local-stats-pixel fb-conv-api

Sliktākais randiņš pasaules vēsturē.28

493 13

Labi.... Man vienalga, ja jūs man neticēsiet... Tā ir patiesība. Šī ir visbriesmīgākā lieta, kas ar mani jebkad notikusi... Vienkārši nežēlīga nakts. Un es dalos šajā ar jums, lai nevienam citam tas nebūtu jāpiedzīvo, it īpaši jau tāpēc, ka to visu varēja viegli novērst.

DISCLAIMER : Tas nenotika ar mani. Es šo stāstu tikai iztulkoju.

Anyways... Pirms kāda laika biju dabūjis smukas ķīnietes numuru, tomēr man bija bail viņai zvanīt. Lai gan bija pagājusi jau vairāk kā nedēļa un man bija piegriezies studēt priekš eksāmeniem, izlēmu, ka ja nepiezvanīšu tagad, tad man nāksies gaidīt līdz eksāmenu beigām, lai viņu satiktu (kas būtu daudz par ilgu). Tāpēc es sadūšojos un to izdarīju.

Piezvanīju un pajautāju vai nevēlas atpūsties no studēšanas un aiziet iedzert tasi kafijas. Viņa piekrita un mēs satikāmies kādā kafejnīcā, netālu no skolas. Kopumā, mūsu tikšanās ritēja diezgan veiksmīgi. Labi parunājāmies. Tad, viņa izdomāja mani uzaicināt pie sevis : "klau, mana istabasbiedrene šovakar gatavos ķīniešu ēdienu, jo ciemosies viņas draugs. Viņa vienmēr uztaisa par daudz... Vai gribi arī atnākt nogaršot?"

Šinī brīdī, man tiešām vajadzēja uz tualeti, lai nokārtotu "lielās" darīšanas, bet kā gan es šim piedāvājumam varēju atteikt? Likās, ka es viņai patīku un šī bija laba iespēja mums iepazīties tuvāk. Izlēmu mēģināt noturēt savu sprunguli iekšā pēc iespējas ilgāk (es nekakāju publiskās tualetēs) un pieņēmu viņas uzaicinājumu.

Tātad, mēs aizgājām pie viņas, paēdām (ēdiens bija ļoti garšīgs, starp citu) un bļin..... man tiešām vajadzēja kakāt. Turklāt, man vajadzēja arī čurāt (jau kopš kafijas centos noturēties, jo man līdzi nebija manas čuru pudeles... Jā, es čurāju pudelē, ja esmu izgājis no mājas).

Nevēlējos izmantot viņas tualeti, lai nepiesmirdinātu visu... Bet tas kļuva tik neciešami, ka man neatlika cita izeja.... Es varēju jau sajust kā brūnais lācis klauvē pie mana dibena durvīm. Vēl viena lieta, kas šo visu itin nemaz nepadarīja vieglāku - man bija erekcija (nav ne jausmas no kurienes tā uzrādās... taču tā tas bija). Es aizskrēju uz tualeti... un ar šo sākās pats sliktākais vakars manā mūžā.

493 13 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

emotion vajag brīdināt, ja tekstā ir asa  sižeta kluča nolikšana. 

23 0 atbildēt

Vecit, tev nu gan neveicas emotion Pirmo reiizi dzirdu ka tu chura pudele, vispar pirmo reizi dzirdu ka kads chura pudele ;Demotionemotion

17 1 atbildēt

Stāsts no dzīves :

Čoms mēģināja pačurāt pudēlē, autobusā, kurš tik tiešām bija vnk pilns. Sēdēja loga pusē, protams, piesedzu viņu, bet ar asarām acīs ( neticēju, ka viņš to darīs) emotion Nestea 0.5 pudele izrādījās par īsu...sekojošais bija jau kā no komēdijas. Mēģināja apraut, jo gals jau peldās- nesanācā. Vilka ārā- nočurāja priekšā esošo krēslu un sevi, panikā palaida vaļā pudeli, kas aizripoja līdz auto šoferim, pielaistot visu autobusu no priekšpēdējās rindas!

Nezinu kādā sakarā, bet neviens NEKO neteica, lai gan neievērot kko tādu man liekas neiespējami emotion

14 0 atbildēt

Skatos, ka pēdējā laikā kaku stāsti kļuvuši populāri. Visi diezgan nereāli. emotion

11 0 atbildēt
Pēdejā laikā lasot stāstus liekas, ka pirms randiņa ir jaaiziet uz lielajām darīšanām, savādak tas visu sabojā. emotion Bet ideja to visu darīt vannā - man trūkst vārdu. emotion
6 0 atbildēt
Tāpēc nevajag būt tik izsmalcinātam un nečurāt publiskajās tualetēs. Galu galā viņš ir puisis un, lai pačurātu, nevajag pat tam podam pieskarties, kaut gan lielākā daļa publisko tualetešu ir pietiekami tīras, lai uz tām varētu arī sēdēt.
4 0 atbildēt

kkā nereāli,ja grib dirst ar stāvošu,viņu tpt var ielocīt podā ja nav metru garš emotion + nemaz nevar padirst nepamīžot. Nu pasaulē visādi gadās, un vienam no miljardiem varbūt arī šādi,bet grūti noticēt emotion

3 0 atbildēt

Hmm, ja jau ir čuru pudele... kaku maisiņa nav? Atdzīsties! Zinu, ka tāds ir! emotion

2 0 atbildēt
Bērni, vienmēr ņemat līdzi čurpudeli.
1 0 atbildēt

Beidz kopēt. Šis jau ir bijis un dzirdēts. 

5 4 atbildēt

Pilnīgs bullšits.

1 0 atbildēt

acerieties bērni,curpudele var izglāpt jūsu dzīvi!emotion

3 2 atbildēt

Izklausās pēc kkādām piecklasnieku fantāzijām...

1 0 atbildēt

Es tā noņirdzos. No vienas puses smieklīgi, bet no otras žēl tā veča.  emotion

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt
Kā kaut ko tik tupu var vispār izdomāt?
1 1 atbildēt

Smējos tikai tad, kad tiku ārā no tās elles emotion

0 0 atbildēt
Var labi ierēkt + no manīm
0 0 atbildēt

Shitas riktiigi labs emotion ! Taa noreecos emotion

0 0 atbildēt