local-stats-pixel fb-conv-api

Skarbā patiesība, kas slēpjas aiz vardarbības mīlnieku vidū9

93 3

Mēs regulāri varam lasīt ziņas par to, ka kāda sieviete ir nogādāta slimnīcā, jo viņas partneris ir pacēlis roku un fiziski aizskāris viņu. Tikpat regulāri ir arī ziņas, ka viena un tā pati sieviete tiek nogādāta slimnīcā tā paša iemesla dēļ. Jā, mēs vienmēr sevi pieķeram pie domas, kāpēc tā sieviete nepamet to vīrieti? Kāpēc viņa turpina dzīvot Ellē? Atbilde ir vienkārša: Mīlestība ir akla un sievietēm ir tendence būt ļoti naivām un cerēt, ka tā noteikti būs pēdējā reize!

93 3 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Ne velti krieviem ir teiciens - bjot značit ļubit. Pašaām jau interesē tikai sliktie puikas un tad brīnās...

15 1 atbildēt

Tiešām tik grūti pateikt - Uz redzēšanos , atā , un gluži vienkārši aiziet prom ? Kur problēma ? emotion 

15 1 atbildēt

Nerunājot par tā sauktajiem ''vīriešiem'' , normālai sievietei nevajadzētu pieļaut ko tādu vispār, un ja arī sanāk, tad pie pirmās reizes mukt, cik ātri iespējams. Tādi cilvēki nemainās.

9 1 atbildēt

Nu ja čalis ir pacēlis roku pret sievieti, tad domājat, ka viņam pēc tam ir grūti aizbraukt ciemos un to pašu izdarīt sievietes jaunajā miteklī?

Šeit problēma ir likumdošanas caurumos un policijas bezspēcībā. policija neko nedara ja nav iesnieguma, bet sieviete neraksta iesniegumu, jo tas papīra gabals nepasargā viņu no izrēķināšanās, kas neizbēgami sekos pēc tam, kad policija uz iesnieguma pamata sāks bakstīt varmāku. Atklāti sakot varmāka saprot tikai varmācību, tur varbūt ir jēga uzmaksāt kādam ne tik legālam kantorim, lai iestutē zēnam smadzenes vietā, nu tā nopietnāk.

6 1 atbildēt
Es 100% esmu no tām, kuras neļauj sev darīt pāri! Bija viens gadījums, bet tas bija pirmais un pēdējais, lai gan šķiroties bija ko zaudēt, bet man, mana veselība un nervi ir svarīgāki, un es nekad nesapratīšu tās sievietes, kuras ko tātu pieļauj pret sevi!
5 1 atbildēt

Neesmu sieviešu eksperts, bet šo to esmu iemācījies dzīvē! Piemēram, lai tiktu vaļā no meitenes, kura cenšas iepatikties, bet neliekas pievilcīga, jāsāk pievērst pastiprināti uzmanība, jādāvā ziedi, uzmanīgi jāklausās, ko runā, jāuzmin visas vēlmes, un jāsīc apkārt kā bitītei. Interese pazūd 100% gadījumā pāris nedēļu laikā, vīrietis tiek ierindots nekaitīga drauga statusā. Sievietes lielākais ienaidnieks ir ideāls vīrietis, jo ideālam nav trūkumu, tātad, nav kur pieķerties un manipulēt, turklāt ideāls ir pašpietiekams, no sievietes neko neprasa, bet pats jebkurā brīdī var aiziet. Sievietēm nepatīk arī mentāli un fiziski agresori, bet viņas instinktīvi grib tos, kuri prot iedvest bailes, kas sievietes izpratnē ir cieņa, kuriem ir vājības, kurus var manipulēt un izprovocēt uz agresiju, un kuri apmierina nepieciešamās emocionālās vajadzības. Tā ir daba, nekā personīga!

5 2 atbildēt

old

1 0 atbildēt

Fake

1 2 atbildēt