local-stats-pixel fb-conv-api

Šis vientuļais vīrs dzīvo ar 30+ draudzenēm, viņa stāsts Tevi nedaudz šokēs18

401 0

Jā, Tu izlasīji pareizi. Šī vīrieša mājā dzīvo vairāk nekā 30 seksa leļļu! Un viņi visi sadzīvo kopā lieliski, neviens nesūdzas, jo nav jau kam sūdzēties, nu tikai viņš, jo viņam ir vienīgajam spēja runāt, bet tas tā.

Visas seksa lelles, kas atrodas viņa mājā, ir viņa draudzenes. Viņš visas mīl vienlīdz stipri un ar katru izvēlas pavadīt laiku citādāk.

Ideja par to, ka seksa lelle aizvieto reālu draudzeni, ir nedaudz dīvaina un sabiedrībai nepieņemama, tomēr šim vīrietim par to ir galīgi pie vienas vietas. Viņš uzskata, ka labāk savu dzīvi pavadīt šādi, nevis nomirt kā vientuļam vīram.

401 0 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Šeit ir arī redzams kas pozitīvs, viņam ir 30+ lelles, un nav draudzenes, bet viņam ir porshe un mocis, bet kas tev ir- tev ir 1 draudzene un labākā gadījumā opelis.

48 0 atbildēt

Visās bildēs nav viens un tas pats vecis! Kaut kas te neštimmē...

22 0 atbildēt

Vismaz viņam ir kāds draugs, un viņš nemaz nav vientuļš, ja viņam ir tik daudz draudzenes. Kaut es varētu būt viņa vietā, vismaz mani kāds mīlētu 

 emotion 

18 0 atbildēt
Man liekas, ka viņš ir ne tikai vientuļš, bet arī mazliet paslims. emotion
14 1 atbildēt

Nupat ienča galvā doma--taisīt biznesu ar mūsu politiķu lellēm Iedomājos kāds būtu noiets.. Nu to pašu rinkvicu  ..visi tik ņemtu un viņu drāztu vai arī Āboltiiņas lelli...vai ar ,iedomājos ,kāds iegādājeis kučisnka lelli ,nolicis parkā pār soliņa malu ,novilcis bikses un drāž.Tauta būtu sajūsmā

9 0 atbildēt
One big fucking happy family emotion
7 0 atbildēt

Saožu apmānu, kāpēc katrā bildē ir cits vīrietis? emotion  emotion 

6 1 atbildēt

No vienas puses-slimi...no citas-tās vismaz nerunā pretī un nečakarē ''gleznu''...un vienmēr apmierinātas.. emotion 

5 0 atbildēt

Var jau saprast, ko viņš ar tām lellēm dara  emotion 

1 0 atbildēt

Kādā ziņā sniedz laimi? Seks ar lelli ir lētāks. Un kamēr ir porshe ar ko palielīties draugiem ir laime. Ar sievieti ir tikai tukšāks maks, jo jāpērk kažoki un vēl puķes utt. , bet šādai ''draudzenei'' nevajag nedz tavas puķes, nedz kažoki un ja tev nāk draugi ciemos tu viņu vari iestumt skapī un viņa būs mierīga...un viņa tev neko neteiks, ja būsi paņēmis vēl 1 vai vēl 5 šādas ''draudzenes''. Saskatu tikai plusus, un neredzu ka šis vīrs būtu nelaimīgs ar savu moci un porshe un viņam neviena neteiks ''šodien nē man sāp galva'' bet viņam vismaz ir katru dienu cita. Un arī ēst neprasa, pats var apēst visu popkornu vai cepumus. 

Labi došos izlaist savu sievu kas jau tur 3h bļauj skapī. 

2 1 atbildēt

Kā ta nesāpēs, caurums jau būs lielāks  emotion  es jau tā nopietni pajokoju, nevajag jau aiziet uzreiz līdz gejiskām lietām, un es nezinu vai gejiem patīk vodkas un ķiploku grauzdiņu smarža, varbūt tu varētu pateikt? Un turklāt no lelles nedabūsi sts un arī viņa neaizies no tevis.... ja vien nebūsi piepildījis ar hēliju, iesaku to nedarīt mana andžela jau aizgāja tā no manis.  emotion 

1 0 atbildēt

 emotion kaut kāds stulbums

0 0 atbildēt

Vecim savs harēms.Malacis...un sekss par brīvu...

0 0 atbildēt

Es jau nesudzos un neko sliktu par viņām nedomāju, tikai izsaku jau sen zināmus stereotipus un vācu tik tos like, pieliekot nedaudz orģinalitātes.

Tas ka es izmantoju stereotipus, nenozīmē ka es tā domāju. Es uzskatu ka sievietes ir īpašas un labas, ar viņām var darīt lietas ko ar lelli neizdarīsi, piemēram izaudzināt bērnu. Bet tomēr tas nemaina to ka es daudz sievietes uzskatu par uzpērkamām mau*ām...lai gan arī vīriesi ir uzpērkami, jautājums ir tikai cik, cik sievietei jāmaksā lai viņa pārgulētu ar suni? Tiešām cik tām sievietēm pornofilmās maksā? Bet esmu pārliecināts ka jebkura sieviete tur 100k € dēļ pārgulētu ar suni vienu nakti, jo kas tad tur tik slikts? 30min darba un 100k € ir, ja neviens to neuzzina tad jau viss ir ideāli. Tāpat ar vīrieti.

Es protams māku arī izteikt komplimentus un vēl labi uzklausīt viņas, bet protams vīrieši saka sievietes ir sliktas, sievietes saka ka vīrieši ir slikti, tāpēc jau viņiem vajag vienam otru, lai varētu izveidot labu pāri, kur ja viens kādā lietā ir slikts varētu otrs palīdzēt. Un protams arī aprunāt savu vīru/ sievu aiz viņu muguras, bet reizēm sievietes vienkārši neatrod to kas viņām patīk, tejā ko viņām vajag. Iespējams ka šis vīrietis būtu bijis laimīgs ar kādu sievieti, bet izskats sievieti atturēja, kaut gan šis vīrietis būtu viņu uzklausījis un priecājies par to ka viņam ir īsta draudzene, kas pienesīs alu un parunās ar tevi par to cik slikta diena tev bijusi. Un tagad šis vīrietis ir ar labu mašīnu, kaut gan meitenēm patīk foršas mašīnas, jo tas parāda ka vīrietim ir nauda, viņš tagad ir pilsētas dīvainis, un ja viņam parādītos īsta, mīloša draudzene visi būtu pārsteigti.

I understand things what you just dont care, because i listen and read everything what people say or write, but still i am alone, nobody likes just a dude without money.  emotion 

0 0 atbildēt