local-stats-pixel fb-conv-api

Skaista, bet vai gudra'?!57

584 41

Kāda jauna un talantīga vien 15gadus veca meitene vārdā Olīvija diemžēl nespēja sadzīvot ar sekām kuras radīja šķiršanās no drauga.... emotion ...

584 41 57 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 57

0/2000

Kārtējais dzeltenais papīrs emotion

34 2 atbildēt

Dievs piedod viņiem , jo tie nezina ko dara..gudra vai nee , neviens mēs nezinam kādas bija viņas iekšējās sajūtas tajā brīdī un vispār kam viņa mentāli gāja cauri..taka nevaig te lieki vāvuļot..dusi mierā meitēn.

24 4 atbildēt
vai nav divaini, ka mirst tikai apdavinatie un jaukie pusaudzi?
12 1 atbildēt

"Vecāki joprojām nespēj saprast, kā draugs spēja tā rīkoties pasakot ,ka attiecības ir beigušās un tādējādi salauza Olīvija sirdi. " Pag, pag.. tagad viņš ir vainīgs? Labāk ir to pateikt, nevis iekšēji ienīst cilveku, jo velāk to atklājot, ir daudz sāpīgāk. Un nu c'mon.. 15 gadi.. tak visa dzīve priekšā, lai iemīlētos kādā citā nevis pirmajā simpātijā. 

Ehh.. 15 gados mīlestības problēmas un pašnāvības.. cik labi, ka manos 15 gados, kas pat nebija īpaši sen, bija pokemonu fiškas un "Toms un Džerijs" pa TV.

8 0 atbildēt

Ja pēdējā bilde ir bēru bilde, tad liekas  ka ģimene ir sapulcējusies uz kādu laimīgu tusiņu, nevis bērēm. emotion

10 3 atbildēt

meitene izdara pašnāvību, bet autors nosaukumā netieši norāda "skaista, bet stulba"... incanti, ja tā būtu tava māsa vai paziņa, tev patiktu ko tādu par viņu lasīt?

raksts sūds, autors pamuļķis

11 4 atbildēt

Beidziet likt tos debīlos rakstus,kur kāds cilvēks,kautkādā pasaules malā ir nomiris! Es dzīvoju subatē,mazākajā pilsētā latvijā,kur mēnesī parasti mirst viens cilvēks. Es tak varētu arī daudz rakstus taisīt,pierakstot tikai klāt-viņa bija skaista un gudra,un arī jauna,savos 80gados nomira no skoliozes.Raksts sūds,autors idiots.

9 2 atbildēt

Nesaprotu vienu, kapēc pie****ies pie caļa, ne jau vinsh viņmai ciplu kaklā lika, ja jau meitene nebija tik gudra, tad problēma ir varbūt ģimenē. Ja tagad katra meitene liks cilpu kaklā pēc šķiršanās tak te uz pasaules paliks krāniņu valdība. Un vēl pie tam 15 gadi, tādos gados mātes piens vēl uz lūpām lai par attiecībām domātu.

6 0 atbildēt
X avatarsX

Butu labāk kurijusi legājo.

7 3 atbildēt

Izskatās, ka līdz muļķīgai rīcībai viņu noveda sadzīves stresi un kašķis ar draugu. Detaļas te http://www.dailymail.co.uk/news/article-2601532/Olivia-Glennie-hanged-live-pressures-Facebook-social-media.html

Ko lai saka - glīta bija, taču gudra tomēr nē. Būtu gudra, joprojām dzīvotu. Par to žetons viņas vecākiem par atļauju padalīties ar orgāniem - vismaz kaut kāds labums sabiedrībai.

4 1 atbildēt

Hu*ņa pēdējā, tikai vāji cilvēki nonāk līdz kam tādam, un tie, kas ko tādu ir nolēmuši darīt - lai dara. Pasaulei būs vieglāk, varbūt izklausos ļauns, bet tāds ir mans uzskats.

4 2 atbildēt

Pat žēl nav,tieši otrādi-prieks.Mazāk idiotu uz pasaules.Kādi vēl tur pārdzīvojumi 15 gados?Viņai pokemoni jāskatās bija nejau uz randiņiem jāskraida,tik tikko pubertāte iestājusies...Dabiskā atlase.

1 0 atbildēt

nu b*t kas par huiņu ??? tā i jāsaka... 15 gados attiecības dēļ kurām ir jāiet pakārties pffff es nevaru no smiekliem tūlīt pārsprāgšu.

un ja jau pakārās, tad lai jau karas, tas cilvēks vienkārši ir garā vājš un raksturs arī ir nekāds. mani pašu pameta meitene pirms nepilna gada un kas no tā ja es pakārtos??? man vieglāk, manai mammai vai tētim vai arī tai meitenei būs vieglāk??? Nolāpīts NĒ.

Trešajā vai ceturtajā diena manas māsīcas vīrs izstāstīja man gudru padomu '' neņem pierē to slampu, tu uz mutes esi tīri simpātisks dabūsi vēl kādu 100 punkti, bet kas attiecas uz to meitēnu dzīvo dzīvi tā lai viņa nožēlo ka tevi pameta''

Un iedomājaties tiku normālā firmā ar normālu algu parādījusies ir cita meitene un redz viņa man draugos raksta aicina uz randiņu salabot vecās attiecības muahahaha nožēlo to ka tu mani pameti nožēlo.

1 0 atbildēt

to sauc par "dabisko izlasi"

3 2 atbildēt

Olīvija bija pakārusies kokā. Meitenei protams tika uzsākta elpināšana un viņa tik nogādāta vietējā slimnīcā. emotion

0 0 atbildēt

virve pakaaraas aiz meitenes , nevis meitene 

0 0 atbildēt

Virsraksts un titulbilde visu izskaidroja, paldies par informāciju un ēd plusu emotion +

0 0 atbildēt

Virsrakstu vajadzētu nomainīt uz "Bija skaista, bet vai bija gudra?", savādāk mēs te apspriežam kaut ko Nekrofīlijas līmenī... emotion

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

ja patiesi miil tad shkirshanaas ir tragedija, ja nu taa taa... tad nu bik ir pardzivojumi, bet parejoshi. dzhekam jau ar vajadzeja zinaat kaada ir meitene un atrast pareizo celu lai shkirtos, to var izdarit dazhadi, mazak sapigak utt.

0 0 atbildēt