local-stats-pixel fb-conv-api

Sirdi plosoši stāsti par cilvēkiem, kuri pamudināja citus uz pašnāvību28

442 4

Tu noteikti domā, ka dabiska reakcija uzzinot, ka kāds vēlas atņemt sev dzīvību būtu viņa atrunāšana no tā. Taču mūsdienās bieži vien notiek tieši pretējais.
Daudzas reizes, kad cilvēki uzzina par kāda pašnāvnieciskajām domām, viņi darīs visu iespējamo, lai iedrošinātu viņus to izdarīt un tīšām stumj šos cilvēkus tuvāk bezdibeņa malai, tā vietā, lai palīdzētu viņiem pārvarēt grūtības. Kas notiek ar mūsdienu cilvēkiem?

442 4 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Atcerieties šos vārdus grūtos brīžos.

Domā ar galvu, savu galvu. Tu esi dzimis, lai piepildītu savus sapņus, nevis citu iegribas. Apkārtējie apskauž tavus sasniegumus, tāpēc nomelno tevi. Neļaujies mirkļa vājībām un sasniedz savus mērķus. Tikai tad, uzvarētājs būsi tu, un laime būs ar tevi. 

Tas ir ļoti grūti, bet tas ir tā vērts.   emotion  

33 2 atbildēt
Briesmīgākais ir tas, ka šie briesmoņi visdrīzāk nenožēlo, ka palīdzējuši atņemt dzīvību citām cilvēkam. Gan jau, ka pirmajā bildē raud krokodila asaras, lai tikai tiesnesis apžēlojas un neapsūdz slepkavībā.
13 0 atbildēt

Interesants raksts.  emotion 

9 0 atbildēt
Es joprojam ceru, ka mūsdienas kādu dienu beigs būt tik degradētas..
5 0 atbildēt

Tu esi tīģeris vai stirniņa? Mēs esam cilvēki, mums galva ir dota, lai domātu. Ja kādam aiziet ciet, tad mums ir jāpalīdz, jo skarbajā pasaulē ir vieglāk izdzīvot, ja tev ir savs bariņš. Mēs esam savādaki tomēr nekā meža dzīvnieki.

2 0 atbildēt

tas zilais valis ir tads bullsh*ts godigi sakot, kpc vispar verst interesti tam,

2 0 atbildēt

KYS emotion 

1 0 atbildēt

Pff. Mazāk gaisa piesārņotāju uz zemes emotion

1 0 atbildēt

Pamudinatājiem varētu sirdi un kaulus plosošus sodus,!

1 0 atbildēt
Mix avatarsMix
Nu tas ir apgrieztais loks ,jo parasti cilvēki kuri apskauž to cilvēku vai cits iemesls senšas ,lai izdara pašnāvību ... Jo pašam no cilvēkam nav pievērsta uzmanība no vecākiem , līdzcilvēkiem utt... Tāda veidā senšas atriebties viņiem...
1 0 atbildēt
Ja cilvēks izdara pašnāvību tad pēc pašnāvības, cilvēks nokļūst kopā ar sātanu lielā katlā un tur vāra līdz 500 grādiem. Un tad dvēsele ir attīrīta!
0 0 atbildēt

Tie ir vai nu vāji vai slimi cilvēki. Slimajiem vēl var palīdzēt, jo, kā zināms, depresiju tomēr var ārstēt. Bet vājie? Nez.. Un tas, ka jaunieši uz šo pavelkās.. jādomā ka "aiz darīt nav ko". Būtu nodarbināti ar kaut ko produktīvu, nebūtu laika nodarboties ar tādām muļķībām kā zilais valis, utml. Akmens arī vecāku lauciņā. Nevienam nav noslēpums, ka pusaudzis ir bumba ar laika degli. Jāseko līdzi, jāuztur veselīgas attiecības ģimenē, tad arī nebūs šādu zilo vaļu un dēļ garlaicības veiktu pašnāvību.

1 1 atbildēt

10. - Un neviens nepateica "Do a flip'?

Lai jau sevi galina, mazāk idiotu uz pasaules... Kāpēc vārds "vāji" tev ir ielikts pēdiņās? Viņi IR vāji - stiprs un normāls cilvēks nekad pats neizdomās sev darīt galu, tikai ja cilvēks ir neglābjami slims un izcieš neiedomājas sāpes, tad eitanāzija ir attaisnojama, bet citos gadījumos pašnāvība ir vājības un psiholoģisko problēmu pazīme.

P.S. Autor, tu maz zini, kas ir harizma? Harizmātiski cilvēki nelec no tiltiem un nedzer miega zāles ar šņabi.

0 0 atbildēt
Žēl Šona. RIP.
0 0 atbildēt

skumjs bet labs raksts...

0 0 atbildēt
Es gribētu pakārties Latvijas karoga kātā,vai arī izdarīt pašnāvību ielienot saldētavā!emotionNošauties būtu pārāk gļēvi.... Īsti vīri mirst agonijā!!!
1 3 atbildēt

Malači tie kuri liek izdarīt pašnāvības! Mīkstie pakļaujas! Bez visām šīm nejēdzībām pasaule būtu garlaicīga emotion

6 11 atbildēt

Kaut kāds murgs. Es nesaprotu jēgu pierunāt cilvēku, lai viņš ir dara pašnāvību. Protams pašnāvība un zilais valis ir ļoti labs, bet labāk nevajag.

1 7 atbildēt