local-stats-pixel fb-conv-api

Sīrija58

519 5

Kas īsti tur notiek- un kāpēc

519 5 58 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 58

0/2000

Skaties kā gribi, briest lieli sūdi.

52 1 atbildēt

Mans viedoklis

Sīrijas karš būtu izdevīgs gan Krievijai gan ASV.

Ja runājam par Krieviem

1. kara gadījumā celsies naftas Cena un Krievija varēs nenormāli pelnīt un tādā veidā palielināt savu ietekmi

2. Krievija varš visai pasaulei parād cik viņi ir balti un pūkaini.

3. Krievijai bšu ieroču noiets turklāt arī iespēja pārbaudīt tos reālos kaujas apstākļos/

4. Sākoties bardakiem, Sīrjiā Krievi varēs pateikt redz meš tak teicām...

ASV ieguvumi

1. ASV Nostiprinās savu dolāru, kurš pēdējā laikā sāk mazliet šķobīties.

2. Tiek apmierinātas ieroču trgotāju prasības pēc iepirkuma. Jo Kā meš zinam pēdējā laikā maz ir izmantotas spārnotās raķetes un citas serežģītas ieroču sistēmas kuriem ticiet man ir savs derīguma termiņš.

3. Tiek iznīcināts vēl viens ASV nedraudzīgs režīms ceļā uz Irānas naftas atradnēm..

Vienīgie zaudētāji šinī gadījumā ir Sīrieši, kurus samals šī gaļas mašīna...

Ja runājam par Vinētāju tad Krievija pašlaik ir vis labākajā Pozīcijā, jo Krievija vinē ja karš nesākas jo tad viņi varēs teikt Redz mēs viņiem palīdzējām, ja sāksies ta viņi vrēs priecāties par sava maka pildīšanos (ties perspektīvas krieviem tad ilgtermiņā nav labas jo viņi riskē tikt ielenkti Kopā ar Ķīnu),,

Tā visa ir visnotaļ nelietīga spēle kur Sīrijas pilsoņiem ir atvēlēta zāles loma Mototrasē..

13 1 atbildēt

Kā teica sīriešu bēglis - no visiem sliktajiem, Bašars ir vismazāk sliktais. ASV vispār nesaprotu, ko var līst otrā kontinentā. Kāpj un kāpj uz viena un tā paša grābekļa. nebūtu ASV problēmas ar finansēm, sen jau būtu iebāzuši savu smirdīgo ģīmi Sīrijā.

13 3 atbildēt

super raksts,daļa taisnības tur arī ir ,paldies 

6 0 atbildēt

cereju ka bus viens no retajiem rakstiem kur but tik skaidri fakti utt. nevis shitada pasizdomata hujnja, pēc šī raksta izskatas ka autors doma ka pie obamas rīcības tas ka tika izmantoti kimiskie ieroci neko nenozime.. ko lai saka, duraks esi, jo obama ir gatavs atlikt mala visas tas domas par militaru iejaukšanos ja sirija atdos visus kimiskos ieročus un par to tieshi tagad notiek saruna un sīrija pauž atbalstu šim planam, ta ka, ludzu raksta autor, palasi kadreiz ziņas nevis te atgremo sava prata fantazijas..

11 5 atbildēt

Ož pēc krievu propogandas.

4 0 atbildēt

labs raksts. :)

4 0 atbildēt

Karš ir "perfekta" izeja no krīzes. Vajag visu, sākot no ziņām un beidzot ar cigaretēm, visam pieprasījums, pasaule turpina griezties. Vai maz ir starpība, kurš pieder kam un kāpēc? Vienkārši resursi jāiznieko...

3 0 atbildēt

13. bilde visu pasaka par sho pasaacienu! emotion

3 0 atbildēt

Kārtējais raksts, kurā Raziels attēlo visus notikumus no viena skata punkta.

- Nav nekādu pierādījumu tam, ka ASV finansētu Sīrijas opozīciju, vienīgie avoti līdz šim ir kremļa kontrolēto mēdiju sacerējumi.

-  ASV šābrīža rīcība ir tikai normāls, obligāts solis ņemot vērā viņu līdzšinējo dalību šajā konfliktā. Ja ASV novilka sarkano līniju - ķīmisko ieroču izmantošanu, tad viņi nevar tā vnk atkāpties no saviem draudiem pēc tam, kad tas jau ir noticis. Tas cik vienkārši ASV ir piekritusi atlikt uzbrukumus, pie nosacījuma, ka ķīmiskie ieroči tiek iznīcināti, to apstiprina, bet kuģu pievilkšana Sīrijas jūras robežai un viss pārējais ir tipiska spēka izrādīšana, nekas vairāk.

- Tas, ka Sīrijas opozīcijas kaujinieki ir dažādu arābu nacionalitāšu kokteilis noteikti nav pārsteigums, jo viņi ir algotņi. Bet tas uzreiz nenozīmē, ka viņus ir algojusi ASV. Tas kas šobrīd notiek Sīrijā ir konkrēts pilsoņu karš, kurā savā starpā karo atsevišķi musulmaņu atzari. Vienā pusē ir reliģiskā minoritāte Asads ar savu armiju, bet otrā pusē ir Sīrijas ietekmīgākie biznesmeņi, kuri pārstāv otru reliģisko kopienu, kas patiesībā ir lielāka par pie varas esošo. Viņi tad arī ir tie, kuri finansē nemieriniekus sākot no algotņiem un beidzot ar paiku un patronām.

-Jāatcerās, ka, ja karam ir reliģisks pamats, kā tas ir Sīrijā, tad vienmēr atradīsies kāds musulmaņu garīgais līderis, kurš to nosauks par džihādu, kas piesaistīs biedrus no ārzemēm. Vai starp viņiem ir arī Al Qaeda? Protams!! Al Qaeda izveidošanas mērķis būtība bija karot pret neticīgajiem, kāpēc tas liecina par Rietumu finansējumu?!

Neformāli, iespējams, ka CIP kaut kā finansē šos nemieriniekus, kā tas vēsturiski ir jau noticis dažādos konflitkos, bet diez vai tas ir tādā apmērā kā to dara Putins tirgojot raķetes Asadam. Jebkura lielvalsts centīsies izspiest pēc iespējas lielāku labumu no šī konflikta. Godīgi sakot, vishumānāk būtu, ja kāda no lielvalstīm tomēr iejauktos un sasvērtu svaru kausus par labu kādai no pusēm, pofig kurai. Tas nozīmētu ātrākas pilsoņu kara beigas un, cerams, mazāk upuru.

5 3 atbildēt

Domāju, vai likt te kaut ko no džīhada pedagoģijas, kā mazs puisītis ar cirvi cērt gūsteknim nost galvu vai ne. Izlēmu tomēr nelikt. 

2 0 atbildēt

 Es arī tā nojautu,ka tur kaut kas nav tīrs,paskatoties BRĀL ,uz tavu rakstu un nedaudz pamācošu rakstu,tas apstiprinās.Ir daudz pretrunu,mūsu vidū,ir daudz cilvēku,kas "bļaustās" ,bet nesaprot īsto stāvokli.Lai Dievs sarga Sīriju!  ++Tev

4 2 atbildēt

Un demokrātistu ekonomiskā problēma... milzīgas sociālās programmas... tas ir psc emotion

Jāpaskatās arī kaut kas cits, kā tikai FOX ziņas. Tikai ASV Republikāņu partija varētu ar taisnu seju nosaukt Obamas reformas par sociālistiskām, jeb kurā Eiropas valstī šīs reformas tiktu nosauktas par ļoti mērenām. Veselības aprūpes sektors ASV būtībā līdz šim ir bijusi zem privātās sfēras, iedzīvotāji pārk sociālo apdrošināšanu nevis no valsts caur nodokļiem un polisēm, bet no privātām apdrošināšanas kompānijām. Rezultātā, ja esi pārsitis galvu un Tev nav polise, vari droši gaidīt 50000$ lielu rēķinu pametot slimnīcu. Kaut ko mainīt šajā sakarā tad arī ir  "SUPERIEVĒRĪGĀ SOCIĀLĀ PROGRAMA". Salīdzinoši pat mūsu sociālā aprūpe ir daudz draudzīgāka darba ļaudīm par to, kāda ir pie jeņķiem.

Lasot ļoti labi var pateikt no kurienes pūš vējš emotion

1 0 atbildēt

Cik žēl noskatīties ka daudzi cilvēki gan ārzemēs ,gan Latvijā spēj ticēt amerikāņu meliem, Al Quadas patstāvīgos uzbrukumus civiliedzīvotājiem , slepkavības ,izvarošanas tiek sauktas par režīma gāšanu un Asada rokaspuišu izgājieniem! Amerikāņi un tie neizglītotie puštuni ir veikuši prātam neiedomājamas lietas- gāzu uzbrukumi , bērniem ghalvas griezuši nost utt.....un jūs vēl vēlaties to pērtiķi lutausīgo saukt par glābēju un taisnības cīnītāju pasaulē?! vai nu viņs ir pats idiņs vai vienkārši viņs ir gatavas uz visu , lai tiktu klāt Irānai...jeņķi ir jau 120 tūkst. nogalinājuši , lai tikai tiktu tuvāk mērķim....pretīgi ka šampēterī ir būve , kas liecina ka mūsu valsts ir marionete arī , šo kara noziedzinieku(USA etc ) rokās ...un uztur vēl kontaktus ! personīgi, ja kāds atbalsta USA un to zagļu-slepkavu savienību , nerunājot par izslavēto pasaules dubultsatndarizēto veidojumu ES,kurā LV arī jau paspēja pievienoties tam bordelim ...ceru ka jūs tikpat cietīsiet ellē un jūs, jūsu ģimenes, bērni paaudzēs uz priekšu tiks nolemti, nabadzībai ,vārmācībai  un mūzīgām sāpēm un ciešanām ! Jābūt aklam un stulbam ,lai nesaprastu kas notiek pasaulē - lieku uzsvaru ,ka stulbums dominē.,...

1 0 atbildēt

Labs raksts,daudzpusigsemotion

0 0 atbildēt

Kapec man liekas!! man liekas!!! kad.... saaksies karsh???

0 0 atbildēt

Komentētāju viedokļi burtiski ieslēgti kastītē.

0 0 atbildēt

Agri vai vēlu ies gaisā, ja ne Sīrijā, tad kaut kur citur, cik tad ilgi var mierā dzīvot ?!

0 0 atbildēt
Pagai nu. Gan jau nākamajā ziemā uzbliezīs kautkādu actu. Nevarēs neviens internetā pat nopīkstēties par godu amerikai un tv teiks tik jā amerika davai uz priekšu moči jih močī! Tā pat kā tas forši slīdēja cauri 2001
0 0 atbildēt
Izlasot rakstu man galvā vēl lielāks sviests,es sapratu ka sīrieshu rebeli ir tie kas tiek apspiesti ķipa civiliedzīvotāji.Bet sanāk ka brīvās sīrijas armija ir armija un civiliedzīvotāji,un rebeli ir musulmaņu radikāļi,kas grib pārņemt visas tuvo A valstis kkā tā?Lai nu kā vēsturiski pie kariem tuvajos A ir vainīgi briti un franči arī āfrikā.Viņi jau pagājušajos gadsimtos ir okupējuši citas valstis un uzkundzējušies tapēc tur visur ir tāds sviests šiīti pret sunnītiem islāma radikāļi pret visiem.Interesanti kuri i tad tie kuriem Sīrijā tiek mēģināta atņemt valsti kuri ir tie kas provocē,kuri ir tie kas grib otrus izspiest no turienes.Vai tā ir taisnība ka musulmaņu radikāļi vēlas pakļaut visus sew.
0 0 atbildēt