local-stats-pixel fb-conv-api

Sīrupa fails/izgāšanās #36

44 0

Heaii!!! Te nu aaatkal es! Duadzi pieprasīja arī 3.daļu šiem stāstiņiem. Kā gan es varu atteikt? emotion

Krīze pirms skūpsta

Mani uz randiņu uzaicināja lieliskākais skolas puisis. Biju vienkārši sajūsmā, tādēļ jau nedēļu pirms norunātās tikšanās lidinājos kā pa mākoņiem. Kopā gājām uz filmu, un vēlāk viņš mani pavadīja uz mājām. Es nekad pirmajā randiņā nebučojos, bet šoreiz biju nolēmusi citādāk - ja manīšu, ka viņš vēlas, ļaušos skūpstam. Kad bijām tikuši līdz manas mājas durvīm, viņš liecās mani noskūpstīt. Tajā brīdī man sagribējās šķaudīt, tomēr es mēģināju noturēties, jo tas taču bija mūsu pirmais skūpsts! Tomēr ķermenim pavēlēt nevar - mirklī, kad mūsu lūpas gandrīz saskārās ''apčī'' izspraucās uz āru! Viņa seja bija klāta ar manām siekalām! Es jutos vienkārši pretīgi un nezināju, ko darīt. Lieki teikt, ka viņš man vairs nezvanīja.

Sastrēgums tualetes podā

Biju ciemos pie sava bērnības drauga, un tur pēkšņi sanāca dažādi viņa draugi - visi bija stilīgi skeiteri un es kā vienīgā meitene starp viņiem jutos vienkārši superīgi. Pēc kāda mirkļa devos uz tualeti, lai nomainītu tamponu. Tualetes pods niķoties un pēkšņi aizdambējās! Gāju atpakaļ pie puišiem un izturējos tā, it kā nekas nebūtu noticis. Pēkšņi viens puisis gāja uz tualeti un pēc kāda mirkļa atgriezās, lai manam bērnības draugam palūgtu, ar ko var atdambēt podu. Puiši nosmējās, ka viņš gan kārtīgi pacenties, jo podu nemaz tik viegli nevar aizdambēt. Visi devās uz tualeti un tika galā ar darbiņu, kad pa virsu uzpeldēja mans tampons! Protams, uzreiz bija skaidrs, kam tas pieder. Jutos vienkārši DRAUSMĪGI!!!

Zobu dārgumi

Ar klasi kopā noorganizējām kopīgu vakariņošanu picērijā un pēc tam devāmies dejot. Viens puisis īpaši pievērsa man uzmanību un nepārtraukti smaidīja. Pēdējā brīdī viņš uzlūdza mani uz deju un pēc tam piedāvājās pavadīt uz mājām. Pa cēļam mēs apstājāmies, viņš atklāti priecājās, ka sadūšojies uz deju. Šajā mirklī viņš it kā liecās, lai mani noskūpstītu, bet nenoskūpstījis atliecās atpakaļ! Es biju pārsteigta, bet neko neteicu. Paātrinātā solī tikām līdz manām mājām un atvadijāmies. Uzskrēju augšā uz savu istabu un ieskatījos spogulī - visu vakaru biju staigājusi ar magoņu sēkliņām starp zobiem un neviens par to man nebija pateicis! Šajā mirklī arī sapratu, kāpēc iesāktais skūpsts nebija līdz galam... Jutos vienkārši draņķīgi!

Izmežģīju potīti

Helovīna ballītes ielūgumā bija stingri norādīts, ka bez maskām ieeja tiks liegta. Tā nu mēs ar draugu nolēmām pārģērbties par stilīgām dūdiņām - šādā viedā mēģinot parodēt beibes, kuras staigā minīšos, milzīgos dekoltē un ārprātīgām aukstpapēžu kurpēm kājās. Šaģērbties nebija grūti, bet es tiešām nedomāju, ka tā izvērtīsies vakars. Ballīte sākās lieliski, lai arī grūtības sagādāja staigāšana - mammas kurpes šķobījās uz visām pusēm! Nu, neko, mēģināju izturēt. Brīdī, kad gāju pie savas simpātijas, lai uzsāktu ar viņu sarunu (mans vakara mērķis bija parādīt viņai, cik foršs esmu, un uzaicināt uz randiņu), papēdis izliecās, un es nokritu. Visi smējās, bet es pat nenojautu, ka tik viegli piecelties vis nebūs. Biju izmežģījis potīti! Tas uzjautrināja visus vēl nākamās divas nedēļas, jo vienmēr, kad vaicāja, kā tas gadījās, atbildēju. ka staigāju augstpapēžu kurpēs!

Muļķīgie caurumi

Ar Kristapu biju kopā jau vairākus mēnešus, tāpēc kādā pēcpusdienā tiku uzaicināta kopā ar viņa ģimenidoties spēlēt boulingu. Nekad nebiju to spēlējusi, paldies Dievam, no malas tas izskatījās vienkārši. Pienāca mana kārta mest, paņēmu rokās bumbu un biju šokā par tās smagumu! Kristapa brālēns piedāvāja savu bumbu, kas bija mazāka un vieglāka. Paņēmu to, ieskrējos un mēģināju mest, bet pirksti iesprūda caurumos! Tā kā bumba palika man rokās, sagrīļojos un zudēju līdzsvaru - nokritu turpat uz ripināmā celiņa! Gulēju tur un cerēju, ka tūdaļ atmodīšos no šā murga, bet smiekli aizmugurē liecināja, ka viss noticis pa īstam. Manu neveiklību Kristapa ģimenē piemin vēl šodien...

44 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Es šajās situācijās kopīgi pasmietos un dzīve mierīgi ritētu tālāk emotion

5 0 atbildēt

Nākamo!!!!

0 0 atbildēt
Vēl 😊
0 0 atbildēt

vel vel vel vel vel kaut man ir zeel so cilveeku.Ps.vel vel vel vel vel

0 0 atbildēt

Vēl!

0 0 atbildēt

Labi rēcamgabali.... 

0 0 atbildēt