu. Nevis piedzemdēt un atdot svešiem cilvēkiem.
3 0 atbildēt