local-stats-pixel fb-conv-api

Sitiena dēļ zaudēja bērniņu!70

1210 5

Uz pasaules ir visādi cilvēki taču cik tālu ir jāaiziet, lai savai draudzenei kura ir stāvoklī, iesistu pa vēderu... Sekas nebūt nebija pozitīvas.. emotion

1210 5 70 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 70

0/2000

Ļoti žēl par viņu.

/Dzēsu iepriekšējo komentāru, jo nu jau ir pagājis gads un jūtos kaut kā neerti rakstot par to./

112 1 atbildēt

Nesaprotu kā šis zēns ar pedo ūsam vispār tika pie tādas meitenes emotion

50 1 atbildēt

Žēl meitenes! 

47 0 atbildēt

Pats gan jau domā, ka tajā brīdī rīkojās kā īsts vīrs..

44 0 atbildēt

tos, kuri cietumā nonāk par pāri darījumiem bērniem, tur ļoti "mīl". čalim paveiksies, ja pēc tām 16 nedēļām iznāks dzīvs laukā. sitīs un priekšā ņems viņu tur pēc pilnas programmas.

23 0 atbildēt
Skaista meitene,bet puisis gan lohs.kastrēt,pakārt,atdzīvināt,noslīcināt,atdzīvināt un tad nošaut ar kautvai tanku
21 0 atbildēt

Ak nē

9 0 atbildēt

"un tajā momentā viņš iesita ar "kulaku" DŪRI tautieti, dūri!

9 2 atbildēt

Tas čalis ir īsts mīkstais, sist sievietei jau ir zemiski , nemaz jau nerunāsim par to, ka viņa sitiena ar kulaku pa vēderu dēļ viņa palika bez abu kopējā gaidāmā bērna. Pēc bildēm var jau redzēt, ka garīgi nestabils ir tas puišelis, jo manās acīs viņš ir puišelis , kas vēl no savām biksēm izaudzis nav un man žēl meitenes , ka viņa bija tik dumja , ka sāka satikties ar šādu mēslu!

7 0 atbildēt

Diemžēl tādi kretīņi eksistē.

7 0 atbildēt
Skumji ir tas kad ciets nevainīgs bērns , lai kāds daunis būtu tas čalis un lai kāda caca būtu tā meitene , beigās dzīvību zaudēja mazulītis ... Es tās meitenes tēva vietā ar to sodu nesamierinatos ...
5 0 atbildēt

Kaa tik seksigai beibei var iesist? Man roka neceltos. 

5 1 atbildēt

16 nedēļas ir ilgs laiks?!

3 0 atbildēt
Pasaule ir nolemtu žurku midzenis
2 0 atbildēt

16 nedēļas?

Vai tad nedzimuša bērniņa nogalināšana nekaitās slepkavība?

2 0 atbildēt

Agrāk man kaimiņos dzīvoja jauns pāris ar mazuli.Saucieni pēc palīdzības,ātrā palīdzība,policija-tas viss bija kļuvis par ikdienu.Likās-nabaga sieviete.Dzīvo ar kretīnu/dzērāju,kurš bez problēmām var meiteni pagrūst pa trepēm ar bērnu rokās,paceļ roku pret sievieti un vēl jūtas kā varonis.Visi kaimiņi vēroja kā tā meitene taisnojās policijas priekšā un darīja visu,lai nebrauktu prom.Un tad vienā reizē dzirdēju meiteni strīdoties ar māti kāpņutelpā.Ko teica viņas māte?Tev vienmēr ir iespēja savākt mantas,paņemt bērnu un iet prom.Tu zini uz ko paraksties dzīvojot ar viņu,bet prom neej.Ja vēlies turpināt ar viņu dzīvot,tad iemācies viņu neprovocēt.

Protams,žēl,ka meitene pazaudēja bērniņu un šajā gadījumā viņa ir upuris,taču varbūt der aizdomāties vai viņa pati pie tā nebija vainīga?

1 0 atbildēt

hmm, ko lai saka, mūsdienu pusaudžu realitāte ar visām savām attiecībām un gultas darbiem. protams, ka bērnu negrib, ja to zināja, tad nevjadzēja līst gultā. kurš gan grib bērnu viņa vecumā, ja zināja ar ko saejas, tad nav ko želoties par sekām, tāpat būtu vientuļā māmiņa. meiteņu naivums ir vnk smieklīgs, tam tak sejā ir rakstīts, kas par cilvēku. hmm varbūt tāpēc Dievs radīja sexu tikai laulībā, kur abi ir atbildīgi par bērniem un attiecībām, lai zinātu, ka cilvēks kurš spēj gaidīt ir īstais, un tie, kas tik grib pajādelēties ir priekš naivām muļķēm.

1 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

Skumji!

1 0 atbildēt

Vot duraks. Nav, ko citu teikt.

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »